Surface - A mélység fantomja (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyon sajnalom, hogy nincs folytatas...
Más sorozatok is kaphatnak cancel-t! 😊
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
A lényeg, le van zárva és kellemes kis családi minisorozat volt ez.
[merlinw.org]
Folytatják. Jövõ héten (7-én) 23:10-tõl lesz a 10. rész.
Venice : Noobsz (lvl 66)és egyre nagyobb Venice : Nobbyka (lvl 66) (farkas)
http://www.petitiononline.com/surface/
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
Erre alapozva írtam,h talán lesz 2. évad.
Careful what you look for. You just might find it.
Hát nem vagyunk egyformák. 😊
Szerintem a Surface-t hülyeség lett volna 10 évadon keresztül nyúzni.
(Jó, persze a televíziózás marketingje mást mond)
A 2. évadban kellett volna befejezni vagy úgy, hogy megoldják valahogy a nagy összeesküvés/kataklizma problémát vagy egy posztapokaliptikus zárással.
a készítõk ezt a véget szánták az évadnak és õk is tudták, hogy nem biztos, hogy visszatérnek. nekem tetszett a befejezés. biztos kisebbségben vagyok, de legalább el lehet gondolkodni, hogy mi lesz és nem rágják az ember szájába.
ha már lost, van belõle, vagy 50 rész, ami 25 filmmel egyenértékû. én tuti nem érzem becsapva. (ha valaki becsapva érzi magát azért, hogy jól szórakozott, akkor szerintem ne kezdjen sorozatokkal)
a vészhelyzet és az sg-1 is összefügg - mint ahogy a surface-nek sem lenne más vége a 10. évad után, szóval.
A Surface-t nem összecsapták hanem egyszerûen abbahagyták.
Faszául befejezetlenül. 😞
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Amúgy errõl mi már beszélgettünk korábban! Nem emlékszel? 😊
Az a gond, hogy szerintem a SURFACE nem olyan mint pl a SG-1 vagy a Vészhelyzet, ez még mozifilmnek is elmenne (egy jó hosszúnak 😊 mert annyira összefüggõ a sztori.
mekkora gyökér, hogy még így is 15*42 perc szórakozást nyújt az embereknek.
oké, látom kezdõ vagy. segítek. a sorozatok 98%-a törölt sorozat. a sorozatok 95%-nak nincs befejezése. ezért... sorozatok. jó reggelt.
ilyen filozófiával nem lenne sorozat a magyar tévében. 6-7 év múlve indulna a vészhelyzet, a szökés, 8-10 év múlva a hõsök - ha csak nem törlik véletlenül a 7. évad közepén, mert akkor nem is lesz soha nálunk.
ó, mamma mia😊
A TV-ben már nem nézem. Igazából ez azoknak gáz akik lelkesen követik a részeket de még nem tudják, hogy nincs is befejezve.
A tv2 mekkora gyökér, hogy egy törölt sorozatot vetít?!
(Úgy járt, mint a Firefly, pedig az sem volt olyan rossz)
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
viszont most a héten volt 7. rész?
Valahogyan utol kellene érni azt a fazont aki kitalálta a sztorit és rávenni, hogy legalább könyvben adják ki, hogy megtudjuk a végét. 😊
A kisgyerek szinkronnyán nagyon nevettem AZ KÉSZ RÖHELY!!!!!!!!!!!!
Az biztos! Pl: a kissrác magyarhangja egy kislányé! 😊
Csak éppen a Surface nem lelhetõ meg itt. 😊
Ja, én a mininováról szedtem le tegnap a S01E01-t (a reklámokat látva nem bírtam kivárni a holnap estét) 😊
A leggyorsabban egy francia szinkronos jött le, srt meg van a feliratok.hu-n.
[merlinw.org]
Ja és ami a feliratok.hun van 1 évadhoz HDTV felirat az melyik hdtvhez van mert van HDTV xvid LOL,CTU,Crimson,TCM ?
Next PC upgrade: 2022
amúgy meg miért vegyék figyelembe? ez nem úgy mûködik, hogy akkor mégis csak lesz. nem lehet egy februári zárás után más úton tevékenykedõ színészeket, más sorozatokhoz elkötelezett írókat és egyáb projekten dolgozó készítõket összetrombitálni.
most komolyan. mondj egy élõszereplõs sorozatot, ahol a cancel után fél évvel úgy döntöttek, hogy mégis lesz folytatés.
Én próbáltam, de sajna nem megy, aztán megnézném most nyáron a sorit.
üdv
Egy RTS, na az már inkább 😛P
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny