Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szeretnék kérdezni valamit!
Egyik ismerõsöm mondta hogy ezen a forumon van ilyen COD4es szégyenfal ahol a Csiterek le vannak fényképezve gondolom PB által.
Valóban van ilyen és ha igen hol találom? nagyon fontos lenne...
Elõrre is köszönöm!
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Formátuma avi, de ha megmondjátok, hogy milyen formátumban tölthetek fel youtube-ra, akkor azt is kipróbálom.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
#7034: Az MDF egy lemezkép-fájl. Daemoon Tools-szal be tudod mountolni és látni fogod "mi van benne".
#7035: Hogyhogy nem tudod? Ugyanazzal a módszerrel nem megy?:c Biztos a Vista kompatíbilitási problémáinak egyike, nemtom az sp1 meg-e jelent már hozzá, nem figyelem a Vista híreket annyira, de az lehet kijavítja a problémát. Addig tedd mellé az XP-t, ha annyira fontos, vagy Virtual PC-n futtasd...
#7036: Nincs Cod4-em, de hátha az off\spam\warez topikjában tudnak válaszolni a kérdésedrem, vagy van itt vki aki codozik, én nem..
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Nagyon örülnék, ha valaki tudna segíteni.
A probléma az lenne, hogy nem tudom elindítani a COD 4-et.
Indításkor ugyanis kidob a játékból.
A különös az, hogy a játékot már korábban átvittem ezen a gépen.
Azóta végsõ kétsgbeesésemben a gépet is újratettem, de semmi sem változott.
Bár a szöveget lefordítottam de a kezdõ pc-ismereteimnek köszönhetõen nem igazán tudtam
mit kezdeni.
A következõ hibaüzenet jelent meg:
-----------------------------------------------------------
Run in Safe Mode?
It appears that Call of Duty 4: Modern Warfare did not quitproperly the last time it ran.
Do you want to run the game in safe mode?
This is recommended for most people.
It will change your system settings but not your controls.
-----------------------------------------------------------
Függetlenül attól, hogy mit választok a játék nem indul.
A játékot töbször is ujra tettem, de semmi.
Ami a gépemet illeti "simán" futnia kellene, már korábban átvittem rajta és azóta csak bõvítettem. (már a bõvítés elõtt pár nappal sem indult el így nem az új RAM-mal lehet a probléma.)
Szerintem.
Légyszi segítsetek, már nem tudom mit tegyek.
A segítséget elõre is köszönöm.
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
Kérlek segítsetek! Ez nagyon fontos lenne. <#worship>#worship>
Elõrre is köszi!
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
Csak azt szeretném megkérdezni hogy ez mit jelent?
Warning! OS Paged Memory low
Azt szeretném kérdezni hogy miért írja a navicateztamikor új "connectiont" akarok csinálni? Valaki aki tudja a választ legyen szives és válaszoljon!
Letöltési linket most nem tudok, de google-val könnyen megkereshetõ, én is úgy szedtem le.
Végülis nem fontos nagyon, emiatt ne fáraszd magad, hogy utána nézel, csak jól esett volna kicsit nosztalgiázni, de mással is le tudom kötni az idõmet manapság, fõleg az érettségi miatt 😛
(Amúgy most, így újraindítva a gépet már csak 677120k-t ír 😛)
ui.: dragon nyugi, ma du talán lesz idõm keresgélni... 😛
Please refer to the reference card on how to free more memory"
Mi a szent lószar ez? Hely van a vinyón... bár ennek valami memória nem tetszik.
Elõrre is köszi!
A probléma a kicsomagolásban rejlik. Nekem egy régebbi WINRAR-om volt és ez nem csomagolt ki minden GRC file-t. 13 db-nak kell lennie ha minden igaz. Miután lecseréltem a régi winrar-om elsõre sikerült és tényleg csak a parancsikont kell megcsinálni.
Ennek ellenére köszönöm a segítséget, és most lépek géjmelni<#gun>#gun>
MountAppFilesystem() failed:
sztem valamit nagyon rosszul csinálok :S
Setup file 'gameinfo.txt' doesn't exist in subdirectory 'hl2'.
Check your -game parameter or VCONFIG setting.
Create shortcut on hl2.exe and add these parameters: -steam -game ep2
It will look like: X:\somedir\portal\hl2.exe -steam -game ep2
de ezt sem értem, segítsetek nekem
amúgymeg, ezen a fórumon tilos a warez, szóval legközelebb ne, htx.
Letöltöttem egy Half- Life 2 ep 2-t és fogalmam sincs h hogyan kell elindítani<#rinya>#rinya>kicsomagoltam a letöltött cuccot elolvastam a readme-t amiben ez állt:
1. Unpack the release with WinRAR or equivalent
2. Create shortcut on hl2.exe and add -steam -game ep2
3. Play and Enjoy 😊
a második sort nem igazán értem sajna tud valaki segíteni??
Eddig Asus gyártótól Ati Radeon X550 256mb osom volt, és csak a panasz van róla, hogy kifagy a játék amit régen nem tett(hûtû baja volt, lecseréltem, így sem javult meg.) Ezért elpártoltam az ATI-tól, viszont nem szaggatott vele pl a TDU- sem ami az Nvida 7300GT-vel szaggatott.Ezért szeretném segítségeteket kérni, hogy a hûtû szét ment rajta, s valami akkor zárlatos lett benne és nem javult meg a kicseréléssel ezért fagyogat ki a játék?(1játék, minden az van fent, amit a játék támogat szal ezt hagyjuk)
Szeretem az Ati-t jó gyártó, mert nem szaggatott eddig semmi, ami más videókártyákon igen, és felsõbb kategóriájú volt.Ezért szeretném kérni a segítségeteket, Ati vagy Nvidia, melyik gyártó, melyik típus ami az alpalaomba bele megy!
Max úgy 42ezret adok ki érte.A Követelmény meg ne szaggason rajta semmi játék ami újabb...Big thx
A leírás alapján én arra következtetek, hogy ez jó az én 6600 GT-mhez is
viszont a hivatalos honlapon korábbi drivert ajánl nekem.
A kérdés egyszerû. Szerintetek is jó, ez a 174.74-es driver a VGA-mhoz?
#7006: driver, directx frissítés, beállítások minimumra, ha megy akkor szép lassan lépésenként felfele
kép
Mért nem olvassa a cd-t a lemez meghajtóm?
Be teszem és nem csinál semmit van rajta anyag de nem olvassa tegnap mûködött! PLEASE PLEASE help me!
#6998: Nem tudom, de elég betegnek hangzik. "egymás fejére kell ugrálni a nyulakkal hogy szétfröccsenjen a másik" <#idiota>#idiota>
A heavy cost. I pay it gladly.
ami biztos:
- igor, olog volt bent happy.gif vagy hõsök, vagy három játszható csoport közül voltak ketten.
- falat lehetett építeni, és volt aranybánya
- a favágókat megölték az erdõben a medvék, és a hõst kellett beküldeni medvét írtani
- hét folyó völgye v.miért ismerõs, egy térképrészlet talán
- fehér volt az ellenség a minitérképen, és sátorból jöttek elõ, v.mi muzulmán banda, lovasok voltak többségben asszem
- magyar nyelven játszottam vele
- középkori/szerû rts volt
ami nem biztos:
- sárkány/sárkányok, talán az utolsó pályán, de nemtom, csak rémlik
ha valaki tud, kérem segítsen.
http://knightsandmerchants.zxq.net/ http://egykis-tgwh.blogspot.com/
A heavy cost. I pay it gladly.