Dobó Kata
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ui: Ezt ironikusan irtam. 😛
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Az meg tök mindegy, hogy mennyivel idõsebb Vajna, ha jófej, akkor odalehet érte a csaj simán. (Függetlenül attól, hogy miért él vele)
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A gazdagság nem ciki amúgy. Jómagam is szívesen lennék az. 😊
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Ellenszenves egy krva
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
...sose azt nézd...
Miért szégyen az, ha valaki gazdag? Egyesek miért cikizik a gazdagokat?
GanXstaZolee#2709
kérdezték hogy érzi magát, a válasza: "a legjobb helyen vagyok".
most erre mit lehet mondani?
egyébként jobb, hogy nem õ volt a T3ban (KL erre a szerepre termett) és a Trójában (õ mint Szép Heléna?! pfff).
Meg gazdag. 😊
Õ volt a Steven Seagal felesége.Zokogtam nagyon mikor megölték.<#rinya>#rinya>
\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"
https://supermario4ever.wordpress.com
Egyébként tudtátok, hogy majdem én lettem Legolas a Gyûrûk urában. De csak azért nem lettem mert nem vagyok szinész. Viszont P.J. nagyon jó fej 😛
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
jót röhögtem, mikor mondta a marsi, hogy a "15 perc hírnév, a rollerball, meg az amerikai rabszódia sztárja, blablabla..."
15 perc hírnévben mennyit játszott, 3 mp-et? 😄
rollerballt régen láttam, ott már asszem szerepelt másfél percet is a filmben 😄
amerikai rabszódiát nem láttam
jót röhögök, mikor arról nyilatkozik, hogy mennyire szereti Vajnát... 30 évvel idõsebb nála, lol, csak azért van vele, hogy "berobbanjon" amerikában... pf <#levele>#levele>