27
...avagy az amerikai újhullám legjelesebb képviselői a 70-es években
-
#27 1962 augusztus 5.
Egyébként tudtad, hogy Monroe-t és Debbie-t válaszották meg a 20. század két legszexisebb nőjének? -
#26 hmm..Monroe mikor is halt meg? -
#25 Szerintem az bizti, hogy nem Monroe -
#24 á..ezek a képek ős régiek.
Ez Monroe. -
#23 Eza kép egy Marilyn Monroe galéria darabja. Nekem viszont nagyon az a gyanúm, hogy ez Debbie, mert, hogy nem Monroe az biztos! -
#22 Olvastam egy forumon (sajna nem jegyeztem meg hol), hogy van rá esély, hogy idejönnek 2007-ben! Micsoda meglepi :))) -
#21 jaja pl.
Viszont San Andreas soundtrackje..hát.. -
#20 en a vegyes felvagottat szeretem zeneben is igy abbol az idoszakbolkedvenceimet jol reprezentalja a vice city soundtrack pl.. ;-) -
#19 Nekem mondjuk így a 70-es 80-as évekből jobban bejött a Genesis, Pink Floyd, Nice, Yes , de azért ha van a VH1-en vmi klipp, akkor megnézem . -
#18 Asszem -
#17 Ő jácca a koszhadt motoros leszbit a Spunban... -
#16 Kedvenc számaim tőlük: Heart Of Glass, Atomic, Dreaming -
#15 kicsit idős, de azért jóa -
#14 és elfogytak -
Ez meg tavaly előtti -
Ez asszem 79-es kép -
#11 Hát, hogy jó csaj-e azt már nem mondanám annyira, de még mindig nagyon tud énekelni! (Maria 1999) -
#10 De ez remélem nem baj! :) -
#9 Tudtad, hogy az eredetileg egy Jamaikai dal? -
#8 pont most toltom le.. ! tenyleg a top3ban van -
Easy Rider #7 Bestest a Tide is High :P:P -
#6 Van pár jó számuk ... -
#5 én nagyon odáig voltam Debbie-ért anno.. úgy kb. 86-87ben.. :-) de szerintem most is jo csaj meg! nekem bejonne.. a call me , a heart of glass meg hat szal ha meghallom a radioban veletlen jol eso nosztalgikuas erzessel hallgatom -
#4 megöregedtek. -
#3 És egy nemrég megjelent borítón:
-
#2 Egy régebbi albumon:
-
#1 Itt van egy együttes aki még ma is turnézik és 20 éve meghódították a világot olyan számokkal mint a Call Me, vagy az Atomic, vagy a Heart Of Glas...
Egy csodálatos hangú és arcú énekesnővel, Debbie Harryvel. Ide mindenki aki ismeri és szereti! Ki mit tud róluk? Hol hallotta először és melyik a kedvence tőlük?