9806
Foci EB 2008
-
#1972 Hááááháhááááááá 3:0 -
#1971 és ott van :D::::::::::::::::::DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDigeeeen -
#1970 góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóólllllllllllllll -
Nandusz #1969 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
Csesza #1968 :OOO -
karajjj #1967 észrevettem... :D
egyébként az olaszok sosem voltak rosszak, csak most itt a harmadik :D -
#1966 Hát ezt már bent láttam... -
#1965 VDS
Oppá Goool :D
-
#1964 jaja
miket véd OMG -
#1963 Szerencsére van egy Van der Saarunk.. :) -
#1962 tökmind1 mert elszarta -
#1961 akik oltottak, azok most nincsenek itt...
én továbbra is olasz drukker maradok jó ez a csapat, de a holland is és egy rossz bírói és egy rossz edzői döntés kellett ehhez az eredményhez.
-
#1960 még senkit nem kellett kivágni szóval nincs itt semmi gond xD -
#1959 Hehh köszönjük Toni... :) -
Nandusz #1958 persze hogy nem volt lesen toni....hisz hogy is lehetett volna egy digo lesen -
#1957 Asszem van vhol szabályzat erről... Mondjuk vmelyik témába belépsz legörgetsz és ott megtalálod az új téma nyitása gombot..
Amúgy megjegyezném: Egy ilyen topiktól nem is lehet mást várni. Itt azért vegyesen összekerül minden szurkoló, egyértelmű ha lesznek leszólások, én sem vagyok kivétel. Nem hiszem, hogy mondtam volna nagyon dúrvát, de ha igen akkor talán visszábbmenőleg jogos, ha nem akkor sry.. -
Jimanszky #1956 Köszi és bocs az offért:) -
#1955 hát ha ezek után a köv. 2 meccsen nem kezd....Donadoni eláshatja magát, egyedül több helyzete volt már mind az egész csapatnak együtt és szinte csak ő küzd, szalad minden, többiek már mintha elfogadták volna a vereséget. -
#1954 pl. fórum/sport fórum/labdarúgás és ott legalul -
#1953 Del Piero ha elejétől játszik akkor egész más minden... -
#1952 lemész a fórumok legaljára és ott van :) nem a fő kategóriákban, hanem azon belül... -
karajjj #1951 érdekes, hogy eddig az olasz drukkerek oltottak mindenkit, most meg így, hogy nem megy a szekér kicsit más a dolog... -
Jimanszky #1950 Köszi szépen.Nem tudod véletlen hogyan lehetne új topikot nyitni itt SG-n?Sehol nem találok erre leírást.Köszi és Hajrá franciák!!!/meg hollandok:)/ -
#1949 Ugyanerre gondoltam ,de én már megszólalni sem merek -
#1948 Del Piero bejött és máris többet csinált mind eddig az egész csapat. Ez durva edzői hülyeségre utal... -
#1947 bazze szép lett volna... -
#1946 ok ,h van ilyen topik, de azért nehéz nézni a meccset+ ide írni+ oda írni. ennyi szvsz belefér. főleg ha jogos... -
Nandusz #1945 ne fájjanak a gólok, meg a további gólok kívánsága. Élvezd a sport eseményt. :) -
#1944 Kommentátorok
Megjegyzés: Nem a saját és nem is gumiban van nyitva, szal nem tom mennyire lehet itt fikázni, meg flémelni. De mást nem találtam -
#1943 Most dől el, hogy 0ára végez-e az olasz csapat... -
Gabe18 #1942 Ti vagytok a világbajnok.Igy aki nem nektek szurkol,az mind a ti bukásotokat várja. -
#1941 a kommentátor szerintetek el fog tudni aludni este ha kikapnak az olaszok? tipmix :D -
#1940 Egyébként a 0 tisztelet és a poénnak szánt fricska közt van egy kis különbség, persze aki ugrani akar az bármire ugorhat...
Ez volt az utolsó komment ezzel kapcsolatban részemről... -
#1939 igazad van. szerintem is fotosop és különben is kaptya be :P -
#1938 "negyedennyiért adott szabadrúgást van nistelrooynak a játékvezető"
:D:D -
#1937 na ez a bajom a "focidrukkerekkel". ha nem a csapatodnak szurkol valaki, azonnal a kurva anyád, de nagyon erősen. a győztes csapat csítel, fotosopp, átlát a falon, kurva anyját kapja be stb.
miért nem lehet kultúráltan élvezni egy sport eseményt? -
#1936 Én ahányszor benéztem csak az olaszokat szidták és nem pont ma, hanem az elmúlt 1 hétben végig, ennyi...
Van pár kisebbségi konplexusban szenvedő aki ezen éli ki magát.
És most is ez a bepakolunk még 3at... -
#1935 Hamilton meg is kapta xD -
Jimanszky #1934 Belinkelhetnéd,tesó;)) -
#1933 Hú most kaptam a savat. le is ülök egy sarokba sírni.
Desigo: Rólam beszél... hagyd csak..