85
Sziasztok lécci rakjatok fel ide aranyos, hu,oros, szép power point feldolgozásokat. Hadd örömködjünk neki ;o)
  • apu
    Kétlapos Mintadiát kell alkalmazni.( külön kezdőlap.)
  • horza
    Rufus - Ha szerkeszteni nem akarsz PPT-t akkor elég neked egy viewer is...
    Szedd le a ppt viewer...
    Egyebkent meg ezt a PP felpakolást hogy gondolod? ;-)
    Te ki tudod operálni az Office-ből? Ugye ezt nem gondolod komolyan :-)
  • zserrbo
    Bár én külön nem néztem meg még soha sem, hogy mennyi MB-t, de nem 10 az biztos. Több, mailben és msn-en is egyaránt lassú lenne. Szedd le a netről vagy torrentről. Ha kell link írjál ide vagy privbe és adok.
  • Rufus Bright
    Sziasztok!

Nekem egy olyan nagy problémám lenne hogy nincs Power Point-om :((((( Viszont most nagyon fontos lenne hogy legyen...valaki esetleg el tudná küldeni nekem a telepítőfájl-ját? Mondjuk ha tudjátok ide : [email protected] vagy ha nem megy akkor vegyetek fel msn-re : [email protected] Kéérrrlek titeket akinek megvan küldje eeeel nekem :) Nagyon szépen köszönöm. Üdvözlettel : Rufus Bright
  • lordring
    Ha a mintadiára rátettem a vezérlőgombokat, akkor az első és az utolsó oldalról hogyan lehet leszedni a felesleges gombokat? Mert ugye az első oldalra nem kell előző dia gomb, etc.
  • apu
    Normál nézet/a diasoron kijelolod az első tizet akár (kattintás+ctrl) majd áttünés és kiválasztod az áttünés módját, beállitod az időt, továbbítás automatikusan.
    A többi dián az előzőleg beállított vetítési beállítások az érvényesek. Ez csak egy lehetőség a sok közül.

(Van még vagy ot módja.)
  • flatszeru
    szevasztok!
    lenne egy olyan kérdésem,hogy hogy lehet azt megcsinálni ppt ben hogy az első 10 oldal magátol menjen időzitéssel,a többi akármennyi oldal viszont kattintásra.a vetitési beállitásoknál vagy ilyen vag yolyan van.

