Ford Street Racing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet az lenne a legjobb amit az Agatha Christi topikokkal csináltak összevonni egy közösbe!
Ford Racing Off Road - Képek
Next PC upgrade: 2022
BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever
ASUS M2N-E AMD Athlon 64 4200+ X2 Socket AM2 Galaxy 8800GT 512MB 2db Kingmax Mars 1GB/800MHz DDR2 RAM SAMSUNG HD501LJ 500GB NEC4571A DVD RW Creative Sounblaster Live! 7.1 Chieftech 420W
Lehetsges az,hogy miután feltelepítettem a magyarosítást eltünt a beállítás menüpont. Nincs meg az hogy melyik funkció melyik betü. Így kicsit nehéz játszani. Tud valaki segíteni?
súrlódás iszonyatos
grafika gagyi
fizika béna
törés elmegy, úgy-ahogy életben tartja a játékot
FR2-höz képest az autók felhozatala mind mennyiségben mind minõségben sokkal rosszabb...
Hova ment a játék?
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
Tockos:A daemon tools 4.00he /ilyenem van/a .bwt fájlt bemountolja!
http://flickr.com/photos/zolika90/
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
Végigvittem a classic championshipet, de csak silver helyezést kaptam. Aztán végigvittem, ezúttal már elsõ lettem (8 pontal gyõztem a pontversenyben), mégsem adott aranyérmet, csak silvert. És nem nyitott ki se kocsit, se pályát, se a pro classic championshipet.
bgabor: azért, az nfs3ban rendesen meg lehetett akadni a tereptárgyakban, nem pattantál vissza az útra ... 😊
pedig más bajom nekem sem lenne vele, csak kelljen már kicsit vigyázni a kocsira!!!! 😞
Forza.
(merthogy törik a kocsi eleje, gyûrödik a motorháztetõ)
Számomra az irányítás is megnyerõbb volt, mint a Most Wanted lánctalpasszerûen mozgó autói.
Persze nem kell sokat várni tõle, de nem annyira rossz, mint azt a low budget kategória miatt hinné az ember. Engem a jó öreg NFS3-ra emlékeztet.
csak arra emlékeztem hogy az újságok nagyon lehúzták.
a hugommal nyomattam split screenbe, abba jól el lehetett szórakozni, mostmár emléxem. akkor a 3. volt béna? mert az rémlett ez a 3. de akkor úgy tûnik volt valahol még 1 rész 😉
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Irányítás ismét végre picit FR2 szerûbb, kellemesebb, jó árkádosan lehet keresztbe tenni a kocsit, stb ... Sajnos az ütközések, falnakcsapódások viszont még rosszabbak, mint a harmadik reinkarnációban: nemcsak nem lasssit a falnakcsapódás, te pár méter visszább is teleportálódunk az útra! Azaz esély sincs jobban menni odafigyelve, mint labda módjára végigdodgemezni a pályán ... 😞
Következõ kellemetlen tapasztalat a tereptárgyak: az apróbbakat mindenféle nehézség nélkül elütjük, a kocsi nem is reagál az eseményre, de amikor fának/villanyoszlopnak megyünk, a kocsi vagy keresztülmegy rajtuk vagy oldalabbra rak a program és megyünk tovább azonos vagy NAGYOBB(!) sebességgel! Tisztára mint az LA Rush-ban 😞
Így a játék élvezhetetlen, hiszen a gázról nem kell levenni a lábat, fékezni pedig egyenesen badarság: azonnal visszaelõz az erõs kecsöppel bíró "AI" - mert ez messze nem intelligencia ... dróton húzott szkriptelt objektek 😞 Szal' tolni neki ezerrel, kihívás semmi, ügyességi Mario 😞 - ami elrontotta a harmadik részt, az itt is odavág 😞
A grafika rendben van, picit élettelen talán és sok a bloom... elmenne, hiszen a kocsik továbbra is szépek! És fordok 😊 Ez alapnak szvsz simán jólenne ... Viszont hol a depth of field, ami a másodikban még megvolt(távol homályosodása) ??? Érdekesség, hogy a korongon vannak tévedésbõl ottfelejtett konfiguráló EXE-k, melyek hatástalanok a játékra: ott megannyi effekt beállitható! Azaz az engine szvsz a második rész óta tudná, csak talán a kiadó nem hagyja bekapcsoltatni ?? (empire ... tõlük ez szokásos 😊 ld. még PC-s flatout/FR3)
Mivel az alap szörnyen játszhatatéan, a játékmódokig el sem jutottam: néhány gyors verseny után arra az elhatározásra jutottam, vannak jó autós játékok, inkább velük múlatom az idõm ...
A topik gondolom az 5. részig most elõdeihez hasonlóan hibernációba áll 😊
Forza.
"M@TriX 2003. nov. 03. 00:15 | Privát | Galéria | Válasz | #112
Na most lehet megköveztek, de nekem pozitív meglepetés volt a cucc. Az elsõ rész és az itt olvasottak alapján nagyon bénára számítottam, de. A grafika minden maxon meseszép. Játszhatóságban persze az NFS szériához lehet hasonlítani, azaz semmi törés. Az autómodellek nagyon részletesek és hangsúlyuzom még, hogy szép minden.
Persze én elsõsorban annak örülök, hogy van benne osztott képernyõ (az utóbbi NFS-ekbõl kifelejtették. 😞) és sok autó van. Így jó kis árkád versenyeket lehet csapni haverral vagy tesóval, akinek ami van. 😉
A távoli táj elhomályosítása nekem nagyon bejött."
...irtad az FR2-rõl ... hiába, az még nem budget cucc volt, Razorworks egyetlen eddig jo ford játéka 😊 Még az empire sem tudta elrontatni ... nem is értem, a harmadik részben minek kellett ehez hozzányúlni??? 😞
És akkor itt van ez a "4." rész ... 😞
Forza.
Forza.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
1-2 órát ellehet vele lenni.
4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT
Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 E6 3800+ @10*258(1.3V) VGA: Asus X1950 Pro 2*1Gb DDR 400@430
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
1919 Ft
Elõrendelés: A termék megjelenése késõbbre várható. Amint kapható lesz, postázzuk.