28
  • Raszkolnyikov
    Mi ez a Sober.Z?
  • aleeex
    Operációs rendszerek, felhasználói programok <---- tudom ezt a fórumcsoportot ajánlani. Itt kibeszélhetitek nyavajáitokat az oprendszerekkel, és progikkal kapcsolatban. Köszönöm a figyelmet, a viszont nem látásra.
  • aleeex
    Most ez az MSN - Microsoft - Linux fanok foruma, vagy sober.z fertőzések fóruma. Valami értelmeset nem tudtok írni erről a témáról? Kérdem én?
  • Raszkolnyikov
    Hát az asztalom meg minden kutyaf*sza tök gyári, de az msn-ben szeretem azokat a hangokat elküldeni meg minden. Szeretem a szmájlikat is, de azt nem amikor az "igen"szó helyett egy bólogató szmályli van.

A gép azért van, hogy szórakoztasson és lekössön, nekem nem a kenyér kereső eszközöm.
  • Runo
    ja, 16 óra alatt én is kaptam 802 db levelet, ami mind soxor csók, kellemes karácsonyt, stb témájú volt :D
  • Balumann
    Most te Linux-ról beszélsz vagy Messengerről? Azt hallottam hogy Linux-ba is van valamilyen messenger valami teljesen alap, de ezért nem kell felrakni, van Windowson is más program amivel lehet MSN hálózaton csevegni... (Trillian)
    Én szeretem a látványos dolgokat is, de viszont az tény hogy csak annyit rakok ami nem megy a munka illetve a játék rovására, tehát amíg működik rendesen és használhatóan...
    A Linux-ot meg majd szivesen kipróbálnám ha megtudnám szerezni valahonnan, de azt se tudom mit keressek, mert sok fajta van belőle, meg most időm sincs vele foglalkozni, majd talán máskor.
  • Darth Sith
    én spec pont azért szeretem a linux-ot, mert nincs tele csili-vili, össze-vissza ugráló smile-kal meg minden idióta ablakrezgésekkel. Van egy sima szövegmezőm, 5 smile, és csókolom. És ez mindenre igaz, letisztult formavilág, semmi csicsa. Minden arra lett tervezve, hogy hazsnálható legyen, ésszerü. Nem arra hogy ilyen jól áttűnő ablakok, meg így villogjon, olyan skin stb.. Gépet most használni akarjuk vagy nézni? mert ennyi erővel előfizethetnél a híres festők folyóiratra, abban van sok csicsás cumó, azt lehetnézegetni.
  • htmm
    gordonmail ezzel en nem dicsekednek.
    Ettol fuggetlenul tulterhelhetetlen rendszer nincs, de ha tenyleg konnyen szurheto, akkor meg kene tenni. Es a vegen a kovetkezteteseket levonni.
  • Raszkolnyikov
    "vannak akik egyiket sem, hanem pl mac-et használnakj. :)"--> perkálnak is rendesen:)
  • Raszkolnyikov
    Az a helyzet hogy például a számomra használható dolgok nagyrésze Windows-ra vannak írva és nem fordítva. Lehet hogy jó Linux, de nem a nagy közönségnek. Ha énazt használnám semmivel sem lennék előrébb.
  • Raszkolnyikov
    szerintem is fasza a Windows. Biztos jó a Linux is, de hogy nekem nem ér annyit szarakodni vele mint amennyit kell az is biztos. Ez a Windows ami most nekem fenn van február óta van. Azóta már vagy 2szer-3szor az összes progit lecseréltem újakra, gátlástalanul internetezek sp1-el meg Fire Foxal bármilyen vírusírtó nélkül és könyörgöm betöltés után egyből indítja a programokat. és használok msn-t, pusztán azért mert az userek 90%-a is ezt használ. A Skype listámon van 5 név az msn-en pedig 57. És igen szeretem azt is hogy minenféle hangot meg szmálylit lehet vele küldeni meg skinek vannak meg ilyesmi és lehet erre mondani a szokásos szöveget, hogy "hát fogja a gépet". Lesz*rom. Azér van a masina, hogy legyen minek lefognia.
  • Ajnasz
    "A Linuxon semmi nemegy el.."
    Mi nem megy el rajta? Csak nem olyan dolgokra gondoltál, amiket nem is erre a platformra írtak? Nem értem, nekem meg az a bajom, hogy windowson semmi nem megy el...
    Szóval kérlek, ne ezt hozd fel érvként. A linux is használható rendszer, a windows is. Mindenkinek joga van választani és vannak akik az egyiket választják, vannak akik a másikat, sőt, mondok jobbat, vannak akik egyiket sem, hanem pl mac-et használnakj. :)

