A Farkas a vádlottak padján
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudtommal január 13-án van az USA bemutató és nem karácsony elõtt.
alkohol.freeblog.hu Mi csak őszinték vagyunk, de nem állatok!
Sztem a grafikával annyira nem is lenne baj,de a mozgáskultúra a filmben kicsit zavaró.
Lehet hogy tetszeni fog...de csak ha tényleg akkora baromság mint ahogy az elõzetes mutatja.Az utolsó három ilyen filmet (Madagas...Robotok meg még egy aminek a nevére sem emlékszem) nem is tudtam végignézni olyan túrók voltak.
A teknõsös poén tetszett:-D
Ja még egy észrevétel:Ti nem unjátok ezt a gégerákos narrátorhangot?
Lehet hogy tetszeni fog...de csak ha tényleg akkora baromság mint ahogy az elõzetes mutatja.Az utolsó három ilyen filmet (Madagas...Robotok meg még egy aminek a nevére sem emlékszem) nem is tudtam végignézni olyan túrók voltak.
A teknõsös poén tetszett:-D
Ja még egy észrevétel:Ti nem unjátok ezt a gégerákos narrátorhangot?
Lassan hasonlóak azokra a sorozat-cg mese-förmedvényekre amit néha látni a Cartoon Network-ön.
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"
Hát a hangok jók, de ez most trendi, hogy így visszafejlesszék a grafikát? 😞
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"