Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!
Szeretnék kérdezni valamit!
Egyik ismerõsöm mondta hogy ezen a forumon van ilyen COD4es szégyenfal ahol a Csiterek le vannak fényképezve gondolom PB által.
Valóban van ilyen és ha igen hol találom? nagyon fontos lenne...
Köszönöm szépen! Még annyit szeretnék tudni, hogy egy ilyen MDF formátumot kilehet e úgy írni cd-re, hogy telepítõs legyen, mint pl az ISO, BIN vagy az NRG?
Elõrre is köszönöm!
fery02
Ne vegyétek figyelembe elõzõ irományomat, valami gebasz hatására most jó minden, de ide inkább nem linkelem be a videót, akit érdekel megtalálhatja a Humoros topicba, de sokat ne várjatok. ?)

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

fery02
Életemben elõször töltöttem volna fel youtube-ra videót. Kb 20 percig el is tartott a feltöltés, aztán eredménynek azt kapom, hogy állítólag 0.00 perc a hossza, szóval semmi. Ikonja a videónak nincsen, és mellé van írva, hogy "". Természetesen nem nézhetõ meg a videó.
Formátuma avi, de ha megmondjátok, hogy milyen formátumban tölthetek fel youtube-ra, akkor azt is kipróbálom.

zeli

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Sziasztok tudna valaki egy hivatkozási cimet vagy egy oldalt mondani ahol megtalálom a fifa m.07 mahyarítását
zeli
#7033: pedig máshol én sem találtam korlátozásra beállítást, csak a global max download rate-t.
#7034: Az MDF egy lemezkép-fájl. Daemoon Tools-szal be tudod mountolni és látni fogod "mi van benne".
#7035: Hogyhogy nem tudod? Ugyanazzal a módszerrel nem megy?:c Biztos a Vista kompatíbilitási problémáinak egyike, nemtom az sp1 meg-e jelent már hozzá, nem figyelem a Vista híreket annyira, de az lehet kijavítja a problémát. Addig tedd mellé az XP-t, ha annyira fontos, vagy Virtual PC-n futtasd...
#7036: Nincs Cod4-em, de hátha az off\spam\warez topikjában tudnak válaszolni a kérdésedrem, vagy van itt vki aki codozik, én nem..

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Heló, nagy segítségre van szükségem.
Nagyon örülnék, ha valaki tudna segíteni.
A probléma az lenne, hogy nem tudom elindítani a COD 4-et.
Indításkor ugyanis kidob a játékból.
A különös az, hogy a játékot már korábban átvittem ezen a gépen.
Azóta végsõ kétsgbeesésemben a gépet is újratettem, de semmi sem változott.
Bár a szöveget lefordítottam de a kezdõ pc-ismereteimnek köszönhetõen nem igazán tudtam
mit kezdeni.
A következõ hibaüzenet jelent meg:

-----------------------------------------------------------
Run in Safe Mode?

It appears that Call of Duty 4: Modern Warfare did not quitproperly the last time it ran.
Do you want to run the game in safe mode?

This is recommended for most people.
It will change your system settings but not your controls.
-----------------------------------------------------------

Függetlenül attól, hogy mit választok a játék nem indul.
A játékot töbször is ujra tettem, de semmi.
Ami a gépemet illeti "simán" futnia kellene, már korábban átvittem rajta és azóta csak bõvítettem. (már a bõvítés elõtt pár nappal sem indult el így nem az új RAM-mal lehet a probléma.)
Szerintem.
Légyszi segítsetek, már nem tudom mit tegyek.

A segítséget elõre is köszönöm.
Kontrakcio
Szevasztok! nem tudjátok h vista alatt mé nem tom magyarosítani a c&c3TW-t?😮

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Helló! Azt szeretném kérdezni, hogy az mdf az milyen fájlformátum? És ez mire vonatkozik vagy mit jelent?: VOIX+TEXTES FR
gibson9
Helló! A FlashGet-nél hogyan lehet korlátozni a feltöltést? Mert találtam olyat a beállításoknál hogy globális feltöltési és letöltési sebbesség, de beállítok egy értéket viszont nem veszi figyelembe... ugyanúgy tölti fel az adatokat. És ugye sajnos nekem még mindig nem korlátlan a netem és így nem lesz jó.
Kérlek segítsetek! Ez nagyon fontos lenne. <#worship>
Elõrre is köszi!

Vezérlõpult/Rendszer/Speciális/Teljesítmény/Speciális és ott lent lesz egy olyan hogy virtuálismemória és hogy módosítás. Arra rákattintassz és átállítod az értéket!
Fabio Capello
meg kell növelni, hogy hol azt ne kérdezd...

Colton
És mit lehet vele kezdeni?

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

Fabio Capello
Túl alacsony a lapozófájl mérete.

Colton
Hi

Csak azt szeretném megkérdezni hogy ez mit jelent?

