Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
segitséget kérek ?
hiroz 5 ki lép mit csináljak?
elõre is köszi
van egy pár olyan játék amit úgy kell elindítani hogy lehúzom a kábelt a cd-rómról,és van valami egyszarûbb módja annak hogy szétszedem a gépet? pl.:1 program vagy valami...?
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
"VPU recover has reset your graphics accelerator as it was no longer responding to graphics driver commands"
Gondoltam, hogy esetleg túlmelegedés okozza, kicseréltem a régi ventit a kártyán (ami tényleg elég szar volt már), de ugyanaz. Pedig a kártya biztos nem melegszik túl, ellenõriztem. Lefuttattam azt a brutál 3d teszter progit is (a neve nem ugrik be), többször egymás után, és nem volt semmi baj. Pedig ha valami, hát az terheli a kártyát. Ráadásul nem is akkor szokott errorozni, mikor indokolt lenne, tehát pl. nagy megterhelés esetén, hanem ha teszemazt rákattintok valamire a játékban, és ki kéne írnia valamit.
Ja, Radeon 9600 Pro 128 és 6.4-es Catalyst.
Segítség!!!
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
#1008: readmeben nézd meg ha van troubleshooting. ott az ilyen runtime-okat írni szokták, ha nem, akkor online manual, ha az se, akkor dobj egy mailt nekik
Programozási hiba...
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Lefotozod a szamlat es a jatekdobozt a szeriaszammal es elkuldod nekik.
Legtobb esetben orvosolni szoktak az ilyen lopasokat oly modon, hogy a regi szamot letiltjak a rendszerben es kuldenek egy uj szeriaszamot.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Sajnos ott vettem. Mit lehet tenni ilyenkor.
Ott rendszeressen lopják a CD kulcsokat!!!
Velem is elõfordult már ilyen!
Olyan problémám lenne, hogy megvettem a Joint operationst, és felmentem a novaworld oldalára ott létre hoztam egy accountot, de azóta sem jött az email, és nem tudom újra csinálni sem mert azt írja ki hogy a cd kulcsomat valaki használja. Most mit csináljak, nincs valakinek ötlete.
Mégis csak 5000ft ba került, már gyüjtögettem rá egy ideje.
Feltudom venni a novaworldel a kapcsolatot esetleg, van neki valami magyar képviselete, nem tudom mit csináljak hiszen a singleplayer rész az semmi.
Segítségeteket elõre is köszönöm.
\"Találkozni kell Istennel, meg akarok kérdezni tőle egyet-mást\"
Firefox lehet a gond? (Szar ügy lenne, mert kigyomláltam a gépemrõl az IE-t)
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Elég csak egyszer kérdezned bármit is, ha valaki tudja a választ, akkor majd válaszol!!!
tudott movból mpg-be konvertálni, hosszú neve volt, nem ingyenes (trialt lehetett letölteni), és kis asszem szürke alapú (ez nem tuti) ablaka volt. rémlik valakinek valami?
http://csuknorisz.mybrute.com
MEMBERS OF MAYDAY
És ha igen akkor mennyi a postaköltség? ELÕRE IS Xth!!
My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)
MEMBERS OF MAYDAY
MEMBERS OF MAYDAY
ROGUE TROOPER-hez kellene cheat.Segítsetek-köszike