9806
Foci EB 2008
-
KoniZTE #1008 nyugodj meg azok is ... Sok magyar huligán is elindult ma Klagenffurtba - köztük Egerszegiek és fradisták is ... Lengyelek messze a legjobbak a verekedésben... -
petersz #1007 Most indult egy jó tippelős játék a propeller.hu -n. Van nyeremény is, érdemes játszani. -
Grenzjager #1006 telesport.hu-n szerintem... -
Csesza #1005 ugylátom az a horvát szokás hogy más himnusza alatt is énelekelnek az csak a magyarok ellen szokás :S -
#1004 Te Tokyo-ba hgogy nézed a magyar csatornát? -
Csesza #1003 vannak ám a horvátok is most szép számmal :O -
Grenzjager #1002 polák humor:
-
Grenzjager #1001 Podolski és Klose is? -
timantes #1000 Ausztria - Horvát 0-4
Német - Lengyel 6-0 -
timantes #999 vesszenek a lengyelek -
Grenzjager #998 én iknább a lengyel hooloktól tartanék a németek helyében... -
KoniZTE #997 ez undorito dolog sztem - Klose,Podolski csatársor... Meccs után remélem megpicsázzák a németeket a lengyel ultrák... -
KoniZTE #996 oksa -
Grenzjager #995 Remélem két lengyellel ostromolják majd a németek a lengyel kaput :))) -
Csesza #994 ha látnád akkor nem a Geramny-os hosszászólásodra ment a válaszom hanem, az 1el elöttire, csak próbáltalak kijavítani, de te is ugyanabban a percben kijavítottad magad és 1-2mpel későb küldtem el a hszt ezért van 1el mögötted -
#993 csehek kiejtik a németeket?portugálok a horvátokat?hm kb fordítva,ha tényleg összejönne egy ilyen párosítás
mondjuk én nem ellenkeznék,ha úgy lenne,ahogy írtad :) -
KoniZTE #992 mivel a többit is ugyirtam csak azért , büdös németek... -
KoniZTE #991 Ausztria - Horvát 0-2
Német - Lengyel 2-0 -
Csesza #990 Német :) -
KoniZTE #989 croatio második helyett Germany -
KoniZTE #988 Sztem a Nyegyeddöntő párosításai :
Portugal - Croatia
Czech - Croatia
Italy - Sweden
France - Spain
Elődöntö
Portugal - Czech
Italy - France
Döntő
Portugal - Italy -
#987 B@sszameg de kib@szott jó a logod
-
daviddavid #986 -
#985 Én nem izgulok:) A kérdés hogy hova jutnak tovább:) Lehet a hazafele tartó repcsirexD -
#984 amúgy meg franciák és hollandok jutnak tovább, ezért ne izguljatok ^^ -
#983 hát semmiképp sem spanyol - hollandot :) -
#982 ami nem megy ne erőltesd... divatból meg ne nézd -.- -
#981 úgyúgy és spanyol-olasz negyeddöntőt -
Grenzjager #980 A románoknak én is drukkolok, és szerintem simán továbbjutnak. Fekete ló az ő csapatuk, de nagyon jó focit játszanak. De továbbra is autonómiapárti vagyok, valamint ettől még nem vagyok Steauafan... -
#979 detto:D -
#978 Az szép.Akkor te nem szurkolsz hanem inkább van 1-2 olyan csapat akiket nem utálsz... -
#977 Románok csoportjábol Holland Olasz továbbjutást szeretnék mindenképp. -
#976 egy magyar embertől ne várd el hogy szurkoljon románoknak... -
#975 na yo ne, Franciák legyenek mögöttük:D -
#974 remélem kiesnek 3 vereséggel. -
#973 ja és mégvalami, a holnapi mecs .... Románia - Franciaország egy X lesz, meglátjátok ... 1-1 (Mutu, Henry) -
#972 hallod, nagyon szép a rózsaszin fejléced :P ... inkább menjél és .... Románokat hagyjátok békén !!! Románia tovább fog jutni a csoportból megláttjátok !! Kijutottak az EB-re első helyen a hollandokat 4 ponttal megelőzve. A barátságos mecseket mind megnyerték, kivéve az Izrael ellenit, de ott nem is játszott csak a cserecsapat. Nézzetek utána mien eredményeik vannak! Sok sikert a ROMÁNoknak!!!!! -
Csesza #971 17:35kor kezdődik a közvetítés
de neked sincs annyi eszed hogy megnézd a tv újságban, txt-n, vagy neten? -
#970 Aztmondtátok 5 órakkor kezdődik a meccs. Na most odakapcsoltam az m1-re, de nincs foci:S. -
DJ BP #969 hűha :D