9806
Foci EB 2008
-
Zoleeca #6005 ok ;)
Senki ne értsen félre én a franciáknak drukkolok (drukkoltam) de nagyon elkeserítettek (de legközelebb is nekik fogok) -
#6004 hát ha még nem a cserék játszanának...sima 4es kinézne belőle, mind1 a győzelem és 3 pont a lényeg minimális erőbedobással. -
cargame #6003 A VB kijutasra lesz esely. De a magyaroknak mar rizikos :S -
#6002 Jó lenne ha az Oranje adna már nekik egy kegyelemdöfést, mert eléggé rossz nézni a vergődésüket... -
#6001 eddigiek alapján=ezen a meccsen mutatottak alapján. -
#6000 HEnry -
#5999 ok-ok. szórakoztam csak
Benzema a franciák legjobbja -
Zoleeca #5998 De teljesen mind1, hogy milyen gól volt, most "egyenlített" tehát egy nagy büdös nulla a mérlege...pff... -
#5997 asszem ez ennyi. -
Zoleeca #5996 Hát nem Hanry-n múlt - szerintem...
Nem Kolumbiáról beszélek, attól hogy még nem büntetik itt sem szív az egész nemzet. -
#5995 Románok: Szőröstalpú nemzet :) (Romániai magyarokra nem vonatkozik) -
#5994 Ezt azért álmaimban sem.. :) A románok teljes elképzelés nélkül játszanak, az olaszok tovább fognak jutni... -
cargame #5993 Ennyit a roman EB-rol. Valahogy kijutnak 10 evente es ekkor mindig egy brutal eros csoportba kerulnek. -
#5992 A románok összeszarták magukat a hollandoktól, pedig az eddigiek alapján nem lenne rá okuk. -
Zoleeca #5991 Na ez az egy lövés több veszélyt jelentett a kapura mint Hanry az egész EB-én...(mármint az ellenfelére) -
#5990 majd ha a olyan csapatuk lesz a románoknak mint a "drogos nemzet"nek akkor szolj lécci, addigis gtfo -
#5989 aszittem' Kolumbiáról beszél -
#5988 sztem ez rossz helyre ment :) -
#5987 Ha hollandok ellen az mákos gól volt akkor csa gratulálni tudok... -
Zoleeca #5986 Hát én most pont Amszterdamban vagyok és hidd el nem tűnik fel hogy tele lenne rasztahajú drogossal... -
#5985 halálcsoport...9 ponttal -
#5984 Mondjuk olaszok színészkedni nem felejtettek el.. -
cargame #5983 Hajra Franciak :P Jon Dica. -
Zoleeca #5982 "Ribéry nélkül nem csoda."
Hát ő sem tud segíteni rajtuk...hollnadok ellen mindent megtett, utolsó vérig küzdött, de kevés volt...és szerintem nem az ő hibája. Hanry-t el kell küldeni a francba! Még semmit nem láttunk tőle...ja oké, egy abszolut makkos gólt a hollandok ellen, meg egy kva nagy öngólt...ennyi. -
#5981 ITALIA!!!!!!!ITALIA!!!!!ITALIA!!!!ITALIA!!!! :D -
#5980 Azért ne haragudj de elég komolytalan a színvonal emlegetése román logo-val, ne vedd személyeskedésnek -
#5979 Szvsz húzd össze magad, pláne a román zászlós logóddal...
Meg nem adott gól? Véleményes 11es? -
#5978 láma amatőr román...
Még egyet kapnak a "Kárpátok Maradónái"... -
cargame #5977 Miert lenne 0 szinvonal??? Sztem idaig eleg jo meccsek voltak. Jo golaranyokkal. -
Zoleeca #5976 Szerintem látszik, hogy megpróbálja kitolni oldalra...csak épp kicsit gyenge a lába szerencsétlennek...
Tényleg szarok...iwiw-en elvitték az összes pontomat :((((
(Hol van Trezeguet? Vagy mi van vele?) -
#5975 A német-osztrák rangadó biztos izgibb volt mi? -
#5974 Hát bizony, gyakorlatilag helyzetük sem volt. -
#5973 öngól és 11es ... sose láttam ilyen csicska szar EB-t..... 0 színvonal és az egészet egy drogos nemzet csapata nyeri.... blőeee -
#5972 Ja az igaz az elején eldőlt. De ettől függetlenül... -
cargame #5971 Holland, Olasz tovabb jutas lesz igy...:S -
#5970 10 emberrel, Ribéry nélkül nem csoda.
Sajnálom őket nagyon, pedig olasz drukker vagyok -
#5969 #5841
-
#5968 Ja, télleg, thx Henry :) -
#5967 Pont átkapcsoltam az olaszra, erre gó .. :9 Elnézést a drukkerektől , de ezek a franciák rémgyöngék ezen az EB-n.. -
#5966 Sorfalban rajta változtatott irányt a labda, szó sincs öngólról
csak szerencsés gólról...de pl. volt már olasz kapufa is