989
Aláírásgyűjtés a petárdázás topic bezárásáért
Ha támogatod, ennyit írj be: TÁMOGATOM
Ha nem támogatod, akkor: NEM TÁMOGATOM
A téma bezárásához 100 szavazatnak kell összegyűlnie. Az ellenszavazatok mínusznak számítanak.
Ha támogatod, ennyit írj be: TÁMOGATOM
Ha nem támogatod, akkor: NEM TÁMOGATOM
A téma bezárásához 100 szavazatnak kell összegyűlnie. Az ellenszavazatok mínusznak számítanak.
-
#949 Egyre poénosabb dolgokat írtok...
Értelmetlen vitatkozás megy még mindig és már nem tudtok olyan okosságot mondani ami nem hangzott volna el eleddig. Hajrá. Az okosak már kiszálltak a topicból. Szóval: Bye! -
#948 komcsi, ez egy darab emberé, mindenki más alkalmazott?
a francba megint lemaradva érzem magam :D -
#947 nagy nyilvánosság előtt másokat a törvény áthágására buzdítasz
szerintem simán volna erre is btk passzus -
jefferson83 #946 Akkor egyetértünk.Az egyik legjobb megoldás az lenne, ha mondjuk szilveszterkor 22 órától 3-ig lehessen petárdázni. Aki ezt megszegi azt meg igen is büntessék meg. -
#945 nem támogatom
(amúg is én nyitottam azt a topikot, meg szentem semmi köze hozzá) -
#944 Aki állatra dobja, az rohadjon börtönben.
Korrekt.
De ha valaki a használati utasítás szerint használja, az a szememben nem erkölcsi bűn. Papíron persze az, de az erkölcs erősebb. -
#943 itt az van, amit St mond
ugyanis ez az egész az ő tulajdona -
#942 neked nincs mérlegelési lehetőséged, hogy csak azok a törvények vonatkoznak rád, amik tetszenek
ha rádobod a kutyámra/hörcsögömre a petárdát, akkor felelsz egyszer petárdázásért, másrészt állatkínzásért, és jól van ez így -
#941 Egyik évben szabad.
Másik évben tilos.
Papír. Nem több. Van rajta pecsét is, meg ki van hirdetve, de csak papír.
A papír a WC-be való. -
#940 1. petárda birtoklása is tilos
Egyik nap még szabadon vásárolhattad, másnap már birtokolni is tilos.
Ez így van, de olyan röhejes, hogy nem lehet komolyan venni.
2. állatvédelmi törvény
Szilveszterkor zárja már be a dögöt.
Én is meg tudom tenni.
Minden törvény, ami az EU államok többségében legális, itt viszont tilos, baromság. A baromságot meg tartsa be az, aki barom. -
#939 És a véleményilvánítás szabadsága nem számít?? Mert ha bezárnák a topicot az messzemenően sértené ezt a jogot!! -
Vlala #938 Az állattartók pont ezt csinálják, vigyáznak rájuk. Azáltal, hogy a petárdázás értelmetlen részét megkísérlik megállítani. -
#937 a petárda jó és vicces
Ennél szebben én se mondhattam volna. :) -
#936 1. petárda birtoklása is tilos
2. állatvédelmi törvény -
Vlala #935 jó, majd az egy éves gyermekek füleit fogjuk bedugdosni. Vagy a kutyákét. Kösz az ötletet, de szabadalmaztasd, mielőtt ellopom, és megszedem magam a kutyafüldugókkal. -
jefferson83 #934 Köcce :) -
Vlala #933 2:1-re nyertek a svédek. -
#932 Punker :D Ki más :D -
#931 törvény van már
Nagyon érdekes.
De sajnos nem vagyunk jogászok. :) -
jefferson83 #930 Leírnám én is a véleményemet:
1. Leszögezem, hogy életem során kb. 5 petárdát dobtam el, szóval nem vagyok egy dobálós fajta.
2. Minden állattartó felelősséggel tartozik az általa tartott állat iránt. tehát ezalatt a két nap alatt vigyázzon rá és kész.
3. Ennyi erővel "Védjük meg a gyerekeinket" címet is viselhetné a topic, vagy gyerekeinkre azért jobban vigyázunk?
4. Erről a topicbezárásról inkább nem nyilatkoznék.
További jó vitatkozást :P -
#929 Te se... :P -
#928 ne gondold magadat ennyire fontosnak :)) -
#927 " Dátum: 2005.12.07. 23:16 Adta: Punker
"Feljelentem az SG-t a szólásszabadság korlátozásáért!!!" "
:DDDDDDDDDD -
#926 Megegyeztünk. -
#925 Én állatvédő vagyok, bár ez elég idétlen kijelentés. Ugyanakkor mégsem akarok beszivatni 30 petárdást, akik kutúráltan hazsnálják a maradék 5 miatt. -
#924 jah, lehet hogy buta vagyok, de ez téged nem ment fel semmi alól -
#923 AKIT ZAVAR A PETÁRDÁZÁS HASZNÁLJON FÜLDUGÓT!!!! -
jefferson83 #922 Egyébként mi az állás? Eredmény?
-
#921 én télleg nem petárdáztam még soha, egy másik topikba volt is egy pár soros hsz-em, leírnám, me sokan a gyerekek helyzetével, hasonlítják össze a kutya helyzetét a petárdázásná.
A hozzászólásom, A kisgyereket nem muszáj kivinni szilveszterkór, de a kutyát minimum kétszer igen, főleg ha megy a hasa, és nem hiszem hogy egy pl rotweilert, vagy nagyobb testü kutyát a vc-re lehet ültetni, me kinn petárdáznak, má szilveszter reggelétől. Tehát akkor ki van kitéve a veszélynek??? És sajna sok idősnek van kutyája és ki kell vigye, sajna az exemnek a nagyapjának is,ideg gyenge volt a szép kedves németjuhásza, és egy petárdát vágtak oda,a kutya elszaladt, azóta sincs meg.
[történt 5 éve]
bocs hogy ezt leítrtam, de ez az eggyik indokom a sok közűl.
Amiért támogatom -
Vlala #920 Ez a topic kezd átmenni "Petárdázók az állatvédők ellen" topicba. Én azért tisztelem Archangelt, hogy ezzel a topiccal ki mert állni, ezt én se vállaltam volna be. -
DJviolin #919 Na elegem van ebből a nagy vitából. Csáó. Többet nem írok ide. -
#918 És ha most bázárják a petárádás topikot akkor mi lesz? Ránkszakad a plafon. -
Vlala #917 Ez a sorozat most ois megy a ... (b+, majdnem reklámoztam.)
De ha egy topic létrejött, annak szerepe, célja volt. Szerep nélküli topicok csak a gumiszobában vannak. Ez a szerep pedig az volt, hogy véget vessenek az ostoba petárdázásnak. Hangsúlyozom: az ostobának, nem a szórakoztatónak. Én sem tudom a szilveszzter éjjelt petárda és tűzijáték nélkül elképzelni, mert ez olyan, mint ha a zöldek tiltakoznának a karácsonyfák miatt, és fa nélküli karácsonyunk lenne, meg nyúlmentes húsvétunk. Ünneptelen ünnepek, egyszóval hétköznapok lennének.
De az, hogy néhány beb... rúgott, beszívott jófej babakocsiba dobál petárdát, attól nekem is ökölbe szorul a kezem, és olyanokat írok, hogy rthjgfzujmtz. -
#916 majd ha megismétlitek és valamelyikőtök szeme elszáll...
az mekkora élmény lesz! egész életére! -
jefferson83 #915 NEM TÁMOGATOM (mert hülyeség) -
Goth #914 figy már legalább 100-szor vágtak alám petárdát és elmondom, hogy semmi bajom nem volt belőle. ha a kezemtől 10 centire robban, azt meg sem lehet érezni, Na jó talán a Zeusz, az komolyabb, de elég drága, aluljárókban nem ilyenekkel szoktak dobálózni.
Tavaj Szilveszterkor játszottunk, 3-an voltunk 5 ember ellen, feltöltöttük magunkat petárdával, és szórtuk a másik csapatra, meg ők is ránk rendesen :D Élmény. :P -
Vlala #913 én tudom! Körülnézel, van-e valaki a közeledben, ha igen, akkor megkérdezed tőle, hogy eldobhatsz-e egy petárdát. (kultúráltabb körökben a dohányosok is megkérdezik.) Ha mindenki részéről igen a válasz, akkor uccu neki, de ha valaki ellenzi, akkor arrébbmész, és rekurzívan meghívod az eljárást elölről.
Másik megoldás: a parlamentben az okos bácsik megmondták, hogy lehet petárdázni, de csak csendben. Mutatom: bumm.
Harmadik megoldás, hogy ott petárdázol, ahol nincs senki. De ott meg minek? -
#912 tartózkodok. Inkább nézek valami kaját -
#911 4. Politizálás kultúráltan
5. Szurkolás kultúráltan (futball) -
DJviolin #910 Magyartól ne várj értelmes választ. Sajnos mi magyarok még nem vagyunk eléggé felnőve agyilag egyes nyugat-európai nemzetekhez. Egy két dologhoz még fel kell nőnünk:
1. Autóvezetés kultúráltan
2. Mobilozás kultúráltan
3. Petárdázás kultúráltan.
(Az előző hsz javítva.)