3800
-
#593 Egesz veletlenul nem all vmilyen rokonsagban a TVGvel? -
#592 jaja én is amiatt röhögtem :) -
#591 Hopp, elozo kep alapjan azert vmivel nagyobbnak gondoltam volna :] -
#590 loooooool :D:))) -
#589 Ez a kép a méretét hivatott prezentálni:
-
#588 Mérővonat. Egy Volkswagen-kisbusz motorja van benne. Kb. 5 tonna. Ezzel szoktuk mérni a metrót is. Amsler-nak hívják és mondanom sem kell, hogy csak ez az egy van belőle. Geometriai méréseket végez és több mint 50 éves -
#587 Mérővonat ? Vagy sínvizsgáló ? -
#586 Ezt nem ismeritek, vagy nem érdekel? -
#585 Van valami az okfejtésben. Dehát ő már csak ilyen kis "szegényes" :DD -
HUmanEmber41st #584 Látom kinyitották a bikaistállót :) :) -
#583 Sztem ez a tekknő megérdemelt volna egy 5 . és 6. tengelyt :/ -
#582 Ma kaptam le őtet:
-
#581 Ezt ismeritek?
-
#580 In meromian Ganz :((((
Én még jártam a lövőház utcai telepen 1 évvel a lebontás után. Beszéltem olyan munkásokkal akik évtizedek óta ott dolgoztak. Némelyik elsírta megát. Nem is értem, hogy lehetett egy ekkora, világhírű gyárat így tönkre tenni :(( -
#579 Furi a pantográf -
Laci333 #578 Ez a KCSV-6. Debrecenben 11 db közlekedik belőle, 1994-1997 között gyártották őket. -
#577 Hát ez? :) -
Laci333 #576
Ez az utolsó Ganz villamos :) -
#575 Upsz :) -
#574 Meredek :DDD -
#573 Én is ezt a képet a feltöltés előtt pár órával csináltam :) -
#572 Egy oraja "fotoztam" a keletiben, igaz nem mozdony hanem szlovak szemelykocsi :D
-
mstummer #571 Hmm...mázlista vok,csütörtökön pont láttam amikor leugrottam a fővárosba :) -
#570 Szerintem abszolult nem ronda. Én nagyon sajnálom, hogy nem készült több belőle, mert sajnos elmondhatjuk, hogy ha félig is, de ez az utolsó Ganz villamos :(((( -
HUmanEmber41st #569 Végül is nem olyan ronda, az elejét kellene egy kicsit áramvonalasabbá tenni... -
#568 ÁÁÁ. Lelőtted a poén :))
Király az oldal! -
#567 Hungaroplan kísérleti csuklós hattengelyes motorkocsi, de mivel ez igy kisse hosszu lenne, sokan csak Csufinak becezik :] -
#566 Nem tudom mi az a Csufi -
#565 Csak nem egy Csufi? :] -
#564 Ugyan nem mozdony, de sínen megy. Ha akrjátok mesélek egy keveset róla, hiszen csak ez az egy van belőle a világon:
-
#563 Az alapítvány 8 160 000 Ft-ért vette meg a MÁV-tól működő állapotban, bár az állapota közepesnek mondható volt -
#562 Mennyibe kerülhet egy ilyen cakkpakk, motorral, tokkal, vonóval, mindennel, felújítva ? -
#561 Nem tudom, hogy mi lesz ezzel a Nohabbal. Nagyon lassan csepeg a pénz oda :( -
#560 Hidd el dolgoztam én annyit, hogy a kezeim feketék lettek könyékig :)) -
HUmanEmber41st #559 És mikor dolgoztál???? :) :) :)
Ennyi képet!!!
thx!!! -
#558 Nagyon jó képek, gratz!!! És köszi -
#557 Búcsú a mozdonytól és a csarnoktól. Ezúton szeretném megköszönni az alapítvány egyik vezetőjének, hogy ha már volt olyan szerencsém, hogy épp akkor jártam ott, amikor ő, felengedett a mozdonyra és elkészíthettem ezeket a képeket:
-
#556 A mozdony leszerelt ütközői:
-
#555 Ez a kép véglegesítette bennem, hogy itt azért még el fog telni egy kis idő amíg ez a jószág elindul. Mindenesetre én szívből kívánok sok sikert hozzá:
-
#554 A mozdony belülről. A motor állítólag jó állapotban (hírhedt nohab-megbízhatóság) :)