13
Hogyan nyomtassunk szöveget Delphiből?
-
#13 simán :-)
prog.hu-n kaptam megoldást :-)) -
blackgamer #12 Dos-os progiból tudsz file-ba nyomtatni? -
#11 mivaaan? -
#10 köszke, felvetettem ott is -
#9 csak tudnám mi köze ehhez a Delphinek.... -
blackgamer #8 ha megvan a jel, (gondolom LPT kimenetet rákötötted a gép másik LPT portjára) és látod a karakteret, akkor az usb-s nyomtatóra írás nem lehet már gond -
#7 qreport! -
#6 Imádom a hozzáértőket.. :) egyébként ehhez inkább ajánlom a prog.hu fórumot. -
#5 mikorszopsz wörd nem tudja amit a DOSos prog... nem szövsz -
#4 DOS? :D
nyomtass mikrofos wördből :) -
#3 kb ez a helyzet.
nem nehéz, végülis "csak" annyi kell, hogy egy szövegfájlt (nyomtató vezérlőkarakterek feldolgozása után) nyomjon ki windózos nyomira, úgy, hogy ez bármilyen telepített nyomtató legyen - végülis USBs :-)
megy már a nyomtatás, csak ott akadtam el, hogy pl 10 CPIs karakterek mehetnek 11es betűméretű Courier betűvel, nade 12es vagy 17 CPIs karaktert hogy oldjam meg, hogy csak a betű szélessége változzon, a magassága ne? -
blackgamer #2 Dos-os program nyomtat lpt porton, csak új nyomtatód lett és az usb csatlakozós, és Dos nem kezeli?
felejtsd el, baromi nehéz arra konvertert írni -
#1 Kéne kreálno valami egyszerű porgramot arra, hogy DOS-os programból USB-s nyomigára tudjak nyomtatni. Tudom, h kismillió program van ami monitorozza az LPT-t és már meg is a file, de ez nem jó.
Szóval ott akadtam el a dologban, hogy a DOSos mártixra 17 CPIvel nyomtatott karaktereket vajh hogy kellene előállítani?
Erre várok elsősorban tippeket, ötleteket!