9806
Foci EB 2008
-
#7452 bazz ne is irjunk erről mert törölni fogják ugy mint a ...84 hsz-emet!!!fuck!!!! -
#7451 irtó gyengusok ezek a hoollandok..essenek akkor ki és kész.oroszok meg vágjanak vissza a spanyoloknak és kész :) -
#7450 PERSIE!! :D -
#7449 hülyebíró -
#7448 A gera elleni tizenegyes-sárgalaptól írtam amúgy. -
#7447 Amúgy meg nem tudom, hogy jönnek ehhez a törökök azon kívül hogy velük játszottuk azt a meccset. A bírót rehabra kéne küldeni, de ehhez semmi közük a törököknek. -
#7446 hakan sas és süküra keretben van? -
#7445 Jézusom, én nem láttam ezt a meccset, de ez rettenetes. Hogy lehet ennyire félrefújni? -
Louis Cyphre #7444 Törökök egyre kevesebben lesznek, Nihat is kidölt.
Hála a jó égnek.:) -
#7443 baaazz... :OO -
#7442 link -
#7441 majdnem egyetértek, szerintem az utolsó 10 percben játszották már azt, amit tényleg tudnak. Kicsit mintha fáradnának a ruszkik, remélem nem látom rosszul és a második félidő elején betalálunk! -
Monoton #7440 -
Zoleeca #7439 Nem nagyon megy...külföldről nem lehet elérni és a tunnelem se veszi be normálisan...azért köszi :) -
primavis #7438 no, az első negyedóra után a hollandok kiismerták a ruszkikat és elkezdték a maguk játékát játszani,? Ha nem csinálnak butaságot a védelemben, előbb-utóbb elől betalálnak! -
#7437 Ereszd ki, EREEEESZD -
#7436 nem fogom elárulni mire teszek csak ha már megy a meccs XD -
#7435 igy van! -
Tomy Lee #7434 Bocsi:DD
Nemtudtam magamban tartani.. -
#7433 mondom ne foglakozzunk ezzel és élvezzük az EB-t és győzzön a jobbik,csak nekem még mindig fáj...mert nem birom az igazságtalanságot!(DE ez legyen az én bajom) -
#7432 rohadjak meg
legközelebb arra rakok amire te nem xDDDD -
#7431 Ez kérlek szépen negatív diszkrimináció :D -
Monoton #7430 Na akkor befejezhetnétek a magyartörök témát -
#7429 ezeket XD -
Tomy Lee #7428 Nem -
#7427 Egyrészt, azt hiszem nem mentem bele, másrészt meg nem én hoztam fel egy teljesen nem ide illő témát. -
#7426 hát lesz mit mondani a játékosoknak a szünetben... -
#7425 Őket...:) -
#7424 az egész magyar foci egy szánalom
sehova sem bírnak kijutni
az ország szégyene -
#7423 erre mondtam hogy ne menjünk bele...oké??
élvezzük a meccset!csááávvvóóóóóóóóóóóó -
Tomy Lee #7422 Hollandok,focizzátok már le ezeket!!! -
#7421 a másodikban beáll Robben és rúgunk egy gólt, utána a kitámadó oroszok mellett kontrából még egyet! -
#7420 áááááááááá
mi maradt ki :(((((( -
#7419 Ha most a törököket hibáztatod, akkor két szempontból is kicsit fura vagy.
Az egyik - már elhangzott előttem -, azt a tizenegyest nem a törökök nem fújták be, hanem a bíró.
A másik pedig, nem a törökök elleni meccsen kelleni rágódni, hanem talán azon, hogy Málta ellen hogyan is lehetne győzni. -
#7418 azért nézdd ott amit linkeltem mert vizuálisan is ott van!! -
Zoleeca #7417 Külföldön vagyok :( -
#7416 mért nem itt nézed..? -
#7415 Nemtudom...de biztosan kap... -
#7414 ebbe most ne menjünk ennyir ebele,de csak annyit ha 12 ponttal érkrzünk miénk a tizi de kis nemzet vagyunk... -
#7413 miért mennyi pénzt kap?