Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
and re-start the game....ha valaki tudja mit kell ilyenkor csinálni irjon,ja és ezután ha felcrackelem szagat az egész játék
Miért van a Coca-Colás napocskán napszemüveg?Mi süt a szemébe??
egyik pillanatról a másikra eltûntek a kedvenc témáim a fõ fórumablakból, azt írja hogy nincsenek. ellenben itt, a szobában azt írja, hogy ez már kedvenc (nem csillag, hanem piros x van felül)...
Fákjúal!
egyébként szerintem ezek nagyon szûk körû cuccok, szóval nem fix hogy beengednek...
nem e tudja valaki hogy a Sziget nevü játék teljes verzióját honnan lehet letölteni???
MEMBERS OF MAYDAY
épp tervezem hogy veszek pár cuccot a géphez, de belebotlottam egy olyan dologba, ami eddig nem volt probléma...
szóval amit eddig belerakta (CD, DVD), az mindenféle spec. nélkül simán belement, de most megjelent a termékinfónál, hogy hányas helyre megy be. azt írják, hogy 5.25"-es helyre rakható be. az a baj, hogy dunsztom sincs, hogy eza normál vagy mi, vagy ha nem akkor hogy mérjek én incset...
kösz 😛
Official - Neelix - Expect What
valakinek nincs meg a need for speeed 2 kodok?
Official - Neelix - Expect What
Elöre is köszi!
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
ez való neked...
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
http://forum.sg.hu/listazas.php3?azonosito=YAYOS&id=1144514028
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Erre remélen felfigyeltek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
😄😄😄
<#circling>#circling>
Én a metal arms glitch in the system játékhoz kérnék segítséget!
Azt nem tudom hogy amikor a MIL sivatagi bázisnál vagyok, már a végén a bázisnak kapok 1 gépágyút és kikell lõnöm a MILeket hogy ne jöhessenek be a bázisra, (ezt mind persze idõre) nos ha letelt az idõ akkor még tovább jönnek a MILek, na ott mit kell csinálni?
-Tovább lõni õket?
-Bekattant a játék?
-Vagy várni a csodára?
Ez itt a kérdés!
A Tomb Raider - Legend -ben nem mûködik a mentés!Hiába mentem el,amikor vissza töltöm mindig ahhoz a checkpoint-hoz rak vissza,amit a gép csinált,nem oda ahol én mentettem!Miért van ez?Hogy kell rendesen menteni?
Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet
FORZA JUVE
iLove oHs.
iLove oHs.
lizka
a half life1-ben hogy lehet cheatet használni?
elindítottam a játékot a paraméterrel, beírtam a konzolba amit kell, de ígyse mûxik...már nagyon idegesítõ
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Es ez biztos.
A maximalis fajlmeret a FAT32-es fajlrendszernel 4GB azert nem tudod kicsomagolni.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Tehat at kell konvertalnod a fajlrendszered.
Megteheted pl a Partition Magic nevu programmal.