Blondie (Debbie Harry)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

B0B0
1962 augusztus 5.

Egyébként tudtad, hogy Monroe-t és Debbie-t válaszották meg a 20. század két legszexisebb nõjének?

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Snecie Smicie
hmm..Monroe mikor is halt meg?

„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”

B0B0
Szerintem az bizti, hogy nem Monroe

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Snecie Smicie
á..ezek a képek õs régiek.
Ez Monroe.

„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”

B0B0
Eza kép egy Marilyn Monroe galéria darabja. Nekem viszont nagyon az a gyanúm, hogy ez Debbie, mert, hogy nem Monroe az biztos!

B0B0
Olvastam egy forumon (sajna nem jegyeztem meg hol), hogy van rá esély, hogy idejönnek 2007-ben! Micsoda meglepi 😊))

Snecie Smicie
jaja pl.

Viszont San Andreas soundtrackje..hát..<#wow3>

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

Josszimatroz
en a vegyes felvagottat szeretem zeneben is igy abbol az idoszakbolkedvenceimet jol reprezentalja a vice city soundtrack pl.. ;-)

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

Snecie Smicie
Nekem mondjuk így a 70-es 80-as évekbõl jobban bejött a Genesis, Pink Floyd, Nice, Yes , de azért ha van a VH1-en vmi klipp, akkor megnézem .

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

B0B0
Asszem

trz
Ô jácca a koszhadt motoros leszbit a Spunban...

B0B0
Kedvenc számaim tõlük: Heart Of Glass, Atomic, Dreaming

hmhm
kicsit idõs, de azért jóa

{ V Á Á } silkroad: lvl 11

ChevyG work
és elfogytak

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

B0B0

Ez meg tavaly elõtti

B0B0

Ez asszem 79-es kép

B0B0
Hát, hogy jó csaj-e azt már nem mondanám annyira, de még mindig nagyon tud énekelni! (Maria 1999)

B0B0
De ez remélem nem baj! 😊

B0B0
Tudtad, hogy az eredetileg egy Jamaikai dal?

Josszimatroz
pont most toltom le.. ! <#vigyor1> tenyleg a top3ban van

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

Bestest a Tide is High 😛😛

Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!

0ppika
Van pár jó számuk ...

http://epica.nl

Josszimatroz
én nagyon odáig voltam Debbie-ért anno.. úgy kb. 86-87ben.. :-) de szerintem most is jo csaj meg! nekem bejonne.. a call me , a heart of glass meg hat szal ha meghallom a radioban veletlen jol eso nosztalgikuas erzessel hallgatom

Snecie Smicie
megöregedtek.

B0B0
És egy nemrég megjelent borítón:

B0B0
Egy régebbi albumon:

B0B0
Itt van egy együttes aki még ma is turnézik és 20 éve meghódították a világot olyan számokkal mint a Call Me, vagy az Atomic, vagy a Heart Of Glas...
Egy csodálatos hangú és arcú énekesnõvel, Debbie Harryvel. Ide mindenki aki ismeri és szereti! Ki mit tud róluk? Hol hallotta elõször és melyik a kedvence tõlük?