23
-
blackgamer #23 -
#22 Egészen pontosan Tesco value, azaz, nem tévedés, TESCO GAZDASÁGOS!!!! simkártya is létezik Angliában. No comment...
Tesco gazdaságos simkártya -
vikend #21 Tudomásom szerint, külföldön már a Tesco is bevezette ezt! -
KDOG #20 Engem hidegen hagynak a traktoros p**** :)
veszek olcson,és ok. Persze minöséget. Igy mindentéren nagykerbe járok.
Ha az embernek van vállakozoija, akkor elmegy metroba, ott vesz kaját.
Ha számitástechnika/elektronika kell, akkor pcparts, expert, mycom ramiris stb... :)
mindenböl van nagyker ! :)
a sok sügér meg menjen a kiskerbe :) vagy vásároljon a mediamarktban :)))))) -
#19 Ez jó nagy baromság!!! -
Bulamer #18 mindegyiknek egy bránett a szájába....
szerintem a legnagyob ki b. egy multti -
Shadow_THH #17 -
vax #16 Ha beszerzési áron alul adják, akkor rövidebb, hosszabb távon ők is csődbe jutnak. Mint ahogy írtad Ők sem a "vöröskereszt". A haszonért dolgoznak. -
vax #15 0,5-1%-ot. -
FTeR #14 ha te szívesen eszel szart, egészségedre.
nem azért olcsó az a cucc, mert ők a megtestesült vöröskereszt.
de nagyobb távlatból nézve tönkrevágják a gazdaságot, mert
1. külföldről hozzák a szarokat
2. beszerzési áron alul adják -
#13 Én a Lidl-töl hányok, egy darabig zabáltam a márkátlan "olcsó" vackaikat, de egy idö után undora lesz az embernek ugyanattol az igénytelen német sörtöl, és az unalomig sózott kommersz csipsztöl. Mikor kint voltam a szlovák oldalon, rájuk se néztem, irány a Billa és alig drágábban v ugyanannyiért v olcsóbban iszom a hulladék német sörmaradvány helyett a zlaty blazant-ot, és falom a fincsi brindzát.
amugy nyitás óta a pizza 299 helyett 359, az oliva bogyi 499 helyett 599...ésatöbbi, szóval szépen emelgetik az áraikat, miközben kinosan vadásszák a legolcsóbb kelet-európai gánybeszállitókat, mindegy mit, csak valamit áruljunk. -
[HUN]Stanlee #12 Emberek, az Aldi-t en nagyon kedvelem, szinte mindig naluk vasarolok, mert ok vannak a kozelben. a lidl-be mar kevesebbet jarok mostansag, mert nincs a kozelben uzlete. amugy meg a Lidl-nel csak az a baj, hogy sok kulfoldi termeket arulnak. Az aldinal sem lesz maskepp. Bar azt szeretem az Aldi-ban, hogy sajat termekeik vannak, es azokert vallajak a felelossget. ha valamelyik termekre panasz erkezik, meghozza sok, akkor dobjak kifele a beszallitot. A masik gond azonban, hogy markazott termekeket nem arulnak, tehat ha jobb dolgot akar venni az ember, akkor mar mashova kell mennie. En a Lidl-t is vartam, meg az Aldit is varom meg, hogy otthon megjelenjenek. -
hypno #11 Személy szerint teszek arra, hogy melyik hazai kereskedőnek nem tetszik, hogy olcsóbbak az újonnan jövők árai.
A nagy fene rendszerváltás után, amikor a kereskedő urak/hölgyek akkora haszonkulccsal dolgoztak, amit nem szégyeltek, valahogy nemigen gondoltak rám vevőre.
Most nem nekik dolgoznak a történések.
Különben meg eddig amelyik LIDL-ben megfordultam, ott tiszta, világos, rendezett bolttal találkoztam, no meg jó árukkal és árakkal. Egyedül az nem tetszett, hogy bankkártyával nem lehet fizetni. Viszont tudva, hogy a bankok 5%-ot kaszálnak a bakkártya elfogadójától, tulkp. érthető
-
Cat #10 Jön a Lidl legnagyobb németországi versenytársa, az Aldi is:
Bejegyezték a magyar Aldit
Egyelőre telephely nélkül és vagyonkezelési fő tevékenységi körrel, mindössze hárommillió forintból alapította meg Magyarországon első vállalkozását a német Aldi „kemény” diszkontlánc, a Lidl legnagyobb vetélytársa. Az Aldi Magyarország Holding Vagyonkezelő Kft.-t az Aldi-Süd hálózathoz tartozó Helmut Hofer GmbH és a Brunner Handels GmbH jegyzi. Bár a cégbírósági adatokból nem derül ki, információink szerint a cég Biatorbágy mellett szerzett területet logisztikai központjának kialakításához. Úgy tudni, a központ magyar léptékkel mérve óriási lesz, mintegy 140 ezer négyzetméter alapterületű, ez vetekszik az Auchan és a Tesco logisztikai központjainak méretével.
A hírek szerint a cég már megkezdte a magyar leányvállalat munkatársainak felvételét és fél–egyéves továbbképzésre küldi őket Németországba. Előzetes információk szerint a magyarországi cég 2006 második felében kíván indulni, ám elemzők szinte biztosra veszik, hogy ez átcsúszik 2007-re. Ez persze attól is függ, hogy egyszerre mennyi egységgel kíván debütálni a vállalkozás. Ha a vetélytárs Lidl stratégiáját követi, akkor első körben nagyjából egy tucat áruház indítása várható, amelyek felépítése, koordinálása sok időt vesz igénybe. -
#9 ne bántsd a lidlt!!!lehet náluk olcsó csokit és bokormogyorót kapni :)))
-
FTeR #8 ezt a lidl már a fél világon betiltották és nálunk is kezdésnek bezárták pár üzletét. a verseny szellem jegyében inkább fel kéne számolni. -
DKm #7 Hogy mi minden szart ki nem találnak??? TESZKÓ GAZDASÁGOS IPARI SIM KÁRTYA RLZ :DDDDDDD -
[HUN]Stanlee #6 Ha Nemetorszagban tartozkodol, akkor a blau-ra a weboldalan, es ott kernek cimet toled, ahova a simkartyat kuldik. Az aldi-s cuccot nem lattam a boltban ma, bar szerintem meg nincs is belole, ha meg igen, gyorsan elkapkodjak az emberek. -
scooterbr #5 Szép lehet a Tescos csíkozással. -
#4 TESCO-s SIM-et akarok MOST! -
#3 amugy ezekre hol lehet elöfizetni?!
-
scooterbr #2 Ezek se tudják mire költsék a pénzüket. De versenynek tökéletes. -
[HUN]Stanlee #1 En szemely szerint a blau-t hasznalom. 16 cent/perc, es 11 cent/sms. minden lebeszelt perc utan ad 1 cent-t, amit a kovetkezo feltolteskor jovair. legalabbis meg regen azt irta. szoval az aldi-s megoldas sem rossz, de az sms draga, 15 cent, foleg ha valaki inkabb csak sms-t ir.