Mozdonyok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Igazi "iparmûvészet"!
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Nincs a következõ 5 évben Dízelmozdony tenderrõl hír... :-S
És ha meg is hírdetik az 1 év mire lesz gyõztes, meg stb...
Szal egy jó darabig még élvezhetjük õket! :)
www.milcse.hu
Az Eurocom Zrt. beindítja lassacskán a kõvonatait a Dunántúlon.
Az elsõ fordulóra az üres kocsik már Szabadbattyánban vannak ma vitte le a 481 001-es és a gép és a szerelvény is lenn alszik. Az elsõ vonat(ok) valószínûleg Polgárdi-Ipartelep (ahova nemtudom magán vagy nem magán Szergejjel mennek-e ki, de szerintem kék szergejjel..) és Paks állomások között közlekednek majd és az M6-oshoz szállítják a követ.
(Állítólag tervben van Bodajk és Paks között is ilyen vonat.)
Na és akkor a kihagyhatatlan pikcsör:

www.milcse.hu
Nem fog rajtuk az idõ:D :D
Talán még a Nohabokat is túl fogják élni?
Télleg gyönyörûek ezek a "csöppségek"<#smile>#smile>
Konkrét psz-ok vannak?? :) Hogy melyikek tetszenek nagyon-nagyon?
www.milcse.hu
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
A te Dezsõs képed is nagyon tetszik, csak kár, hogy a templom teteje egy kicsit le van vágva, meg sok szerintem a zoom.
www.milcse.hu
Egy Szerdai kép suli utánról Dinnyés környékérõl...
(Ha jók az infóim ma Székesfehérváron biztber hiba miatt csúsznak a vonatok.)
Milan bhv
www.milcse.hu
Ha nagyon rossz kedvem lesz, mindig olvasok ezentúl egy kis webfordítást :D :D :D
http://imgfrm.index.hu/imgfrm/5/9/9/8/BIG_0005475998.jpg[/img]
Ez a kép Sopron és Ágfalva között készült.[img]
"egy autó-szállító-teherautóval összeütközött egy keresztezõdõ Last Fridaynál a Washingtoni Kentben. Senkit nem sebesítettek meg a dologban, legalább két autót ledobtak a teherautóról és egyrõl ez, új Cadillac DTS, húzták egy negyedmérföld a vonat által.
A baleset körülményei nem üresek, de a hullámok cuppantottak két autót a mozgató mellett, és elhagytak kétszáz gallon diesel üzemanyagot az részben-teherautó kiöntött alapvetõ kifényesedik. Kent ellenõrizett és Burlington Northern Santa Fe folytatódik vizsgáló." Webforditas.hu
Az angol nyelvû cikk.
Április 5. -én pedig újabb nosztalgia gõzös jön, már készülök rá, hogy hol kapom le. Valami szép helyet keresek neki:)
Esztergomba már csak Dezsõkék járnak, azokról meg van annyi kép..
Mivel még eddig nem fotóztam ezt a mozdonyt és Sopronba se jön túl sûrün, ezért vetemedtem rá arra, hogy szakadó hóba és ebéd nélkül kimenjek fotózni :D:D
A nagy havazástól viszont nem látom jól:
mit keres egy ilyen színes, felfordított mosóteknyõ egy vasúti szerelvény elõtt???:D :D :D
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Aztán az is lehet hogy az egészre nem kerül sor. Tegnap a Märklin göppingeni részlege ellen csõdeljárás kezdõdött. Szép 150 éves évforduló :) Bár a márka valószinüleg megússza.
E.Gy.B.E. Airsoft Team
A mozdony meg valószinüleg egy BR 01-es lesz.
E.Gy.B.E. Airsoft Team
E.Gy.B.E. Airsoft Team
E.Gy.B.E. Airsoft Team
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

[/img]