Warning! OS Paged Memory low

Hello mindenki!
Azt szeretném kérdezni hogy miért írja a navicateztamikor új "connectiont" akarok csinálni? Valaki aki tudja a választ legyen szives és válaszoljon!
fery02
Ha DOS-os játékokra gondolsz, akkor nekem kivállóan bevállt a DOSBox nevû progi. XP-n próbáltam még csak, de meg vagyok vele elégedve. Alapból ugye XP-n nem fut minden DOS-os játék. Ha meg fut, akkor vagy hangja nincs, vagy nem úgy fut, ahogy kéne, de... Használjon ön is DOSBox-ot, még ma! 😄
Letöltési linket most nem tudok, de google-val könnyen megkereshetõ, én is úgy szedtem le.

dragon11
Én nyugodt vagyok=)

fery02
Mondjuk én is erre gondoltam, hogy túlcsordul a számlálója. Utólag nézem is mit írnak a játékhoz: "XP alatt nem telepíthetõ" 😛
Végülis nem fontos nagyon, emiatt ne fáraszd magad, hogy utána nézel, csak jól esett volna kicsit nosztalgiázni, de mással is le tudom kötni az idõmet manapság, fõleg az érettségi miatt 😛
(Amúgy most, így újraindítva a gépet már csak 677120k-t ír 😛)

Helló! Hallottam valami olyan programról, amivel régebbi játékokat lehet lejátszani Xp és Vista alatt.Nem tudja valaki ennek a nevét és egy helyet ahonnan lelehet szedni? Elõrre is köszi!
Saddalim
😄 ez aranyos, valószínûleg akkora a memóriád, hogy túlcsordult a számlálója (akkoriban álmodni sem mertek ekkorákról). egyszer nekem is volt ien problémám egy másik játékkal (cm3), és van a windowsnak egy programja, amivel "át lehet verni" a játékot hogy annyi memóriát lásson amennyi kell neki, nem emléxem pontosan a nevére, de talán van egy egyszerûbb módszer. jobb gomb-tulajdonságok-kompatibilitás és windows 98. nézd meg, hogy így megy-e, ha nem akkor utánanézek annak a proginak

ui.: dragon nyugi, ma du talán lesz idõm keresgélni... 😛

fery02
Megvan a Need for Speed 1 SE, és telepítésnél, mikor megkérdi, hogy feltegye-e a DirectX 2-õt, és mire mondom, hogy "Köszönöm szépen nem kérem", ezzel a hiba üzenettel megy tovább a telepítõ: "Sorry, you need 885992k more to run install this program.
Please refer to the reference card on how to free more memory"
Mi a szent lószar ez? Hely van a vinyón... bár ennek valami memória nem tetszik.

dragon11
<#help><#nezze><#wow1><#worship>thx.

gibson9
Helló! Én valami jó kis kézzelrajzolt kalandjátékot keresek. Esetleg nem tudtok valamit javasolni? Runaway-t, Monkey Island, Broken Sword ezeket már ismerem. Valami hasonlót keresek.
Elõrre is köszi!

hosszas keresgélés után megtaláltam a hiba okát és mivel gondlotam még másnak is jóljöhet megosztom veletek.

A probléma a kicsomagolásban rejlik. Nekem egy régebbi WINRAR-om volt és ez nem csomagolt ki minden GRC file-t. 13 db-nak kell lennie ha minden igaz. Miután lecseréltem a régi winrar-om elsõre sikerült és tényleg csak a parancsikont kell megcsinálni.
Ennek ellenére köszönöm a segítséget, és most lépek géjmelni<#gun>

Wáááá ez nem lehet igaz... bemásoltam a gameinfo.txt-t a hl2 könyvtárba amit a kicsomagolt cuccban találtam. most viszont újjabb hibaüzit kaptam:

MountAppFilesystem() failed:

sztem valamit nagyon rosszul csinálok :S

nah most meg az van h kaptam egy szép kis üzit:

Setup file 'gameinfo.txt' doesn't exist in subdirectory 'hl2'.
Check your -game parameter or VCONFIG setting.

oh bocs még nem láttam az elõbb... kösszi szépen

találtam egy másik readme-t amiben ez van:

Create shortcut on hl2.exe and add these parameters: -steam -game ep2
It will look like: X:\somedir\portal\hl2.exe -steam -game ep2

de ezt sem értem, segítsetek nekem

zeli
Csinálni kell egy parancsikont a játék exe-jébõl, aztán rákattintasz jobbgombbal, ott parancsikon fül, és ott a Cél mezõbe a hl2.exe után biggyeszd oda, hogy -steam -game ep2 (az idézõjelen kívülre). Amúgy az ep2-vel én is tököltem egy kicsit, mire végre elindult.
amúgymeg, ezen a fórumon tilos a warez, szóval legközelebb ne, htx.

üdv.
Letöltöttem egy Half- Life 2 ep 2-t és fogalmam sincs h hogyan kell elindítani<#rinya>kicsomagoltam a letöltött cuccot elolvastam a readme-t amiben ez állt:

1. Unpack the release with WinRAR or equivalent
2. Create shortcut on hl2.exe and add -steam -game ep2
3. Play and Enjoy 😊

a második sort nem igazán értem sajna tud valaki segíteni??

dragon11
Venni szeretnék PCI-Expresses videókártyát ebbe az alaplapba: MSI 915P Combo 2.

