A Valve felhagy az FPS-ekkel

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igazuk van. A jelenlegi hardware-en képtelenség többet kihozni egy FPS-bõl, mint amit a HL2/CS kihozott, addig meg érdeklõdés sincs rá (tucatgamék-tucatgémerek)

A WOW-é a jövõ, mégha drága is.

// nyálcsorgatás

HL2 engine-es WOW... :heh ehhe de lyó lenne

Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.

Kár lenne ha nem folytattják az FPS mûfajt, naon jó lett a hl2, de akkor nem lesz hl3???<#szomoru1>
A magyarok legnagyobb hányada CS-t vagy COD-ot játszik. Lásd OBINet (szerintem vita nékül a legnagyobb és legjobb game-szerver szolgáltató) statisztikái. És nos, közel nem egy kaptafa! Jóh, öldöklés, FPS, fegyverek, erõszak. De játékmód? Gameplay? Taktika? Ha vki nekem CS taktikot sikerrrel át tud hozni COD-ba, megnézem...
online a valve-tol is meg lehet venni, VISA kartya kell hozza. MO-n nemtom hol lehet megvenni, en Cambridge ben vettem meg 😄
mrzed001
RTS-ek speciel inkább konstruktívak (majd destruktívak 😊))
Coop mód, istenem de régen is hallottam ezt a szót játékfejlesztõk szájából 😊)))))))

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

sweech
akkor nem a pacific assault cod-os?

V ki nem tudja holérdemes + venni a Counter Strike Source-ot?Én próbálta pc galaxison,de aszondják nincs<#buck>. V ki tudja hol lehet ahol nem kell fizetni 1 vagyon póstaköltséget ráadásul?
hát erre meg azt mondom, hogy mind bár próbálkoznak vele de mind a mai napig nem sikerült egy jó gémmel a q3 pörgõsségét az ut2k4 stílusával emészthetõen ötvözni...

én nem látok annyi határelmosódást a mostani legújabb gémek között (max a motor)

régebben tény hogy a cod/moha/et baromira egy kaptafás volt, de hát addig is éltek

jó még ma is sokan codoznak, de szinte alig játszanak a fanatikusok a konkurens gyártók gémjeivel

Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.

"kooperatív móddal is felszerelt építõ jellegû játékot készít. " kérdés mire mennek egy ilyen játékkal azon a piacon ahol 9/10gém destruktív...

Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.

asysoft
Az nem elég?😊 Filmeknél is csak a történetben meg a helyszínekben van különbség... Ráadásul ha eljutnak arra a szintre, hogy nem tudnak pl látvány terén továbblépni, talán az igényesebb történetre kerül a hangsúly...

/*WTF?!*/

Kar hogy mashoz nem is ertenek.
Hurrá év híre! Uristen... Kit erdekel? 😄

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

[NST]Cifu
Ettõl még nem hagy fel az FPS-ekkel, legalábbis amennyire én tudom...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

szerintem is kezdenek monotonok lenni az fps játékok... egyre inkább hasonlítani fognak egymásra végül már nem lesz elég nagy igény az új játékra, azaz nem garantált a kiadónak a profit

pl COD 2 hasonlít a COD-ra és sztem már majdnem Pacific Assaultos is...

mondjuk még fejlõdhetnének fizika terén, mint azt tette a Half Life 2 is... pl Far Cry 2-nél van egy video amint belemegy a teherautó a házba és szépen lebontja azt elemi részeire... de elõbb utóbb már nem lesz mit beletenni plusz fizikát, csak grafikus textúrában fognak eltérni, nameg pályában és történetben

"eddigi munkáikhoz hasonló igényességgel dolgozik"
oylan igazi játékuk amit teljesen õk csináltak abból csak 2 van, bár azok ritka jók...
Jaj...