Surface - A mélység fantomja (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
aki nézi az utolsó részt, az nyitott szemmel tegye, minden táblát és monitort olvasson el!
Ez nem éppen egy költõi kérdés volt, így várom az elméleteket. Tehát abból a szempontból érthetõ, hogy felénk a nézõk felé infót lökött. Nade a filmben mért kutatott a szervezetnek (ha azok már úgyis tudnak mindent...)? Az utolsó részek fényében tényleg nem tiszta.
Vagy csak én nem értettem meg valami elejtett mondatot...
---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!
a gáz, hogy a mûfajtól eltérõen 18-49-ben gyenge számot produkál, pedig ott szpkás erõsnek lenni.
Régen köpködted rendesen 😄
Nem kritizálom a utolsó részt, mert összességében tetszett. Csak egy apró megjegyzés. A grafika nagyon "csúnya". Tudom, vagy legalábbis gondolom, hogy egy ilyen sorozatnál kevés pénz jut a grafikai részlegnek, de ami az utolsó részben volt látható... egy hányás (és akkor a fizikai részérõl ne is beszéljünk...) Nagyon remélem, hogy kicsinosítják majd.
Amúgy az utolsó részek fényében nem igazán értem, hogy mért alkalmazták Dr. Cirkot. Mire volt jó??? <#nemtudom>#nemtudom>
És most egy hülye kérdés: gondolom nem, de szoktak a dvd-n megjelentetett sorozatokhoz extrákat rakni?
Mikor folytatódik, ha folytatódik? Szeptember?
Ez már igen. Remélem folytatják, és megtartják ezt a minõséget, amit így az elmúlt 5-6 részben elértek, mert ez így egy elsõosztályú sorozat lehet
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
A Threshold sztem jobb volt, ráadásul a 10. résztõl méginkább beleerõsítettek, mégis cancel.
A Surface gyengén kezdett, majd kb az utóbbi 4-5 részben piszkosul feljavult a minõsége, kár lenne érte
De mint azt pontosan tudjuk, errõl nem mi döntünk, nem is a TV csatik, hanem a megbízott (hasra)nézettségi cégek (szóval ha ott nem tetszett az igazgató bácsi -debil- fiacskájának, akkor ennek is vége)
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Kb mikor lehet majd tudni ,hogy lesz-e 2 szezon?
Te nem szoktad nézni?
Remélem nem lövik le a sorozatot ,mert most már kezd nagyon érdekes lenni!
Spoiler:
Valamilyen szinten sejthetõ volt hogy nem véletlen, vagy evolúció eredménye ez a faj, most kiderült hogy teljesen emberalkotta géntervezett.
Egy kicsit fura, hogy a dokinõ az állatnak be tudta a génjeibe tenni azt a nagyfokú regenerációt, de emberi kisérletrõl nem kaptunk infót (pedighát katonaság azonnal csapna le egy ilyen "tökéletes katona" lehetõségre)
Fura, hogy a kissrác a gyógyulása után a szörnyikékhez hasonló tulajdonságokat/képességeket mutat, míg a korábban meggyógyult ügynök eddig nem.
Ja a kissrác remélem nem "párosodni" fog Nimivel, mert azt azért már nem venné be a gyomrom
Fura, hogy a sok haláleset után a kormány még mindig titkolni tudja a lények létezését, és mintha csak a riportot töltögetné le mindenki a netrõl és nem a teljes merüléskor készült videót (ami egy nagy fokkal jobban bizonyítja a felfedezést)
Mindenesetre érdekes, kíváncsi leszek mit hoznak ki a sztoriból
Kíváncsi vagyok hogy magyarázzák majd Miles és a neodinó közti kialakult kapcsolatot (merthát mi másra utalna az elektromosság), vagy legalábbis a tulajdonságátvételt.
Le tudnátok írni, hogy mit beszélt Miles a tudós lányával elsõ találkozásukkor? Amúgy mindent értettem, de valahogy ez a rész a filmeben nagyon nem jöt le... 😞
Spoiler
és ez a rész már kapizsgálja a "k.rvajóvót" mércét.
Amit és ahogy csináltak a kórház után, az totál realisztikus volt.
DVD másolat sok, meg fel a netre, így már tuti, hogy megmarad (nem egy mocskos szalagot hurcibáltak magukkal).
És amit a TV-sek mûveltek az is teljesen reális: a legkisebb hülyeségbõl is hatalmas hírt kreálnak, de az armageddont akkor sem ismerik fel, ha ott áll elõttük a négy lovasa.
