11
  • C7
    ki az az Emma Frost?
  • Bulamer
    gyereke ez csak ugy jo ha ősze rakjuk a másik cimel mer aban megin mást irnak... vagy csak én nem értem
  • CeleronMaster
    trailer alapján nem lesz ez rossz:) mongyuk trailer alapján minden film jó:d
  • TH448
    "(érdekesség, hogy az előző részben látható "felvezető rész" - mely az elnök elleni mutáns merényletet mutatja be - sokak által a képregényfilmek legjobb kezdő képsora)" Ez így értelmetlen... Sokak szerint, vagy sokak által, de a végén tartott képsora v vmi., de ez így értelmetlen...
    A filmet egyébként én is várom. :D:D Az első közepes lett, de a második az naon ott volt. :D
  • Oldern the 1st
    Végre Főnix eljön. ÁÁÁÁÁÁ.... Már alig várom ^^
  • Iori
    bezony bezony
  • SirLord
    http://xfanzine.palacsinta.com/v2/xmen3.php?PHPSESSID=7792f2587e4c1be46051030f2c8f201b

egy kis további info...
    én nagyon szeretem ezt az egész x-mant, de a filmek nagyon szarok voltak valoban, de a 2 eleje az ütött...

melesleg érdemes szemügyre az emma frostot alakito Ashley Hartman-t:)
    a karaktere már alapbol egy irto dögöd csaj, kiváncsi vok mit hoznak ki belöle...
  • Commandante
    jaja, ez volt a durva, nem a raspoly
  • Blasta
    "érdekesség, hogy az előző részben látható "felvezető rész" - mely az elnök elleni mutáns merényletet mutatja be - sokak által a képregényfilmek legjobb kezdő képsora"

hát az a rész beza ütött nem is kicsit
  • Broafka
    Az Angyal is lesz benne? :)
    tök jó
    mondjuk nekem a legnagyobb csalódás Kurt Wagnert megformáló sztem öreges színész volt
    Az árnyék állnévre hallgató vidám kis tündérmanóból egy kis félénk kis mamlasz lett...
    és még szarul is néz ki :-/