Tour de France

← ElőzőOldal 6 / 6

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ullrich
http://www.eurosport.com/cycling/tour-de-france/2006/sport_sto917170.shtml

ullrich
Basso is kiszállt!

ullrich
Faxom kellett ezért kizárni, akkor zárjanak ki mindenkit!

Andora
Találtam véglegest:
http://www.eurosport.com/cycling/tour-de-france/2006/entrylistmotor.shtml

Andora
A k.... anyukat nem igaz.

hát ha ez igaz, akkor idén nem nézem a tour de france-ot

a k.rva életbe nem lehet igaz...., én is olvastam...áhhh

Ullrichot kizárták!
Andora
Benne van Bodrogi éjjen!

Andora
Miért?
Amugy köszi!

ullrich
Persze jó lett volna, csak értelmetlen.

Jelenlegi nem végleges rajtlista:
http://www.letour.fr/2006/TDF/RIDERS/us/engages.html

Andora
Az jó lett volna ha versenyeztél volna és kerékpároztál volna vele nem?
Kár hogy nem indúl.
Megadod majd a rajtlista webcímét?( Vagy ide beirod?)

ullrich
Igen találkoztam vele, csapattársam versenyzett is vele, engem is akartak indítani, de személy szerint feleslegesnek éreztem volna, hogy elinduljak 😊

Sajna úgy néz ki Laci mégse indul 😞
Igaz az eddigi rajtlistán ott volt, de hétfõi csapatdöntés szerint nem indítják.
Holnap lesz hivatalos rajtlista akkor majd kiderül mi a helyzet.

Andora
Ja kár hogy nincs de végre igy élvezetes lesz a verseny!

Andora
Éjjen!
Amugy télleg találkoztá vele az király4

Andora
Ugy tom indul Bodrogi!

Armstong nélül nem lesz igazi a tour

Sz.tem Armstrong hiányától lesz végre verseny a verseny.

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

jó lesz az, Basso-Ullrich párostól nagy csatát várok

ddomi87
Armstong nélül nem lesz igazi a tour...én annak örültem volna ha elindul és vki legyõzi, mégha kevés eséllye is lenne, de megverné vki...igy nemtom mit várjak az idei tourtól...természeetes nézem...

hajrá Ullrich...

ööö...retekegér...!

ez király, csak induljon

ullrich
Tegnap végre élõbben is találkozhattam Lacival a mezõny OB.n ahol sikerült Gergõ elött beérnie így ha indul touron akkor könnyû lesz észrevenni ugyanis magyarbajnoki trikóban kell versenyeznie. További info a velo.hu-n.

Gondolom a hegyek a 2. héten jönnek, remélem idén is berakjátok majd sorban az útvonalakat, az jó volt tavaly, nagyon

ahogy mondod 😊

Tertovan
szombattol.... <#worship><#eljen>

remélem igazad lesz

[Jakuza]
Hat szerintem orulhetsz, ha a 2. helyet eltudod csipni. 😛

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

ullrich
Jelentem vagyok, csak a giro miatt nem mindig jutok nethez. Egyébként pedig idén megnyerem a tourt! 😉

Pyotr
sziasztok!
nem tudnátok valami linket adni ahonnan a tavaji futamokat lehetne megnézni v. leszedni(nem file cserélõ)?
már ha létezik ilyen. torrenten rákerestem de csak a "the offical history 1903-2003" -at találtam.

&#9608;&#9608;

[Jakuza]
Hm.
Basso szakaszt nyert a Giro-n.
Jo formaban van az latszik.
Kerdes mi marad meg ebbol a Tour-ra.
Mindegy ha voksolni kellene, meg mindig azt mondom, hogy o az elso szamu favorit iden.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

elõ is cibálom, mutatóba a logómat 😄

és ne felejtsük el Ullrichot sem 😄

[Jakuza]
Szerintem az elso szamu eselyes iden Basso.
Amugy hol van Ullrich ? Ilyenkor mar itt szokott kiseloadast tartani a topicban. 😛

kérdezzétek meg a eurosport.hu fórumán, hátha ott segítenek

Ramore
jaja, engem is érdekelne, hogy indul-e Bodrozsi? Szerintem idén benne lesz a 100-ban.
Sziasztok! Néhány éve én is nézem a Tour de France-t. Nem tudjátok, hogy idén lesz a Bodrogi vagy valaki másik magyar?

Andora
ja !

Laffite
Én is várom már nagyon a versenyt! +az elõzetes infók is nagyon érdekelnek csapatokról, versenyzõkrõl, szakaszokról, így ha bárkinek van vmi új híre és mélyebben beásta magát a nemzetközi kerékpársportba, akkor jó lenne itt ilyesmirõl olvasni! köszi elõre is!

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

Ch_Slater
nem. általában júliusban van.

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Serpa
LA most akkor viszavonult?
valamint nem augban szokott lenni a tour?

gabber_saviola
okés akkor marad minden a régibe, köszönöm a válaszod

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Ch_Slater
hmm, végülis mindegy, ha zavaró a Tour topic minden évben, akkor zárható.
igazándiból már hagyomány volt, hogy minden évben megnyitom a Tour topic-ot. a 2003-as óta...

gabber_saviola
te a topiknyitó vagy? <#wilting>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

akyyy
nemtom de jó ötlet!

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

gabber_saviola
mi lenne ha ezt bezárnám, és a 2005-ös Tour topicot módosítanám Tour de France topikká?

a topiknyitótol kérdezem csak

Andora
helosztok!

Andora
jaja!

hmhm
kraftwerk 😮

{ V Á Á } silkroad: lvl 11

Hajrá Ullrich!!! Jövõre nyernie kell

Ch_Slater
Helo.

A szokásos Tour de France topic. Mint az alcímben is szerepel 2006. július 1-23-ig lesz megrendezve (elvileg).
Ez lesz a 93. Tour.
2005. Tour topic
2004. Tour topic

Hivatalos oldal

← ElőzőOldal 6 / 6