16
  • irkab1rka
    Igazuk van. A jelenlegi hardware-en képtelenség többet kihozni egy FPS-ből, mint amit a HL2/CS kihozott, addig meg érdeklődés sincs rá (tucatgamék-tucatgémerek)

A WOW-é a jövő, mégha drága is.

// nyálcsorgatás

HL2 engine-es WOW... :heh ehhe de lyó lenne
  • Atees1987
    Kár lenne ha nem folytattják az FPS műfajt, naon jó lett a hl2, de akkor nem lesz hl3???
  • joed
    A magyarok legnagyobb hányada CS-t vagy COD-ot játszik. Lásd OBINet (szerintem vita nékül a legnagyobb és legjobb game-szerver szolgáltató) statisztikái. És nos, közel nem egy kaptafa! Jóh, öldöklés, FPS, fegyverek, erőszak. De játékmód? Gameplay? Taktika? Ha vki nekem CS taktikot sikerrrel át tud hozni COD-ba, megnézem...
  • device
    online a valve-tol is meg lehet venni, VISA kartya kell hozza. MO-n nemtom hol lehet megvenni, en Cambridge ben vettem meg :D
  • mrzed001
    RTS-ek speciel inkább konstruktívak (majd destruktívak :)))
    Coop mód, istenem de régen is hallottam ezt a szót játékfejlesztők szájából :))))))))
  • sweech
    akkor nem a pacific assault cod-os?
  • Geralo
    V ki nem tudja holérdemes + venni a Counter Strike Source-ot?Én próbálta pc galaxison,de aszondják nincs. V ki tudja hol lehet ahol nem kell fizetni 1 vagyon póstaköltséget ráadásul?
  • Mice
    hát erre meg azt mondom, hogy mind bár próbálkoznak vele de mind a mai napig nem sikerült egy jó gémmel a q3 pörgősségét az ut2k4 stílusával emészthetően ötvözni...

én nem látok annyi határelmosódást a mostani legújabb gémek között (max a motor)

régebben tény hogy a cod/moha/et baromira egy kaptafás volt, de hát addig is éltek

jó még ma is sokan codoznak, de szinte alig játszanak a fanatikusok a konkurens gyártók gémjeivel
  • Mice
    "kooperatív móddal is felszerelt építő jellegű játékot készít. " kérdés mire mennek egy ilyen játékkal azon a piacon ahol 9/10gém destruktív...
  • asysoft
    Az nem elég?:) Filmeknél is csak a történetben meg a helyszínekben van különbség... Ráadásul ha eljutnak arra a szintre, hogy nem tudnak pl látvány terén továbblépni, talán az igényesebb történetre kerül a hangsúly...
  • djukel
    Kar hogy mashoz nem is ertenek.
  • _Vegeta_
    Hurrá év híre! Uristen... Kit erdekel? :D
  • [NST]Cifu
    Ettől még nem hagy fel az FPS-ekkel, legalábbis amennyire én tudom...
  • Akuma
    szerintem is kezdenek monotonok lenni az fps játékok... egyre inkább hasonlítani fognak egymásra végül már nem lesz elég nagy igény az új játékra, azaz nem garantált a kiadónak a profit

pl COD 2 hasonlít a COD-ra és sztem már majdnem Pacific Assaultos is...

mondjuk még fejlődhetnének fizika terén, mint azt tette a Half Life 2 is... pl Far Cry 2-nél van egy video amint belemegy a teherautó a házba és szépen lebontja azt elemi részeire... de előbb utóbb már nem lesz mit beletenni plusz fizikát, csak grafikus textúrában fognak eltérni, nameg pályában és történetben
  • nbj
    "eddigi munkáikhoz hasonló igényességgel dolgozik"
    oylan igazi játékuk amit teljesen ők csináltak abból csak 2 van, bár azok ritka jók...
  • vg
    Jaj...