És talán a legviccesebb az volt, ahogy elkezdett terjedni a neten a cucc, és beindultak a fórumok 😊))
Az pedig, hogy a kissrác elekromos lett igen meglepõ, végülis az öreg doki egyik emberét is arconlõtte az a forró izé amikor fel akarták vágni a partravetett példányt, majd meggyógyította, mégsem lett "elektrikus" tõle
Szóval ez már igen érdekesre sikeredett 😊))
Spoiler
Az tényleg már a brutál bugyuta felé ment el (együtt aludtak), de elég jól tálalták (meg gondolom ott most az lett a trendi, hogy minden kölyök ilyen gumigyíkkal alszik <#idiota>#idiota>).
A végére már érdekes lett, az a merülés pedig sztem nagyon kellett a minõség fentartásához
a fordító, most nem lesz pár napig, vagy ha lesz, akkor sem biztos, hogy csekkolja a topikot kérdésért. ezért a pm biztosabb
Ilyen kevesen nézték/töltötték le a feliratokat hozzá? Nagyfokú érdektelenség bizonyult Surface ügyben?
Vajh' megunta a fordító?
Most néztem meg az ötödik részt... Geeees 😄
A történet kellemesen beindult, tetszik hogy minimalizálták az üresjáratokat.
Még ennek a tejfölösképû Miles-nak a karaktere is egész emberi lett.
tudja v.ki hogy a Surface is szened a "karácsonyi szünet" nevezetû népbetegségben, vagy itt nincsenek tekintettel az ünnepekre?
Csak hogy valami ONtopic is legyen 😄
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Amit te alapsztorinak hivsz azt en atmoszférának.
Amcsiba a kertváros azért annyira nem nagy cucc, kb jobb középosztály.
Aztán hogy nekik villákra tellik, nekünk meg panelra is alig ez már a mi szegénységi bizonyítványunk
A két példám a 3. mûszakból: a mentõs 250 nm-es a lakása, rendõrcsaj min 4 szobás lakás az ott alap (még ha bérlik is), itt meg überluxus.
Szóval ott ez a teljesen normális keresõ családnak számít
3)Hat a Milesék kertvarosi kornyezet nem mutat atlagos szintet, ahogy a 4400 Shawn vonala sem. 😊
#32: Igen ez erdekes nincs munkaja penze sincsen ugye, de attol még mindenre jut lóvé. Jah es nemtom hol hagytad abba a sor nezeset de ugy emlexem dogozni csak 1reszben dolgozott az etteremben, aztan csodaval hataros modon megin lett penze. 😉
4)Igen vegulis minden csak hozzaallas kerdese, a milliomos azert sirankozik h nincs még 2millioja. 😊
Nem jartam még amerikaba, de ketlem h olyan magas lenne ott az atlag mint ahogy a 4400ban mutatjak Pl. Ott is nyilvan vannak gazdagok, fel gazdagok, atlagosak, szegenyek, mint itt. Es en itt a fel gazgagos vonalat velem felfedezni. 😊
A kutató nõci egy étteremben vállalt munkát,hogy legyen pénze.
Tehát csoró szegénykém.
2) van egy alap sztori, es abban a sztoriban tortennek reszenkent dolgok.
Ez egy kicsit spongya megfogalmazás volt, hiszen ott a star trek, ott is "van egy alap sztori" (az Ent./Voyager... kalandjai a föderációban és azon túl), és ebben "a sztoriban tortennek reszenkent dolgok".
Ami storyline-ossá teszi az az, hogy a részek kapcsolódnak egymáshoz, egymástól nem függetlenek és nem felcserélhetõk sorrendileg.
3) Surfaceben ott a Mileses szep ililli kornyezet, a csóka se nagyon szenved hianyt penzben es a kutato nocike sem
Egy kicsit vitatkoznék. Mindkét példa a mi szemünkben a gazdagságot jelenti, de csak a mi szemünkben. Ott azért ez nem a) sokkal van az átlag felett b) ez meg tutira nincs felette, sõt inkább alatta
4400ban meg mindenki az atlag gazdag amerikai reteg. Szoval mirol beszelunk? 😄
Ööööö kit láttál te ott gazdagot? Megintcsak a mi csóró balkáni szemünknek gazdag, mint ahogy az a mentõs is akinek kb 250 nm-es a lakása, vagy az a senki rendõrcsaj, aki egyedül tartja el a családját, és így is fut neki egy min 4 szobás lakásra ...
