Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

peti193
nem indul a Godfather képfájlba próbálom Alcoholba.ez a szöveg jelenik meg:CD/DVD emulation software has been detected.Please disable all CD/DVD emulation software
and re-start the game....ha valaki tudja mit kell ilyenkor csinálni irjon,ja és ezután ha felcrackelem szagat az egész játék

Miért van a Coca-Colás napocskán napszemüveg?Mi süt a szemébe??

LDC
Sziasztok

Hogyan tudok WMV formátumú viedóból képet lopni?

LDC

Nem tudja valaki, hogy a Condemned teljes verzióját honnan lehet letölteni, vagy fent van-e már a neten?
SD456
Sya all!

Valaki nem tudna adni egy 100%-os MAFIA mentést?

Elõre is köszönöm!

PS3 ID: SDani456

Saddalim
help van még valami #806-on kívül
egyik pillanatról a másikra eltûntek a kedvenc témáim a fõ fórumablakból, azt írja hogy nincsenek. ellenben itt, a szobában azt írja, hogy ez már kedvenc (nem csillag, hanem piros x van felül)...

ffxi
Help! DVD lemezen vannak gémek image-ban és van egy gém, ami kell nekem. Átveszem vinyóra és vinyóról telepítem akkor hibát(CRC) kapok telepítés közben. De ha DVD meghajtóról telepítem akkor hiba mentesen megy a dolog. Mi tevõ legyek? Csak azt a gémet akarom kiírni(menteni) magamnak. De ha az egész DVD-t lementenék image-ba, akkor pont az gémet nem látja a virtuális meghajtó. Szal még másolni sem tudom az egész lemezt. Van vmi 5let??

Fákjúal!

Saddalim
próbálj meg kapcsolatba lépni a szoba operátoraival másik channelen, és megkérdezni, hogy hogy tucc belépni
egyébként szerintem ezek nagyon szûk körû cuccok, szóval nem fix hogy beengednek...

sziasztok!kellene egy kis segitség: hogyan tudok mIRC-hez authot szerezni hogy beengedjen az "5on5" szobába a "quakenet" csatin?elöre is thx
maateking
rpg makeres játék!!!!!!

MEMBERS OF MAYDAY

maateking
helló

nem e tudja valaki hogy a Sziget nevü játék teljes verzióját honnan lehet letölteni???

MEMBERS OF MAYDAY

Saddalim
hello
épp tervezem hogy veszek pár cuccot a géphez, de belebotlottam egy olyan dologba, ami eddig nem volt probléma...
szóval amit eddig belerakta (CD, DVD), az mindenféle spec. nélkül simán belement, de most megjelent a termékinfónál, hogy hányas helyre megy be. azt írják, hogy 5.25"-es helyre rakható be. az a baj, hogy dunsztom sincs, hogy eza normál vagy mi, vagy ha nem akkor hogy mérjek én incset...
kösz 😛

akinek cheat kódoik kellenek, azoknak ajánlom aCheat Codex-et... a szoftverbazis.hu-n megtalálod...elég sok játékhoz vannak kódok+ linkek...
Vagy cheatet.
Hello nem tud valaki trainert a super power 2 -höz? küldje el a linket vagy az msn címem:[email protected]
köszike!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Official - Neelix - Expect What

hi
valakinek nincs meg a need for speeed 2 kodok?

Official - Neelix - Expect What

Kontrakcio
Sziasztok! vam vkinek a Starship Troopers: Terran Ascendancy Crackje?
Elöre is köszi!

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

start-minden program-játékok-pasziánsz
ez való neked...

Looooser
Shadoweyes7 ide is be tört? Áhhh sajnálom azeket a fórumozókat is!

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

SHADOWEYES7
Ha új témát csinálunk és regisztráltunk meg minden akkor ott van a topicunk de valakinek rá kéne menni nos valaki rámenne erre?
http://forum.sg.hu/listazas.php3?azonosito=YAYOS&id=1144514028

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

SHADOWEYES7
Kérdeztem valamit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Erre remélen felfigyeltek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

nem akarlak +bántani de kb 1000000000000000000000 már mondták hogy kapcsold ki a virusirtot mert azt hixi hogy virosos pedig nem csak hasonlit egy virus"neváre" szoval telepités idejére kapcsold ki a virusirtot jah és nem lex virusos a géped
😄😄😄
<#circling>
Aki profi angolos az vegyen fel msn-re [email protected]!!! Elöre is kössz!!!

