23
  • blackgamer
    #23
  • Gerygrey
    #22
    Egészen pontosan Tesco value, azaz, nem tévedés, TESCO GAZDASÁGOS!!!! simkártya is létezik Angliában. No comment...

    Tesco gazdaságos simkártya
  • vikend
    #21
    Tudomásom szerint, külföldön már a Tesco is bevezette ezt!
  • KDOG
    #20
    Engem hidegen hagynak a traktoros p**** :)
    veszek olcson,és ok. Persze minöséget. Igy mindentéren nagykerbe járok.
    Ha az embernek van vállakozoija, akkor elmegy metroba, ott vesz kaját.
    Ha számitástechnika/elektronika kell, akkor pcparts, expert, mycom ramiris stb... :)
    mindenböl van nagyker ! :)

    a sok sügér meg menjen a kiskerbe :) vagy vásároljon a mediamarktban :))))))
  • Web mester
    #19
    Ez jó nagy baromság!!!
  • Bulamer
    #18
    mindegyiknek egy bránett a szájába....
    szerintem a legnagyob ki b. egy multti
  • Shadow_THH
    #17
  • vax
    #16
    Ha beszerzési áron alul adják, akkor rövidebb, hosszabb távon ők is csődbe jutnak. Mint ahogy írtad Ők sem a "vöröskereszt". A haszonért dolgoznak.
  • vax
    #15
    0,5-1%-ot.
  • FTeR
    #14
    ha te szívesen eszel szart, egészségedre.
    nem azért olcsó az a cucc, mert ők a megtestesült vöröskereszt.
    de nagyobb távlatból nézve tönkrevágják a gazdaságot, mert
    1. külföldről hozzák a szarokat
    2. beszerzési áron alul adják
  • kisgabo
    #13
    Én a Lidl-töl hányok, egy darabig zabáltam a márkátlan "olcsó" vackaikat, de egy idö után undora lesz az embernek ugyanattol az igénytelen német sörtöl, és az unalomig sózott kommersz csipsztöl. Mikor kint voltam a szlovák oldalon, rájuk se néztem, irány a Billa és alig drágábban v ugyanannyiért v olcsóbban iszom a hulladék német sörmaradvány helyett a zlaty blazant-ot, és falom a fincsi brindzát.

    amugy nyitás óta a pizza 299 helyett 359, az oliva bogyi 499 helyett 599...ésatöbbi, szóval szépen emelgetik az áraikat, miközben kinosan vadásszák a legolcsóbb kelet-európai gánybeszállitókat, mindegy mit, csak valamit áruljunk.
  • [HUN]Stanlee
    #12
    Emberek, az Aldi-t en nagyon kedvelem, szinte mindig naluk vasarolok, mert ok vannak a kozelben. a lidl-be mar kevesebbet jarok mostansag, mert nincs a kozelben uzlete. amugy meg a Lidl-nel csak az a baj, hogy sok kulfoldi termeket arulnak. Az aldinal sem lesz maskepp. Bar azt szeretem az Aldi-ban, hogy sajat termekeik vannak, es azokert vallajak a felelossget. ha valamelyik termekre panasz erkezik, meghozza sok, akkor dobjak kifele a beszallitot. A masik gond azonban, hogy markazott termekeket nem arulnak, tehat ha jobb dolgot akar venni az ember, akkor mar mashova kell mennie. En a Lidl-t is vartam, meg az Aldit is varom meg, hogy otthon megjelenjenek.
  • hypno
    #11
    Személy szerint teszek arra, hogy melyik hazai kereskedőnek nem tetszik, hogy olcsóbbak az újonnan jövők árai.

    A nagy fene rendszerváltás után, amikor a kereskedő urak/hölgyek akkora haszonkulccsal dolgoztak, amit nem szégyeltek, valahogy nemigen gondoltak rám vevőre.

    Most nem nekik dolgoznak a történések.

    Különben meg eddig amelyik LIDL-ben megfordultam, ott tiszta, világos, rendezett bolttal találkoztam, no meg jó árukkal és árakkal. Egyedül az nem tetszett, hogy bankkártyával nem lehet fizetni. Viszont tudva, hogy a bankok 5%-ot kaszálnak a bakkártya elfogadójától, tulkp. érthető

  • Cat #10
    Jön a Lidl legnagyobb németországi versenytársa, az Aldi is:

    Bejegyezték a magyar Aldit

    Egyelőre telephely nélkül és vagyonkezelési fő tevékenységi körrel, mindössze hárommillió forintból alapította meg Magyarországon első vállalkozását a német Aldi „kemény” diszkontlánc, a Lidl legnagyobb vetélytársa. Az Aldi Magyarország Holding Vagyonkezelő Kft.-t az Aldi-Süd hálózathoz tartozó Helmut Hofer GmbH és a Brunner Handels GmbH jegyzi. Bár a cégbírósági adatokból nem derül ki, információink szerint a cég Biatorbágy mellett szerzett területet logisztikai központjának kialakításához. Úgy tudni, a központ magyar léptékkel mérve óriási lesz, mintegy 140 ezer négyzetméter alapterületű, ez vetekszik az Auchan és a Tesco logisztikai központjainak méretével.

    A hírek szerint a cég már megkezdte a magyar leányvállalat munkatársainak felvételét és fél–egyéves továbbképzésre küldi őket Németországba. Előzetes információk szerint a magyarországi cég 2006 második felében kíván indulni, ám elemzők szinte biztosra veszik, hogy ez átcsúszik 2007-re. Ez persze attól is függ, hogy egyszerre mennyi egységgel kíván debütálni a vállalkozás. Ha a vetélytárs Lidl stratégiáját követi, akkor első körben nagyjából egy tucat áruház indítása várható, amelyek felépítése, koordinálása sok időt vesz igénybe.
  • Nenrandil
    #9
    ne bántsd a lidlt!!!lehet náluk olcsó csokit és bokormogyorót kapni :)))
  • FTeR
    #8
    ezt a lidl már a fél világon betiltották és nálunk is kezdésnek bezárták pár üzletét. a verseny szellem jegyében inkább fel kéne számolni.
  • DKm
    #7
    Hogy mi minden szart ki nem találnak??? TESZKÓ GAZDASÁGOS IPARI SIM KÁRTYA RLZ :DDDDDDD
  • [HUN]Stanlee
    #6
    Ha Nemetorszagban tartozkodol, akkor a blau-ra a weboldalan, es ott kernek cimet toled, ahova a simkartyat kuldik. Az aldi-s cuccot nem lattam a boltban ma, bar szerintem meg nincs is belole, ha meg igen, gyorsan elkapkodjak az emberek.
  • scooterbr
    #5
    Szép lehet a Tescos csíkozással.
  • Cactus
    #4
    TESCO-s SIM-et akarok MOST!
  • memphis23
    #3
    amugy ezekre hol lehet elöfizetni?!
  • scooterbr
    #2
    Ezek se tudják mire költsék a pénzüket. De versenynek tökéletes.
  • [HUN]Stanlee
    #1
    En szemely szerint a blau-t hasznalom. 16 cent/perc, es 11 cent/sms. minden lebeszelt perc utan ad 1 cent-t, amit a kovetkezo feltolteskor jovair. legalabbis meg regen azt irta. szoval az aldi-s megoldas sem rossz, de az sms draga, 15 cent, foleg ha valaki inkabb csak sms-t ir.