Eddig Asus gyártótól Ati Radeon X550 256mb osom volt, és csak a panasz van róla, hogy kifagy a játék amit régen nem tett(hûtû baja volt, lecseréltem, így sem javult meg.) Ezért elpártoltam az ATI-tól, viszont nem szaggatott vele pl a TDU- sem ami az Nvida 7300GT-vel szaggatott.Ezért szeretném segítségeteket kérni, hogy a hûtû szét ment rajta, s valami akkor zárlatos lett benne és nem javult meg a kicseréléssel ezért fagyogat ki a játék?(1játék, minden az van fent, amit a játék támogat szal ezt hagyjuk)

Szeretem az Ati-t jó gyártó, mert nem szaggatott eddig semmi, ami más videókártyákon igen, és felsõbb kategóriájú volt.Ezért szeretném kérni a segítségeteket, Ati vagy Nvidia, melyik gyártó, melyik típus ami az alpalaomba bele megy!

Max úgy 42ezret adok ki érte.A Követelmény meg ne szaggason rajta semmi játék ami újabb...Big thx

fery02
találtam egy friss nVidia driver-t.
A leírás alapján én arra következtetek, hogy ez jó az én 6600 GT-mhez is
viszont a hivatalos honlapon korábbi drivert ajánl nekem.
A kérdés egyszerû. Szerintetek is jó, ez a 174.74-es driver a VGA-mhoz?

jbal
mindenbõl a legfrissebb van

Saddalim
#7004: nézd meg az ezközkezelõben, hogy véletlen nem PIO-módban van-e a meghajtó. a jó a DMA, legyen azon. ha azon van, akkor próbáld meg másik tápkábelbe dugni. ha ezse, akkor valszeg kaput, ha teheted próbáld ki másik gépben
#7006: driver, directx frissítés, beállítások minimumra, ha megy akkor szép lassan lépésenként felfele

jbal
Miért ez a látvány tárul elém?
kép

zeli
Minden bizonnyal elhasználódott a meghajtó. Nekem is ezt csinálta az LG olvasóm. Egy idõ után nem olvasott de semmit.Világítani nekem is elkezdett, de onnantól semmi...

Colton
Villog a fény eg idejig és mintha misem történt volna nem olvassa a lemezt PLS helP

Colton
Hello!

Mért nem olvassa a cd-t a lemez meghajtóm?
Be teszem és nem csinál semmit van rajta anyag de nem olvassa tegnap mûködött! PLEASE PLEASE help me!

Én is valószínûsítem hogy "ték"-nek hívják. Igen beteg játék... de hát valamin le kell vezetni a feszültséget😊 😄
Fresh Duke
Nem hinném, hogy így hívják. -.-

#6998: Nem tudom, de elég betegnek hangzik. "egymás fejére kell ugrálni a nyulakkal hogy szétfröccsenjen a másik" <#idiota>

A heavy cost. I pay it gladly.

Saddalim
ték

üdv, segítségre lenne szükségem. régen volt egy stratégiai játék, csak fogalmam sincs hogy mi volt a címe, ha v.kinek beugrik, kérem írja le, ha tud róla v.mit.
ami biztos:
- igor, olog volt bent happy.gif vagy hõsök, vagy három játszható csoport közül voltak ketten.
- falat lehetett építeni, és volt aranybánya
- a favágókat megölték az erdõben a medvék, és a hõst kellett beküldeni medvét írtani
- hét folyó völgye v.miért ismerõs, egy térképrészlet talán
- fehér volt az ellenség a minitérképen, és sátorból jöttek elõ, v.mi muzulmán banda, lovasok voltak többségben asszem
- magyar nyelven játszottam vele
- középkori/szerû rts volt
ami nem biztos:
- sárkány/sárkányok, talán az utolsó pályán, de nemtom, csak rémlik
ha valaki tud, kérem segítsen.

http://knightsandmerchants.zxq.net/ http://egykis-tgwh.blogspot.com/

Sziasztok Egy nyuszis játékot keresek. nagyon kezdetleges pár játékost igényel sé egymás fejére kell ugrálni a nyulakkal hogy szétfröccsenjen a másik... valaki esetleg tudja hogy mi ez vagy hogy honnan tudom letölteni?????
Fresh Duke
Hát, sajnos az pont nem az erõsségem... Talán azért nem vittem még egy pályát sem végig. <#idiota>

A heavy cost. I pay it gladly.

jbal
Köszi!

zeli
3D Driving School. Ez egy kresz szimulátor. Nagyon jó, bár a grafikája nem a legjobb, de nem is az a lényeg benne, hanem hogy a szabályokat betartva vezess autót, vagy motort.

jbal
Sziasztok!
Nem tudtok egy olyan játékot amivel a városban leeht szabályosan közlekedni.Olyasmit int a midtown madness csak kicsit komolyabbat.