9806
Foci EB 2008
  • Mor3llo
    Bozsik papa nem német-ellenes, ááá :D
    Először kezdi Ballack bombagólját elemezgetni minden oldalról.Na most neki minden kijött, csak az nem, hogy egy rohadt jól eltalált lövés volt...
    Másodszor pedig, hogyan is folytatja? 'Portgugál továbbjutást várok, és nagyon csalódott lennék ha ez nem történne meg'
    Szépvót Petikém :D
  • Gaba94
    hát én nagyon remélem, hogy a német válogatott elkeni a portugál együttes száját :)
  • banok
    ma portugál továbbjutást várok, beleértve, hogy németeket sem szabad leírni.
  • miilann
    ez is...
  • Norbi1990
  • Csesza
    ez kellett ide...
  • miilann
    persze,mert néha a bal...
  • grizzly21
    pedig nagyon remelem hogy egyik sem
  • sziszkofiu
    Hajrá portugália...
  • limperatore
    2006 os vb-n is jobbak voltak páran az olaszoknál, sok mákos tésztát esznek
  • Csesza
    nem mindig a jobb csapat jut tovább...
  • 9csöves9
    egy pillanatig sem vitatja senki,hogy jobbak a spanyolok
  • Duby
    Koraszülött kislányának halála miatt a labdarúgó Európa-bajnokságon negyeddöntős hollandok edzőtáborát elhagyó, ám csütörtökön visszatért Khalid Boulahrouz játékra jelentkezett Marco van Basten szövetségi kapitánynál.

"Amikor visszajött, köszönetet mondott a csapatnak és a vezetőknek, szeretne továbblépni. Azt mondta, készen áll a játékra szombaton" - nyilatkozta van Basten.

"A legerősebb oldalát mutatta a társaknak. Egy célért küzdünk, és ebben Khalid is velünk van" - mondta Edwin van der Sar, a hollandok csapatkapitánya.

A mindhárom csoportmérkőzésen kezdő Boulahrouz feleségét komplikációk miatt szerdán kórházba szállították. A futballista párja koraszüléssel kislányt hozott világra, a baba életét azonban nem sikerült megmenteni.

A hollandok szombaton az oroszokkal találkoznak az Eb negyeddöntőjében.
  • Grenzjager
    Gyermeke halála ellenére játszik a holland védő
  • fanka93
    naív aki azt hiszi hogy az olaszok továbbmennek:P jelenleg sokkal jobb a spanyol csapat az olasznál,ezt te is beláthatnád
  • Jimanszky
    Hát ez az!Itt már az is elképzelhető,hogy az oroszok meglepik európát,mint anno a görögök.
  • ProGabe #6671
    naiv aki azt gondolja,hogy mindkettő ott lesz a 4-ben :P
  • 9csöves9
    én németre is olaszra is

naiv aki azt gondolja,hogy egyik sem lesz ott a 4-ben
  • Rolka
    Nem esélyesebb sokkal portugália!
  • Rolka
    Én a németekre mertem egy 5öst
  • Taranov
    A törökökre, németekre és olaszokra mert valaki fogadni vagy mindenki az esélyesebbre tett?
  • Taranov
    Szerintem itt már csak a holland és az orosz csapat közt van meg az a különbség játéktudásban, amit papírformának lehetne nevezni.
    A többieknél inkább azon fog múlni, hogy kinek jön ki a lépés.
  • Casillas
    a holland-portugál döntő már csak 6.50 sportingbeten, bezzeg mikor az EB előtt megraktam, még 29-szeres volt :)
  • fanka93
    ez lenne a papírforma is,ha még egyáltalán a 8 között lehet beszélni papírformáról
  • Jimanszky
    Valahogy megértem a reakciódat
  • LasCar16
    várhacc :ddddd
  • Jimanszky
    Nem bántani akarom,de mindenért csak esik kel és egyből a bíróra néz.Sztem a portugál fanok is tudják,hogy nagy színész.Még szeretném is ha nem "játszana" ennyit a pályán és inkább a labdával törődne.
  • Jimanszky
    Napot!
    Portugál,horvát,HOLLAND,spanyol továbbjutást várok.Félek az oroszoktól bázz...
  • Count Adyn
    Nem azért utálja senki mert gólt rúg?:)
  • gercse
    Mindig minden úgy sem jön össze :), felőlem vághat akárhány gólt, én annyira nem utálom, mert jól focizik, csak néha túl játsza a szerepét...
  • fanka93
    vagy ő lő 2 gólt? végülis ez a "diszbuzi" "szinészkutya" 31 gólt hintett a PL-ben,de majd ma meglátjuk igazuk lesz-e a CR7 utálóknak
  • gercse
    majd ma adnak neki pár csomagot
  • Count Adyn
    Hát én a "díszbuzit" jobban utálom mint a németeket szóval...D:
  • Mor3llo
    Hány helyen láttam én ezt már 2006-ban is...béna németek, úgyis kiesnek...stbstb :)
  • skatulya bácsi
    Persze hogy nem látod, hisz nincs is benne semmi. Az osztrákok ellen se tudtak meggyőző teljesítményt nyújtani. Egyetlen szabadrúgás gól...hmm...nem sok. Ez a német csapat ma este csomagolni fog.
  • gercse
    Most szerintem egy másik német csapatot látunk majd.
  • gabber_saviola
    meglátjuk majd este :)
  • ProGabe #6650
    a németek meg MÁR kidurrantak a horvát meccsen.vagy újra felfújódtak vón osztrákia ellen? :)
    az tény,hogy a portugál technikás focit a német erőfölény általában szétcsapja,de ebben a német válogatottban nem látom az átütő erőt
  • gabber_saviola
    Portugálok ma kidurrannak és mennek haza.
  • gercse
    de a németek meg mindig jó erőállapotban vannak (alapjában véve, erre épül szinte a focijuk)