Szóval csórók vagyunk wazzzee :pp
2) A 4400masodik szezonnya amit lattam(nem vegig még) ua. a struktura mint a thresholdnal pl h van egy alap sztori, es abban a sztoriban tortennek reszenkent dolgok. Az hogy Shawn hogyan eli meg a gyogyito erejet, vagy h Jordan mikent kezeli a kivalasztottsagat vagy h Kyle hogyan eli meg a kettosszemelyiseget vagy hogy Lily kölke mien tulajdonsagokkal bir... hát bocs de en NEM sztorivonal. 😊
Mar az alap sztori is bugyutasag: idoutazos vilag megvaltoztatos baromsag. Persze jo a sorozat a szineszek jok, a rendezes is szuper.
3) Surfaceben ott a Mileses szep ililli kornyezet, a csóka se nagyon szenved hianyt penzben es a kutato nocike sem. Már ameddig volt ugye munkaja.
4400ban meg mindenki az atlag gazdag amerikai reteg. Szoval mirol beszelunk? 😄
Szerintem nem santit. 😊
Hát igen, errõl tudnánk megint vitázni egy sor, lényeg hogy sztem de :pp
A 4400pedig tokeletesen idevag, ottis csak az elso szezonnak volt némi sztorivonala
Hát, ezen is tudnánk vitázni, sztem épp a második sorozatban erõsítettek rá a storyline-okra (merthogy van belõle jópár 😊)
szereplok legyenek az amerikai felsobb negyedbol szarmazo egyének
Öööö a 4400-ban 1 személy, a Surface-ben hány is ???
Ez az egész letinizésed sztem nagyon sántít 😊))
Enis hasonlokeppen gondolkodok errol a temarol. 😊
"..Remélem Miles-ot és a nõvérét is felzabálja az éhes Norb .."
Egyenlore ugy tunik a ket tortenetszal amit kovethetunk Miles es godzillakolyok illetve az elrabolt unokateso-s figura. 😄
Szal nemhinnem h Miles kollega ki lesz majd teve a sorozatbol. Ellentetben winnie-vel en komolyan vallom h lehetseges 2.szezon. 😊
sry, akkor félreértettelek.
Egyébként tényleg idegesítõ, és én sem tudom mi szükség van rá 😞 vagyis hát sejtem, hogy a nézettségi mutatókat ez valamiért feljebb tornázza, de hát akkor sem értek vele egyet.
Érdekes, én speciel süldõkoromban sem nagyon komáltam azokat a filmeket amiben a rejtélyeket gyerekek oldották meg (illetve a megoldásban nagy szerepet kaptak) ettõl valahogy olyan komolytalan lett számomra az egész.
Na mind1. Remélem Miles-ot és a nõvérét is felzabálja az éhes Norb valamelyik epizódban, és akkor tkp. minden gondom elmúlik a sorozattal kapcsolatban 😊
A globalis sztorivonal nem azt jelenti h huu de igenyes ez a sorozat. Hanem epp az ellenkezoje, h nemtudjak mashogy az embereket ottmarasztalni a TVelott ez inkabb negativ dolog mint pozitiv, mar elnezest. 😊)
A 4400pedig tokeletesen idevag, ottis csak az elso szezonnak volt némi sztorivonala lévén egy minisorozatnak keszult, de ez a masodik szezonra teljesen eltunt.. olyan az egesz mint a Threshold. (Van is sztori meg nincs is.)
#22: A "tini" jelzot nem ugy ertettem ahogy te leszurted. Egy tini sorozat tini film nem attol tini h tinik a foszereploi. 😄DD
Hude sok a tini... szoval attol Tini, h vesznek egy bevalt receptet, ami mostansag divatos.
Vegyunk egy csomo jokepu fiatalembert egy csomo dogos kiccsajt termeszetesen a szereplok legyenek az amerikai felsobb negyedbol szarmazo egyének..
adjunk hozzajuk egy kis bonyodalmat es mindezt ontsuk mai divatos formaba.
Ettol lesz tini valami az en szememben. Szoval divatos klisék alkalmazasa egymondatban.
Engem is! És úgy látom, másokat is! <#vigyor0>#vigyor0> Hagyhatnák õket a fenébe.
Careful what you look for. You just might find it.
Egy fokkal jobb, de hihetetlenül idegesített a két hülyegyerek. Egyszerûen tényleg nem értem a storiírókat, hogy mért kellett ilyennel elrontani az egészet.
Hogyha nem lett volna az utolsó jelenet, akkor nem nézném tovább, de így kíváncsiságom rákényszerít... :/