Tour de France
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jelenlegi nem végleges rajtlista:
http://www.letour.fr/2006/TDF/RIDERS/us/engages.html
Kár hogy nem indúl.
Megadod majd a rajtlista webcímét?( Vagy ide beirod?)
Sajna úgy néz ki Laci mégse indul 😞
Igaz az eddigi rajtlistán ott volt, de hétfõi csapatdöntés szerint nem indítják.
Holnap lesz hivatalos rajtlista akkor majd kiderül mi a helyzet.
Sz.tem Armstrong hiányától lesz végre verseny a verseny.
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
hajrá Ullrich...
ööö...retekegér...!
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
nem tudnátok valami linket adni ahonnan a tavaji futamokat lehetne megnézni v. leszedni(nem file cserélõ)?
már ha létezik ilyen. torrenten rákerestem de csak a "the offical history 1903-2003" -at találtam.
██
Basso szakaszt nyert a Giro-n.
Jo formaban van az latszik.
Kerdes mi marad meg ebbol a Tour-ra.
Mindegy ha voksolni kellene, meg mindig azt mondom, hogy o az elso szamu favorit iden.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Amugy hol van Ullrich ? Ilyenkor mar itt szokott kiseloadast tartani a topicban. 😛
A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
igazándiból már hagyomány volt, hogy minden évben megnyitom a Tour topic-ot. a 2003-as óta...
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
a topiknyitótol kérdezem csak
A szokásos Tour de France topic. Mint az alcímben is szerepel 2006. július 1-23-ig lesz megrendezve (elvileg).
Ez lesz a 93. Tour.
2005. Tour topic
2004. Tour topic
Hivatalos oldal
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.