Vesztésre áll a spamarmada
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hmm, nálam anno semmit sem szûrt. Megjegyezte, mi a spam, aztán berakta a bejövõ levelek közé... És elég megbízhatatlan volt a felismerése. Szerencsére nem kaptam annyi spamet, csak Outlook2k3 után dühítõ volt.
/*WTF?!*/
a reges emailem (amit mindenhova megadok, ha reg kell) az hotmailos és eddig még minden spam elkerült és a híres agyon cikkezett rendszer leálások is kimaradt az életembõl.
ájlávjút sem kaptam.
outlookot csak arra használom, h lementsem vele a leveleimet.
egyetlen bajom vele, h a webes felület nem enged .exe-t letölteni. ez azért elég dúrva. figyelmeztessen 2x, de tíltsa le teljesen.
cikkhez:
meglepõen jó cikk, meg is lepõdtem. nagy csalódás volt, h nem sg-s.
ájlávjút sem kaptam.
outlookot csak arra használom, h lementsem vele a leveleimet.
egyetlen bajom vele, h a webes felület nem enged .exe-t letölteni. ez azért elég dúrva. figyelmeztessen 2x, de tíltsa le teljesen.
cikkhez:
meglepõen jó cikk, meg is lepõdtem. nagy csalódás volt, h nem sg-s.
En a Poco Systems PocoMail programjara eskuszok! :-)
\"Kinézet hajhászó átlagfelhasználó\" by GyP
Az Outlook, és az Outlook Express azért mindig jó volt, ha megfelelõen beállította az ember...
Az Outlook Express levelezési szabályaival sok mindent be lehetett állítani.
Az Outlook Express levelezési szabályaival sok mindent be lehetett állítani.
Egyébként most mindentõl függetlenül az Outlook2003hoz is a spamszûrõt min. minden hónapban frissítik, és tényleg hasonló, ugyanugy, 1-2 csuszik be...
Természetesen én is ugy állítottam be, hogy a html alapú leveleket (sok hülye így küldi) txt-sen jelenítse meg, és semmit ne futtasson...
Beállítás kérdése minden sztem...
De ez most tényleg így van...
Természetesen én is ugy állítottam be, hogy a html alapú leveleket (sok hülye így küldi) txt-sen jelenítse meg, és semmit ne futtasson...
Beállítás kérdése minden sztem...
De ez most tényleg így van...
Mozilla Thunderbird rulez, nagyon jó a spamszûrõje. Csak néha csúszik be 1-2.