45
szerintem jó játék...
-
Daza500 #45 Ezen az oldalon TC-ket és tengernyi fan-made mission-t, pályákat lehet lelni.
Hiába, ez a játék halhatatlan, hiszen lassan 20 év után is még mindig modolják. :)
Érdemes az 1998-as Activision-féle CD kiadásra vadászni, hiszen abban van 2 extra epizód, melyek a SOD után játszódnak szintén új pályákkal, ellenfelekkel. -
dupcsik #44 azt a nagy szörnyet hogy a pikulába kell kinyirni? -
Verseghy #43 Nincs benne semmi olyan amit érteni kéne.:) De amúgy szerintem nincs hozzá. De ha gondolod írd ide amit nem értesz és szívesen lefordítom neked!:) -
dupcsik #42 hát csak azért mert csak magyarul beszélek -
Verseghy #41 minek? -
dupcsik #40 hello! tud valaki magyaritást valahol a játékhoz? köszi -
gregtom6 #39 Üdv, ennek mi a legjobb remake-je? Mert az új rész előtt kíváncsi vok az összes rész sztorijára. -
Verseghy #38 Most, hogy kijött iPhonera, elkezdtem újra tolni:D Kurvjaó:D -
alpha20 #37 http://wolfenstein.honlapepito.hu/ itt egy oldal a Wolfenstein összes részével foglalkozik. Nézzétek meg! http://wolfenstein.honlapepito.hu/ -
#36 jah
már aszittem hogy uj wolf :) -
#35 épp ahogy beszélünk róla, erre az új részt most jelentették be, nem rossz mi? ;) -
#34 Ja igen, romos egy világot már megleltem. Kár, hogy az egyik ppc-m cseppet lassan bírja a perzsiai herceget. :-) -
#33 gugli ;) -
#32 Genesis romokat nem tudod véletlen hol lelek? :-) -
#31 nekem mindig is jó ízlésem volt ;) -
Coco #30 ..nem rossz kis teló -
Coco #29 hajjaj! test drive 2 is befigyel ahogy látom.
amiga póva :) -
#28 100 körül, de iTT van egy jó kis leírás a telcsiről, ettől a sráctól vettem anno... -
Coco #27 arra akartam kilyukadni, mennyiért osztanak ilyet. :) -
#26 Hát nem tudom, még mindig bizonytalan vagyok, mert nem tudom, hogy a 6.pályán a kezdőképtől 3 képernyőnyit jobbra és kettőt fel képen a 4. oszloptól balra, vagy jobbra helyezkedik el a fáklya. ;-)
Egyébként igenis van köze a Wolf3D-nek a PoP-hoz. Börtönből indulunk, van ellenség, vannak rejtett termek, végén vár minket egy főgonosz, és a lényeg: kellemes téglából vannak a falak. :-) -
#25 akkor mégiscsak rémlik valami ;) -
#24 Köszi, sose talátam volna ki. :-)) Főleg azt nem, hogy ez a Genesis verzióból a screenshot, méghozzá az első pálya első jelenete, amikor leesés után becsapódik a karakter mögött a rács. A második oszlop után meg leesünk, s a következő jobb oldali képernyőre szaladva egy őrrel találkozunk. De mivel nincs kardunk, így csak ellenkező irányba szaladhatunk, ahol egy kis ügyességi ugri-bugri után megszerezhetjük a kardot, a csonti mellől. Ezután nyert ügyünk van.
Persze egyszerűbben is megoldható, kis csalás: Az őrt kicsalogatjuk a másik képernyőre, addig, hogy épp a leesett résztől balra álljon. Ezután a "titkos" platformot leszedve, körbemegyünk, és a háta mögé kerülünk. Így sok időt spórolunk, csak furcsa lesz, hogy kard nélkül megyünk tovább, viszont a második (hiteles verzió vizsgálat pályán) más van kardunk. :-) -
#23 vagyis régi nevén mondva Prince -
#22 ez kérlek szépen a prince of persia :P -
#21 Ez mi, valamelyik mario rész? ;-)
Vagy ez lenne a Wolfenstein 2D? :-P -
#20 jah, sega emulátor van a telcsire ;)
ezt még muszáj megmutatnom, egy másik nagy név:
;)
vagy 15 éve még PCn, amikor akkora proci volt a gépekbe, mint most a telókba ;), huh... -
#19 loál ez a játék megvolt SEGA-n :c -
#18 annál azért egy kicsit több... -
Coco #17 mennyi az annyi ez? :| -
#16 jah, S60 alá egyszerűbb, nekem UIQ van :) -
Dodo55 #15 ITT van egy Symbian Series60 mobilokra írt engine, amihez vannak eredetileg pc-re írt játékok, köztük a Wolf3d is, le kell tölteni az engine-t, és hozzá valamelyik játékot, aztán lehet játszani vele mobilon.
Asszem, hogy regisztrálni kell a nokiaprogramok.hu-ra, hogy beengedjen a link! -
#14 akkor gondolom t630on nem megy a wolf3d ? :DD
amugymeg nembajamikor én vettem a telomat még exkluziv volt az is :) -
#13 szeretem az exkluzív dolgokat :)
amúgy motorola -
#12 lál mijez?
ez vmi nagyon hi-tech -
heystumafly #11 ez a mobilod? -
#10 A1000
-
#9 telora pl simán jo lehet
már unom ugyis a pop-ot mobilon :D
kéne vmi uj... -