SHADOWEYES7
Sziasztok.
Én a metal arms glitch in the system játékhoz kérnék segítséget!
Azt nem tudom hogy amikor a MIL sivatagi bázisnál vagyok, már a végén a bázisnak kapok 1 gépágyút és kikell lõnöm a MILeket hogy ne jöhessenek be a bázisra, (ezt mind persze idõre) nos ha letelt az idõ akkor még tovább jönnek a MILek, na ott mit kell csinálni?

-Tovább lõni õket?
-Bekattant a játék?
-Vagy várni a csodára?

Ez itt a kérdés!

Sziasztok ! A sniper elittel játszanék, ha elindulna... nincs crack,hanem spitfire exe-rõl ír az n.f.o. ,de azt nem találom sehol! help pls.
Az nem a helikoptertaxi-õsemberes? Volt még a Prehistorik 1-2 is...

Császtok!Figy kéne egykis segítség: Sose tudok letölteni semmit az sg.-huról mert kiírja hogy FTP error!😞Milehet a hiba légyszi help me😊
Gunn69
naná, szeddle.

mi? Az 3d-s?

Gunn69
U.G.H.

Helo mindenkinek!!! Nekem az volna a kérdésem hogy van egy játék csak nem tom a nevét de azt tudom hogy ösemberekkel kell menni barlangot keresni és megvédeni magad!!! Aki tudja a játék nevét az lécci írjon nekem!!! LÉCCI!!! NAGYON FONTOS LENNE!!! Elöre is kössz mindent!!!

zizz21
Hi!
A Tomb Raider - Legend -ben nem mûködik a mentés!Hiába mentem el,amikor vissza töltöm mindig ahhoz a checkpoint-hoz rak vissza,amit a gép csinált,nem oda ahol én mentettem!Miért van ez?Hogy kell rendesen menteni?

Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet

Gunn69
nagy az Isten allatkertje.

Nem tudom felrakni a patcheket a Heroes IV hez ! mi lehet a gond ? HELP PLS

FORZA JUVE

Age of Empires III hogy lehet a katonálat alakzatokba tenni vagy valami képet tutok mutatni?

iLove oHs.

LouiS Kmét
Persze !!!
<#wow1>

VipJoco
Hali

itt a játékokkal is kapcsollatban lehet kérni????<#alien>

iLove oHs.

nem hinném...milyen vga-d van?

hopp...ezt nem nem akartam írni...

nem hinném.....milyen vga-d van?

gabi1975
sziasztok.tudna valaki segiteni,a star wars empire at war-t,fel raktam,crack-eltem,elindul aztán még is ki lép,ilyenkor mi van?másik crack kéne esetleg?<#conf>[/img]

lizka

lehet, hogy ez nem teljesen ide tartozik:
a half life1-ben hogy lehet cheatet használni?
elindítottam a játékot a paraméterrel, beírtam a konzolba amit kell, de ígyse mûxik...már nagyon idegesítõ

kösz szépen, megpróbálom. Bye
[Jakuza]
Partition

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

[Jakuza]
A pertition magic oda-vissza tud konvertalni.
Es ez biztos.
A maximalis fajlmeret a FAT32-es fajlrendszernel 4GB azert nem tudod kicsomagolni.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

de én FAT 32-es fájlrendszert használok,amúgy
pedig van sajnos, BFME 2. Ez tuti bejön? van vmi különbség a 2 fájlrendszer között? visszatudom utána alakítani? thx
[Jakuza]
Az hogy nem FAT32, hanem NTFS filerendszert hasznalsz, kulonben nem lehet 4GB-nal nagyobb fajlod.
Tehat at kell konvertalnod a fajlrendszered.
Megteheted pl a Partition Magic nevu programmal.