9806
Foci EB 2008
-
Martins15 #888 XP-hez nincs ilyen gadget? -
#887 Csoportmeccskenél mindenki játszik mindenkivel a csoportból az 36 meccs. Ha az első kettő jut tovább(???), akkor utána még lesz a negyeddöntő (4 meccs), elődöntő(2 meccs), döntő, és bronzmeccs.
Összesen 44 meccset kell játszaniuk. Ez alapból sok idő. Na meg regenerálódniuk is kell a játékosoknak meccsek után, nem gépek. A döntő, elődöntő meg ilyenek előtt, csoportmérkőzések után van pár nap szünet. -
#886 Értem, de akkor ebbe mi tart 29.-ig? Egy nap lejátszanak kettő meccset. Ma ezek szerint Ausztria, meg Horvátország játszik. Aztán meg Német meg Lengyelország. Ha így megy, akkorr nap alatt el kellene érni a döntőhöz nem? Vagy hogy van ez? Nem értek annyira a focihoz, azért kérdezem:P. -
Roy4l #885 minden nap 17:00,20:30 kor lesznek a meccsek az M1 en aki akarja nézni -
#884 #881
képemen pont rajta van eredmény :D -
#883 Ja és: Következő mérkőzés mikor lesz? -
#882 Tegnap kinyert? Svájc? Láttam, hogy itt még a Portugálokról is írtok:O. Tán a Svájc-Cse mérkőzés után még volt egy? Nondjuk én még az elsőnél elaludtam:S. -
#881 Egy igazi eb fanak minimum ilyen asztala legyen mint nekem :)
http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/20080608061005kinezetem2.jpg -
#880 Kép nem mostani frissit rendesen minden okés vele! -
#879 Aki vistát használ kötelező gadget-et találtam!
feltelepited és beállitásokban beálitod mit mutasson nincsen virus semmi ilyesmi!
LETÖLTÉS -
kretyás #878 hol van még az te srác :D -
kretyás #877 óóóó bazz :S -
#876 Balhé Klagenfurtban - Hét német drukker őrizetben
http://www.telesport.hu/het-nemet-drukker-orizetben -
#875 van már valami infó arrol hogy ki fogja vezetni a döntőt? -
#874 http://sporthirado.hu/cikk-euro_2008-euro_2008_alexander_frei_mar_nem_jatszhat_az_europa_bajnoksagon-2973
itt van és télleg milyen szar lehet neki, mert itt megmutathatta volna tehetségét és javulhatott volna, nem beszélve játszani vágyásról. -
#873 hát azt írják -
#872 japp -
Csesza #871 :C
ez a hivatalos? -
#870 én nem mert akkor pontokat buktam volna fogadáson -
#869 jaja az kellett volna -
#868 nanira rácsúszást pirossal büntettem volna... -
#867 azért freit sajnálom a svájciaknál ,mert részleges térdszalag szakadás miatt ki kell hagynia az eb-t a svájci csapat legjobjaként. -
#866 az egy big game lesz. -
#865 ja, nem volt rossz, bár én az olasz-hollandot várom hétfő este :) -
#864 Nem volt egy rossz meccs -
#863 az nem számít..:DDd :P -
#862 a kis lökdöséseket befulyta nani-t meg nem én azt hittem hogy eltörik a lába. és a sebek meg csak ugy odakerültek. simán szabdrugást adtam volna -
#861 azért a többi nagy válogatott játékát még nem láttuk:D -
#860 2-0...teljesen megérdemelten
grat Portugália! -
#859 ezt is buktam :( -
#858 Gól. Törökország nyugdíj. -
#857 GÓÓL:)
jól játszanak a Portugálok:) Simán nyerhetik az EB-t:P -
#856 2-0 tippeltem:) -
#855 szép volt -
daviddavid #854 meg elég sápadt is vagy nem tom mien:p :D -
#853 gólgólgólgólgólgólgólgólgólgólgólgólgólgólgólgólgólgólgólgólgólgólgólgólgólgólgólgólgólgólgólgólgólgólgólgólgólgólgólgólgólgólgólgólgólgólgólgólgólgól -
Monoton #852 szép volt -
Csesza #851 Meireles :) -
#850 JEEEEEEEE 2-0 de nani:( -
Csesza #849 kettó