A felhasználói hülyeségre meg nincs orvosság. Vagy jó lenne, ha a rendszer elvárná, hogy a felhasználó valamilyen szinten tudja, hogy mit csinál.
  • HappyBoy
    Hurrá! Itt a világvége is?
  • gordonmail
    Én nemtudom miért kell mindig fik@zni a Microsoftot. A Linuxon semmi nemegy el, én speciel CSAK dvdírásra szoktam használni. Egyet ne felejtsen el senki, a Linuxot is ugyanúgy tönkre lehet tenni, azt szokták mondani, hogy érteni kell hozzá....én is eztmondom a Windowshoz, csak érteni KELLENE hozzá! Nekem tökéletesen működik, nemszoktam különösebben Resetelgetni, csak ha Virus okozta kár van, ezen pedig segít a NOD32... MSN-t is használok, szokták mondani, hogy nemjó milyen @ar, mert nemjelentkezik be örökké. Nekem ez is tökéletesen működik. ...na lássuk azt a sok negativ szavazatot felém:
  • bertino
    hát ezt jól elb*sztam, ugyanis MSN most nem megy :|
  • Lteebee
    Hagyd abba, légy szíves!

Köszi
  • IoIa
    Aggodalomra semmi ok! Jönnek a mikorszopsz fizetett és önkéntes marketing-emberei, és elmagyarázzák, hogy nem tudunk olvasni sem. Különben is dübörög a gazdaság. Legalább annyira, mint amennyire biztonságos a winfos.
  • Caro
    "a Windows operációs rendszerek valamelyik változatát futtató számítógépeket támadta meg"
  • fflx
    vigyazzal mert idejon es megmagyarazza
  • irkab1rka
    ez jóóóóó :)

egy máLYkroszoftos oprendszer hibáj atönkrebassza az MSN-t muhahahahhaha

hol is van az a nick, aki szerint a VIsta a legjob?? :DDDD
  • Cat #8
    engem a zafi.b jobban zavar, az utóbbi egy hétben iszonyat mennyiségű "sokszor csokollak" meg "jó volt dumálni veled a neten" levél jön
    idegesítő
  • Garfield
    Köszönjük az értelmes hozzászólást. A Sober tipikus példája a user errornak, de csak folytasd a fikázást.
  • Yv@n
    Ennek spec semmi köze a windowshoz, de végülis mindegy...
  • IoIa
    Nem kell aggódni, a windows biztonságos. Vagy mégsem?
  • Garfield
    Arról sosem hallani, hogy az ilyen vírustámadásoknál egy dolog a vírus generálta forgalom - ami szűrhető - és egy teljesen másik a vírusok miatt generálódott, a másikkal lassan összemérhető forgalom ("nincs ilyen postafiók", "out of office" válaszok, "az általunk küldött levél vírust tartalmazott blablabla", stb.)

A cégnél most ez utóbbival szopunk: az ügyfélszolgálatos e-mail címünk bekerült egy támadási hullámba, és a mailszerver mostanában kezd megához térni az eddigi napi 15-20-25 ezer visszapattanó és amúgy teljesen szűrhetetlen levéláradat okozta sokkból.
  • Enkil
    1 pár napra az icq szerverét is megfektette valami de szerencsére ismét tökéletesen müxik
  • bertino
    ez szopás, biztos sok józaneszű szidja kibervilágot ilyenkor :@@
    nekem egyelőre ugy tűnik nincs gond, pedig hotmailes címem van és okés
  • EvilDevil
    az MSN-re Freemailes cím is tökéletesen megfelelő...