9806
Foci EB 2008
-
Grenzjager #4922 vakkker, és bemondja a marhája a portugál meccsen, hogy a másik mérkőzésen nincs gól... -
#4921 jah láttszik,hogy MTVs tákolás... -
#4920 jah kicsit lol. -
#4919 Portugál meccsre jó lenne oda is 1-2 gól -
#4918 eléggé wtf. -
daviddavid #4917 remélem is:d -
#4916 már a 3.-at másolom be, de hát ez kész :D:D:D:
15' A mérkőzés eddigi főszereplője az izgalmasan fütyörésző Peter Fröjdfeldt. -
#4915 nem kicsit amatőr ez :) -
Monoton #4914 Portugál meccsen megjelent egy Eredményjelzőnek nem nevezhető valami -
#4913 Majd Altintop vág kettőt 30-ról, és vége is :D -
Monoton #4912 Migól :DDD -
Martins15 #4911 góóól :) na még 2-t :) -
#4910 OLLÉÉÉÉ -
#4909 vezetnek a csehek. igen!!! -
#4908 ezaz!!!!! góóóóóól -
#4907 EZEK NORMÁLISAK ? :DDDDDDDD
8' Tuncay szökteti szépen a jobb oldalon a partjelzőt. -
#4906 Már megint egy téves bírói döntés. Hihetetlen. -
Monoton #4905 NSO szint :) -
#4904 NSO lájv....
26' Rozehnal taglózza le Mehmetet. Szegény Mehemet, még sose látott ilyenet. Nincs szabadrúgás, Fatih hiába néz korholó tekintettel a negyedik bíróra. Hiába, az sem ad sárgát a csehnek, lehet, hogy nincs is nála.
ez kész, micsoda szóviccek :D -
Grenzjager #4903 Ferreira megúszott egy pirosat... kezdek a svájciaknak drukkolni... -
#4902 meg a hang is. bár engem az nem érdekell. :) -
#4901 Nah lehet jó, hogy nem fogadtam lapokra... -
#4900 és a képminőség is kritikán alul a másik meccshez képest :( -
#4899 jah ott nincs kint... -
Monoton #4898 Portugál meccsen csak én nem látom az eredményjelzőt? :S -
#4897 Akkor a Bayern csak eggyel van lemaradva :) -
#4896 bárcsak pont így alakulna.. -
daviddavid #4895 lyon 10 -
#4894 Quaresma hogy adta már középre a labdát?:DDdd nem gyenge:P -
#4893 Portugália-Németország
Horvátország-Csehország
Hollandia-Svédország
Spanyolország-Olaszország
Ez így korrekt lenne. -
Grenzjager #4892 stoplis csere meccs előtt? íí... gondolom múltkor is ebben játszottak a törökök.... nem értem... -
Monoton #4891 Azt tudom hogy a Real és a Barca 8at :D -
Grenzjager #4890 Olyan statisztikát hol találni, hogy melyik klub adta a legtöbb játékost az EB-re? -
#4889 Síkra szállunk a holland-portugál döntőért
C csoport
Ha az előzetesen legerősebbnek várt csoportban nem lennének ott a hollandok, csak rossz mérkőzéseket láttunk volna. De ott vannak, és zseniálisak. Üdítően-frissen nyomuló klasszisokkal vannak tele, Van Nistelrooytól Sneijderen és Robbenen át van der Vaartig, és akkor az Eb eddigi legjobb kapusáról, van der Sarról még nem is beszéltünk. Játékuk nem is az 1988-as Eb-győztes holland csapatéra emlékeztet, hanem az 1978-as vb-ezüstrémesére, Haannal, Krollal, Neeskensszel, Reppel. Ezen a ponton kell nagyon megdicsérni Van Basten szövetségi kapitányt, aki még cseréit sem az előny megtartására, hanem növelésére [3] használja. Nem biztos, hogy a tempó, amit felvettek, tartható, de a támadófutball kedvelőinek széles tömegei nevében reméljük, hogy igen.
Sokan búslakodnak, hogy a 2006-os vb két döntőse máris búcsúzhat, ha a hollandok és a románok is úgy akarják. Erre annyit mondunk: azoknak, akik nem bírják megverni az előzetesen lesajnált Romániát, és hárommal kapnak ki az általuk csak mérsékelten tisztelt Hollandiától, tűnjenek el innét minél előbb. De ne siessük el: kettejük közül egy még mindig továbbjuthat, vagyis akár meg is nyerheti az Európa-bajnokságot. -
#4888 halyrá portugálok remélem Nani Quarezsma végig fog játszani sépersze végig bent lessz -
#4887 fülü Dávid tuti be van szívva ... -
#4886 Szerintem a Csehek tovább fognak jutni, elverik a Törököket.... -
#4885 ma Hajrá törökök,és persze Portugália:) -
#4884 ma semmiképp sztem. -
#4883 nem akarok kötözködni, de Ronaldo szerintem nem csatár :). Ettől függetlenül