236
Hardcore (rock)
-
Takezó #76 hat igen, de sztem nem csak ott nehéz rámutatni a különbségeket... de amugy mos komolyan, szted mit jaccik az insane? -
#75 ah, en mar evek ota vitatkozom hogy mi a hatarvonal a metalcore es a hardcore kozott... -
Takezó #74 ez valasz előzőre...
amúgy meg én vaok itt az egyetlen, akinek problémái akadnak bizonyos együttesek besorolásával?D:D:D helpt:d -
Takezó #73 klasszik numetal:ð -
#72 *insane se (keso van) -
#71 hat az insanse hc:) -
Takezó #70 ez így pont nem az a topic -.- meg kéne tanulni olvasni -
Vérusz #69 Nem tudja valaki, hogy honnan lehet letölteni a 2005-ös Sensation-black-et? -
Takezó #68 erre szal jon valaki innet? :ð -
Takezó #67 insane topikba beírtam korábban:)
de akrko most:
február 28., Süss fel nap:) -
MeTaL #66 ha előbb mondod talán mentem vóna:)) -
Takezó #65 hm, ma megy valak inszéjnre kekyukba? -
MeTaL #64 2006. 01. 21. Szombat
Fellépõk: PONTOS KEZDÉS - Turmoil (USA), Most Precious Blood (USA), Fallenintoashes
Helyszín: Budapest, KULTIPLEX
Belépõ: 3.000 ft / 3400 ft
Kezdés: 18:00
2006. 01. 29. Vasárnap
Fellépõk: The Black Dahlia Murder (USA), Liar (B), Embers, In God We Trust
Helyszín: Budapest, Kultiplex
Belépõ: 2600/3000
Kezdés: ???
-
MeTaL #63 Nos hát BUÉK... és gyertek Most Precious Blood koncira :) -
Takezó #62 nem, ide ne jojjenek a kizs barataid "csevegni", mert
1) a fórumokon nem csevegni szokás
2) ennek a topiknak koze nincs a thunderdome-fele "muzsikahoz", talan el kene olvasni az alcimet is -.- -
#61 Fúdejóneked, kár hogy ez nem az a topik -
Takezó #60 azt ajanlanam, h keresd fel az egyuttes honlapjat, amilyet akarsz, es rendelj, ha mar ugyse pesten lax, sztem ez a legeccerubb, ha csak 1 egyuttestol akarsz -
MeTaL #59 Boldog karácsonyt minden HC fannak ! :)) -
MeTaL #58 én se bp.-i vagyok. 25 kmre lakom tőle.
-
Tsityu #57 Hali!
Örülök, hogy a hátsóm megúszta. Hardcore techno műfajról beszélek. Most adtam el 3 db, eredeti Thunderdome-os kapucnis felsőket. Asszem, abból 2 még nem is volt használva. Még anno rendeltem az ID&T shopjától. Thunderdome VHS is volt egy egész szett ( 10 db), amin koncertfelvételek voltak. Van egy-két haver, aki még szereti ezt a műfajt, de ismétlem, nem rock-ról beszélek. Majd szólok nekik, hogy jöhetnek ide csevegni. Boltot sajnos nem tudok. Mondjuk nem BP-i vagyok, de nem lakom olyan messze BP-től (42 km).
-
MeTaL #56 hi :) hehe, szerencséd van, ezért nem :))) de ha azt irtad volna, hogy eladó egy zanussi mosogép, akkor már kicsit felment volna bennem a pumpa :DD zene cd-k lehetne, természetesen hardcore :) ja ! és azért sem haragszom meg, ha mész szólj egy két embernek hogy itt lehet csevegni :) ápropó. nem tudsz vmi budapesti boltot ahol lehet ruhákat venni ? ( ez alatt hc-s cuccokra gondolok. sapka, pulcsi, polo érdekelne ) -
Tsityu #55 Hali!
Tudom, nem ad-vesz topic, de talán nem rúgnak popón érte.
Eredeti Thunderdome cd-k eladók. -
MeTaL #54 nem neked mondtam, hanem magusnak -
#53 ????? Ezt most h érted? -
MeTaL #52 mi az ? ird le az oldal cimét vagy valami.. -
#51 underworld? -
MeTaL #50 akkor törd a fejed :D -
#49 Huh eskü vhol már láttam egy boltot, lehet ott mindent kapni, majd megkeresem.. -
MeTaL #48 lol. valami Pesti boltra gondoltam vagy valami. -
#47 sztem rossz ajtón kopogtatsz... -
#46 itthon sehol... -
MeTaL #45 nem tudjátok hogy lehet venni cuccokat ? ( ruhákat, sapkát stb. ) -
Takezó #44 áááá, inszéjn felírtam magamnak -
MeTaL #43 2005. 12. 28. Szerda
Fellépõk: SUperbutt, Blind My Self, Housebound (F), Insane, Cadaveres
Helyszín: Budapest, A38
Belépõ: 1400 / 1800
Kezdés: 20:00
Íme egy kis ízelítő az előrevárható koncertekről :))
-
MeTaL #42 2005. 12. 09. Péntek
Fellépõk: Show Your Life, The Strength Inside, Fight the Coming Man, Something Against You, Hold X True, Last Mand Standing (I)
Helyszín: Budapest, Rocktogon
Belépõ: 800 Ft
Kezdés: 19:00
-
Kovy #41 HARDCORE aqz igazi zene -
#40 ... -
#39 HARDCORE RULES THE WORLD!!!!!
Nem tudja vki mi a thunderdome 2004 klippjében az a szám? a csávó ordibál mint a hülye meg OOHHH MYYY GGOODDD-okat szór a nép pofájába -
#38 remek_site -
Kou #37