6
-
#6 Hmm, nálam anno semmit sem szűrt. Megjegyezte, mi a spam, aztán berakta a bejövő levelek közé... És elég megbízhatatlan volt a felismerése. Szerencsére nem kaptam annyi spamet, csak Outlook2k3 után dühítő volt. -
FTeR #5 a reges emailem (amit mindenhova megadok, ha reg kell) az hotmailos és eddig még minden spam elkerült és a híres agyon cikkezett rendszer leálások is kimaradt az életemből.
ájlávjút sem kaptam.
outlookot csak arra használom, h lementsem vele a leveleimet.
egyetlen bajom vele, h a webes felület nem enged .exe-t letölteni. ez azért elég dúrva. figyelmeztessen 2x, de tíltsa le teljesen.
cikkhez:
meglepően jó cikk, meg is lepődtem. nagy csalódás volt, h nem sg-s. -
fflx #4 En a Poco Systems PocoMail programjara eskuszok! :-) -
Razgon #3 Az Outlook, és az Outlook Express azért mindig jó volt, ha megfelelően beállította az ember...
Az Outlook Express levelezési szabályaival sok mindent be lehetett állítani. -
#2 Egyébként most mindentől függetlenül az Outlook2003hoz is a spamszűrőt min. minden hónapban frissítik, és tényleg hasonló, ugyanugy, 1-2 csuszik be...
Természetesen én is ugy állítottam be, hogy a html alapú leveleket (sok hülye így küldi) txt-sen jelenítse meg, és semmit ne futtasson...
Beállítás kérdése minden sztem...
De ez most tényleg így van... -
Razgon #1 Mozilla Thunderbird rulez, nagyon jó a spamszűrője. Csak néha csúszik be 1-2.