Wolfenstein 3D

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezen az oldalon TC-ket és tengernyi fan-made mission-t, pályákat lehet lelni.

Hiába, ez a játék halhatatlan, hiszen lassan 20 év után is még mindig modolják. :)

Érdemes az 1998-as Activision-féle CD kiadásra vadászni, hiszen abban van 2 extra epizód, melyek a SOD után játszódnak szintén új pályákkal, ellenfelekkel.

azt a nagy szörnyet hogy a pikulába kell kinyirni?

Nincs benne semmi olyan amit érteni kéne.:) De amúgy szerintem nincs hozzá. De ha gondolod írd ide amit nem értesz és szívesen lefordítom neked!:)
hát csak azért mert csak magyarul beszélek

minek?
hello! tud valaki magyaritást valahol a játékhoz? köszi

Üdv, ennek mi a legjobb remake-je? Mert az új rész elõtt kíváncsi vok az összes rész sztorijára.

Most, hogy kijött iPhonera, elkezdtem újra tolni:D Kurvjaó:D
http://wolfenstein.honlapepito.hu/ itt egy oldal a Wolfenstein összes részével foglalkozik. Nézzétek meg! http://wolfenstein.honlapepito.hu/
Guer
jah
már aszittem hogy uj wolf :)

M@TriX
épp ahogy beszélünk róla, erre az új részt most jelentették be, nem rossz mi? ;)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

BBird
Ja igen, romos egy világot már megleltem. Kár, hogy az egyik ppc-m cseppet lassan bírja a perzsiai herceget. :-)
M@TriX
gugli ;)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

BBird
Genesis romokat nem tudod véletlen hol lelek? :-)
M@TriX
nekem mindig is jó ízlésem volt ;)

..nem rossz kis teló

hajjaj! test drive 2 is befigyel ahogy látom.
amiga póva :)

M@TriX
100 körül, de iTT van egy jó kis leírás a telcsirõl, ettõl a sráctól vettem anno...

arra akartam kilyukadni, mennyiért osztanak ilyet. :)

BBird
Hát nem tudom, még mindig bizonytalan vagyok, mert nem tudom, hogy a 6.pályán a kezdõképtõl 3 képernyõnyit jobbra és kettõt fel képen a 4. oszloptól balra, vagy jobbra helyezkedik el a fáklya. ;-)
Egyébként igenis van köze a Wolf3D-nek a PoP-hoz. Börtönbõl indulunk, van ellenség, vannak rejtett termek, végén vár minket egy fõgonosz, és a lényeg: kellemes téglából vannak a falak. :-)
M@TriX
akkor mégiscsak rémlik valami ;)

BBird
Köszi, sose talátam volna ki. :-)) Fõleg azt nem, hogy ez a Genesis verzióból a screenshot, méghozzá az elsõ pálya elsõ jelenete, amikor leesés után becsapódik a karakter mögött a rács. A második oszlop után meg leesünk, s a következõ jobb oldali képernyõre szaladva egy õrrel találkozunk. De mivel nincs kardunk, így csak ellenkezõ irányba szaladhatunk, ahol egy kis ügyességi ugri-bugri után megszerezhetjük a kardot, a csonti mellõl. Ezután nyert ügyünk van.
Persze egyszerûbben is megoldható, kis csalás: Az õrt kicsalogatjuk a másik képernyõre, addig, hogy épp a leesett résztõl balra álljon. Ezután a "titkos" platformot leszedve, körbemegyünk, és a háta mögé kerülünk. Így sok idõt spórolunk, csak furcsa lesz, hogy kard nélkül megyünk tovább, viszont a második (hiteles verzió vizsgálat pályán) más van kardunk. :-)
Istencsászár
vagyis régi nevén mondva Prince

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
ez kérlek szépen a prince of persia :P

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

BBird
Ez mi, valamelyik mario rész? ;-)
Vagy ez lenne a Wolfenstein 2D? :-P
M@TriX
jah, sega emulátor van a telcsire ;)
ezt még muszáj megmutatnom, egy másik nagy név:
;)
vagy 15 éve még PCn, amikor akkora proci volt a gépekbe, mint most a telókba ;), huh...

jointeer
loál ez a játék megvolt SEGA-n :c

köcsög

M@TriX
annál azért egy kicsit több...

mennyi az annyi ez? :|

M@TriX
jah, S60 alá egyszerûbb, nekem UIQ van :)

ITT van egy Symbian Series60 mobilokra írt engine, amihez vannak eredetileg pc-re írt játékok, köztük a Wolf3d is, le kell tölteni az engine-t, és hozzá valamelyik játékot, aztán lehet játszani vele mobilon.

Asszem, hogy regisztrálni kell a nokiaprogramok.hu-ra, hogy beengedjen a link!
Guer
akkor gondolom t630on nem megy a wolf3d ? :DD
amugymeg nembaj<#bee1>amikor én vettem a telomat még exkluziv volt az is :)

M@TriX
szeretem az exkluzív dolgokat :)
amúgy motorola

Guer
lál mijez?
ez vmi nagyon hi-tech

ez a mobilod?

Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)

M@TriX
A1000

Guer
telora pl simán jo lehet
már unom ugyis a pop-ot mobilon :D
kéne vmi uj...

nem minden a grafika, nálam a jáchatóság a láényeg

Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)

Guer
milyen telod van?

nemis tudtam, hogy mobilon is lehet vele játszni

Guer
na igen
mai szemmel nézve nem vmi tul változatos meg szemetgyönyörködtetö
pl az a 6 db pixelböl állo pisztoly :DD

ami anno nagy kattanás volt nekem az inkább a duke3d volt meg esetleg a redneck

M@TriX
én most a mobilomra tettem rá ;)
ekkorában nyomatom :)

aki azt mondja béna játék az pancser

én még mostis játszok vele, csak az a baj, hogy vannak pályák ami elég nehéz, és megis lehet unni

Guer
anno jo volt...
az elsö fps ha jolemléxem

vmelyik nap játszottam vele egy 486-os laptopon
hát 5 percig birtam :)

akikkel beszéltem emberek ,sok embernek nemteccik a játék, nekem tetszik, bár annyira megszállott voltam , hogy 6 éves koromban is ezzel játszottam