Pascal fordító

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pheel
DEXTER92
:D Az jó lehet, szerencsére nekem annyira még nem komoly, én még csak saját magam bíztatására írok

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó elõtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

sweech
nyah maj ha hazamegyek megnézem ezeket mert érettségiznem kéne majd pascalból de tök hülye vagyok eddig hozzá :D

grizzly21
ez megvan, de a complierelésnél hibát ir ki. valaki vegyen fel msnre pls akinek megy, [email protected] thx a lot

freepascal, megy xp alatt is rendesen
DEXTER92
Mer ez itt nem indul, amit errõl a linkrõl lehet leszedni?

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó elõtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

grizzly21
nekem pascal kellene, ami indul is mert eddig 2 versiot kaptam mindegyik szar xp alatt

DEXTER92
Tanulom
Könyvõl szoktam a legtöbb nyelvet tanulni.

hmhm
<#wilting><#wilting>
tehetség kell ám hozzá

{ V Á Á } silkroad: lvl 11

DEXTER92
<#worship> Thank You
Még nem tom hogy kell használni. Eddig még csak C-vel "játszottam"

DEXTER92
Olyan mint a HTML notepad, vagy mi, csak Pascal :)

mucsácsó
mi az hogy fordító? :D
DEXTER92
Pascal fordító kéne, teljes, lehetõleg magyar. NET-rõl, nem DC-rõl.