Sober.Z fertőzések - gondban az MSN és a Hotmail
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[Asrock K7VT2][AMD Athlon Xp 2200+][640 DDR][Maxtor 40GB+80GB][Club3D 6600GT AGP][WinFast 2000XP deluxe TV tuner]
A gép azért van, hogy szórakoztasson és lekössön, nekem nem a kenyér keresõ eszközöm.
[Asrock K7VT2][AMD Athlon Xp 2200+][640 DDR][Maxtor 40GB+80GB][Club3D 6600GT AGP][WinFast 2000XP deluxe TV tuner]
Ez itt a reklám helye! Ha szeretné, hogy az Ön hirdetése jelenjen meg ITT, nem kell mást tennie, mint küld egy 5000ft-ról kiállított csekket :)
Én szeretem a látványos dolgokat is, de viszont az tény hogy csak annyit rakok ami nem megy a munka illetve a játék rovására, tehát amíg mûködik rendesen és használhatóan...
A Linux-ot meg majd szivesen kipróbálnám ha megtudnám szerezni valahonnan, de azt se tudom mit keressek, mert sok fajta van belõle, meg most idõm sincs vele foglalkozni, majd talán máskor.
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Ettol fuggetlenul tulterhelhetetlen rendszer nincs, de ha tenyleg konnyen szurheto, akkor meg kene tenni. Es a vegen a kovetkezteteseket levonni.
Mi nem megy el rajta? Csak nem olyan dolgokra gondoltál, amiket nem is erre a platformra írtak? Nem értem, nekem meg az a bajom, hogy windowson semmi nem megy el...
Szóval kérlek, ne ezt hozd fel érvként. A linux is használható rendszer, a windows is. Mindenkinek joga van választani és vannak akik az egyiket választják, vannak akik a másikat, sõt, mondok jobbat, vannak akik egyiket sem, hanem pl mac-et használnakj. 😊
A felhasználói hülyeségre meg nincs orvosság. Vagy jó lenne, ha a rendszer elvárná, hogy a felhasználó valamilyen szinten tudja, hogy mit csinál.
(O_o)
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
\"Kinézet hajhászó átlagfelhasználó\" by GyP
egy máLYkroszoftos oprendszer hibáj atönkrebassza az MSN-t muhahahahhaha
hol is van az a nick, aki szerint a VIsta a legjob?? 😄DDD
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
idegesítõ
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
A cégnél most ez utóbbival szopunk: az ügyfélszolgálatos e-mail címünk bekerült egy támadási hullámba, és a mailszerver mostanában kezd megához térni az eddigi napi 15-20-25 ezer visszapattanó és amúgy teljesen szûrhetetlen levéláradat okozta sokkból.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
nekem egyelõre ugy tûnik nincs gond, pedig hotmailes címem van és okés
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!