11
-
C7 #11 ki az az Emma Frost? -
Bulamer #10 gyereke ez csak ugy jo ha ősze rakjuk a másik cimel mer aban megin mást irnak... vagy csak én nem értem -
CeleronMaster #9 trailer alapján nem lesz ez rossz:) mongyuk trailer alapján minden film jó:d
-
TH448 #8 "(érdekesség, hogy az előző részben látható "felvezető rész" - mely az elnök elleni mutáns merényletet mutatja be - sokak által a képregényfilmek legjobb kezdő képsora)" Ez így értelmetlen... Sokak szerint, vagy sokak által, de a végén tartott képsora v vmi., de ez így értelmetlen...
A filmet egyébként én is várom. :D:D Az első közepes lett, de a második az naon ott volt. :D -
#7 Végre Főnix eljön. ÁÁÁÁÁÁ.... Már alig várom ^^ -
#6 bezony bezony -
SirLord #5 http://xfanzine.palacsinta.com/v2/xmen3.php?PHPSESSID=7792f2587e4c1be46051030f2c8f201b
egy kis további info...
én nagyon szeretem ezt az egész x-mant, de a filmek nagyon szarok voltak valoban, de a 2 eleje az ütött...
melesleg érdemes szemügyre az emma frostot alakito Ashley Hartman-t:)
a karaktere már alapbol egy irto dögöd csaj, kiváncsi vok mit hoznak ki belöle... -
Commandante #3 jaja, ez volt a durva, nem a raspoly -
#2 "érdekesség, hogy az előző részben látható "felvezető rész" - mely az elnök elleni mutáns merényletet mutatja be - sokak által a képregényfilmek legjobb kezdő képsora"
hát az a rész beza ütött nem is kicsit -
#1 Az Angyal is lesz benne? :)
tök jó
mondjuk nekem a legnagyobb csalódás Kurt Wagnert megformáló sztem öreges színész volt
Az árnyék állnévre hallgató vidám kis tündérmanóból egy kis félénk kis mamlasz lett...
és még szarul is néz ki :-/