thx
  • apu
    Nézd meg az oldalt van rajt egy forum jó lenne egymásnak azon üzengetni. A méretekhez nem feltétlen kell letölteni a bemutatókat ftp felületen látod a méretet. Igaz akkor nem tudod pontosan a nevét megmondani. Nem tudom a WEB szerkesztés mennyire megy esetleg... a szövegre ha rá is linkelnél akkor az már nagyon megkönnyítené a dolgomat. Persze gyakorlat nélkül ez időigényes munka. Nem ártana a duplikált fájlokat is kiszürni sőt kategorizálni is lehetne.
  • pici
    Szia, le lettem tiltva egy ideig, túlléptem a korlátot :o( De most megint elseje ven :o)))))
    NAgyon jól sikerült az oldal!!!!
    És köszi az új prezentációkat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    A hét elején lesz egy kicsit több időm összeírom mi mennyi. Addig sajna utazgatni fogok.
  • apu
    Ha esetleg valaki nem lapozott vissza akkor arról van szó, hogy egy lapot próbálunk összeállítani a következő témával PowerPoin és egyéb bemutatók vetítések
  • apu
    Tehát szívesen várunk mindenkit aki szívesen beszálna ebbe az ügybe, bármilyen munkával.
  • apu
    Pár napos a dolog, remélem lessz minden én még valamilyen üzenőrendszert is kigondoltam, de a segítő kezekre számítunk mindig.
  • me and a monkey
    Maga az ötlet és a téma jó, hiánypótló.
    De: miért nem rakatjátok bannerbe a linket meg esetleg v.miféle Powerpoint logot, biztos többen kattintanának rá.
  • apu
    Igen
  • pici
    VAgyis, commanderen keresztül megnézem és leírom :o)
  • pici
    bocsi de erre a hónapra már csak 50 szabad megám van, úgyhogy én szerdáig leállok.
  • apu
    Az a helyzet jó lenne ha segítenél. Talán a fájl méreteket összeírhatnád, hogy tudjam odairni a linkekhez. Tehát meg kell nézni bemutatót adni egy elfogadható nevet neki és utánna irni a fájl méretet.
    Majd elküldöd nekem egy *.txt ben és én belinkelem, hogy igy lehessen rá hívatkozni.
  • pici
    igen, már látom :o)
  • apu
    Most frissítem ujra. Pár óra mulva megint lessz pár db bemutató ++ ban
  • pici
    Köszi apu igen jó sikeredett az oldal :o)
  • apu
    Ja jobb éégérgomb "cél mentése másként"
  • apu
    Elkezdtünk egy web lapot összeállítani ahol több powerpoint és egyéb vetítést lehet megnézni még csak pár bemutató van fent, de már lehet nézegetni, csak szélessávú kapcsolattal élvezetes. Akinek nincs olyan az próbálja elmenteni majd idővel felkerül a fájl méret is de a 10MB os fájlokhoz idő kell a link .
  • pici
    De hisz igértem, hogy itt leszek... A többbi a priviben mert most ez oda tartozik :o)
  • apu
    Remélem gyorsabb lessza reagálásod az elöbbinél.
  • apu
    Talán elsőként össze kellene hozni egy ingyenes WEB helyet ahol el lehetne helyezni a kisebb prezentációkat. Nekem a gépemen több száz van azonkivül rengeteg saját a mániám a gyártásuk. A nagyobbak nem tudom hova és hogyan lesznek feltéve mert nincs ingyenes hely ahol megengedik. (a méret miatt.) Namost ha bentvagy akkor regisztrálj valahol egy oldalt vagy ha gondolod regelek én. De aktivitást várok el mert egyedül nem szeretek vele foglalkozni.
  • pici
    ok én várom az ötleteket :o)
    Meg a prezentációkat :o)
  • apu
    De vannak, többek között én is. Ha még maradtok akkor többször benézek. Ötleteim is vannak. De elöbb kellene látnom, hogy él még ez a fórum.
  • immovable
    deltopig
  • pici
    ok előre is köszi :o))))))))))))))))))))))))))))))))
  • Crazygirl
    Igen annyit megert. En most fogom tanulni majd valamikor es ha setleg csinalok valami igazan jot akkor elkuldom neked, hogy boldog legy... :D Ok?
  • pici
    Hát azért húztam le a redőnyt. Bár örültem volna neki, ha feltettek volna egy kettőt. De így akkor maradok partizán :o) Vagy inkább úttörő? Na mindegy, lényeg az, hogy egyedül maradtam ebben. Egy próbálkozást megért.
  • Crazygirl
    Ilyen topicot nem kell nyitni mert ugyis bezarjak... Excel-es is van de az sem mukodik hiszen sokan nem tudjak hasznalni illetve sok embert nem erdekli hogy milyen a Power point. Szerintem pici ezt hagyd.
  • pici
    Hát igen látom, nincsenek erre Power point kedvelők :o(
    Pedig reméltem, hogy fogok legalább 1-2 szépet látni...
    Hát akkor most redőny le :o(
  • ffxi
    Zárás!!

• pici
    gondolok pl. ilyenekre:

http://www.jeffs-powerpoint.com/

Kattints majd a szövegre s már töltheted is a neked tetszőt ;o)
  • pici
    Különben meg mit is jelent az a gumiszoba... Mert ugye arrafelé nem jártam meg inkább elkelne igaziban :o)
  • pici
    Ne szivassatok, hanem küldjetek valamit :o) Amíg be nem zár a bazár.
  • OrioN the S
    Én is emléxem v.mire!
  • hmhm
    nem vagy újreg, és nem vagy tizenéves az adatlapodról hm.

gumiban nyisd meg
  • pici
    Lehet, próbálkozni azért lehet nem? Meg aki szereti a szépet, az mindig reménykedik. HA csak 1 jó feldolgozást küldötök én már annak is örülni fogok :o) És már meg is érte. :o)