Dr. Dunszt Károly

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

OrioN the S
<#wow2>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

RIZLA
lol.....régi tanárom....jo fej pali.....200kg😄

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

RaST
<#wilting>

&#9658; http://www.rgtruckz.hu/ &#9668;

Snecie Smicie
-.-

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

geri15
-.-

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

OrioN the S
Pudingot akar fõzni<#idiota>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Szega87
minek az neked bubby?

dunsztom sincs 😊

mila69en
hm.. én digitális formában még seholsem láttam ezta könyvet<#zavart2>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Dzsini
google, legalább 3 helyen meg lehet rendelni online...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Snecie Smicie
a sg-n nem szokás,a warez<#ejnye1><#ejnye1>

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

tigeroo
esznemwarez?:c
Hai. Lenne egy nagy problémám!
Kellene nekem egy könyv: Dr. Dunszt Károly - Cukrászati ismeretk (2001-es kiadás),
Ha valaki tudna mondani egy tippet, hogy honnan tudnám megszerezni, hálám örökre üldözné. A lényeg az, hogy valamilyen digitális formában legyen.
Elõre is THX!!!