ÁLLATVÉDŐK A PETÁRDÁZÓK ELLEN!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)
Ennél szebben én se mondhattam volna. 😊
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
2. állatvédelmi törvény
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Nagyon érdekes.
De sajnos nem vagyunk jogászok. 😊
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
1. Leszögezem, hogy életem során kb. 5 petárdát dobtam el, szóval nem vagyok egy dobálós fajta.
2. Minden állattartó felelõsséggel tartozik az általa tartott állat iránt. tehát ezalatt a két nap alatt vigyázzon rá és kész.
3. Ennyi erõvel "Védjük meg a gyerekeinket" címet is viselhetné a topic, vagy gyerekeinkre azért jobban vigyázunk?
4. Errõl a topicbezárásról inkább nem nyilatkoznék.
További jó vitatkozást 😛
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
"Feljelentem az SG-t a szólásszabadság korlátozásáért!!!" "
😄DDDDDDDDD
Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)
A hozzászólásom, A kisgyereket nem muszáj kivinni szilveszterkór, de a kutyát minimum kétszer igen, fõleg ha megy a hasa, és nem hiszem hogy egy pl rotweilert, vagy nagyobb testü kutyát a vc-re lehet ültetni, me kinn petárdáznak, má szilveszter reggelétõl. Tehát akkor ki van kitéve a veszélynek??? És sajna sok idõsnek van kutyája és ki kell vigye, sajna az exemnek a nagyapjának is,ideg gyenge volt a szép kedves németjuhásza, és egy petárdát vágtak oda,a kutya elszaladt, azóta sincs meg.
bocs hogy ezt leítrtam, de ez az eggyik indokom a sok közûl.
Amiért támogatom
De ha egy topic létrejött, annak szerepe, célja volt. Szerep nélküli topicok csak a gumiszobában vannak. Ez a szerep pedig az volt, hogy véget vessenek az ostoba petárdázásnak. Hangsúlyozom: az ostobának, nem a szórakoztatónak. Én sem tudom a szilveszzter éjjelt petárda és tûzijáték nélkül elképzelni, mert ez olyan, mint ha a zöldek tiltakoznának a karácsonyfák miatt, és fa nélküli karácsonyunk lenne, meg nyúlmentes húsvétunk. Ünneptelen ünnepek, egyszóval hétköznapok lennének.
De az, hogy néhány beb... rúgott, beszívott jófej babakocsiba dobál petárdát, attól nekem is ökölbe szorul a kezem, és olyanokat írok, hogy rthjgfzujmtz.
az mekkora élmény lesz! egész életére!
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Tavaj Szilveszterkor játszottunk, 3-an voltunk 5 ember ellen, feltöltöttük magunkat petárdával, és szórtuk a másik csapatra, meg õk is ránk rendesen 😄 Élmény. 😛
Másik megoldás: a parlamentben az okos bácsik megmondták, hogy lehet petárdázni, de csak csendben. Mutatom: bumm.
Harmadik megoldás, hogy ott petárdázol, ahol nincs senki. De ott meg minek?
5. Szurkolás kultúráltan (futball)
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
1. Autóvezetés kultúráltan
2. Mobilozás kultúráltan
3. Petárdázás kultúráltan.
(Az elõzõ hsz javítva.)
már én is megkeveredtem
Talán még emlékszik valaki a tv3 nevû adón régen futó végtelen határok címû scifi sorozatra. Idézet egy részébõl: Nyomni a gombot!Nyomni a gombot!Nyomni a gombot!Nyomniiagombóót!Nyomni a gombot!Nyomni a gombot! közben a manus a sarokban ült lábain összekulcsolt kezekkel és elõre-hátra dülöngélt...<#buck>#buck>
Na, nekem ennyi egyenlõre elég az egészbõl. További jó ..mi is a jó szó erre: szócséplést!
Inkább kérdezz minthogy felrobbantsd magad! Hoppá- mondta majd felrobbant:)
1. Autóvezetés kultúráltan
2. Mobilozás kultúráltan
3. Petárdázás kultúráltan.
én is errõl beszélek, de nemfogják fel az anti-petárdás nagyfiúk.
Amúgy hatalmas élmény az amikor az aluljárókban és a megállókban dobálják felétek a petárdát, tényleg. Legyen nektek is sok részetek ezen csodálatos eseményben jó sokszor.
Ja, egy gyors kérdés: elárulná valaki hogy lehet "kúltúráltan" petárdázni?
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Tavaly szilveszterezni voltak a barátnõjével, és egy kis jófej a lány elé dobott egy petárdát. Szívbaj megvolt, a haver egy kicsit zokon vette, odament, és bemosott egyet a "merénylõnek" (mi már csak ilyen bemosósak vagunk...). Érdekes, hogy a zsernyákok csak ezt látták meg, a petárdázást nem, majdnem a srác ült érte.
"a szentlélek szállt le és megsúgta neked hogy az rossz." Borzasztóan nem vagy képben.
Akkor inkább fogalmazz úgy, hogy petárdát sem láttál még életedben, csak a szentlélek szállt le és megsúgta neked hogy az rossz.