Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

agy rá pénzt
Vedd meg boltban az eredetit!

sziasztok
segitséget kérek ?
hiroz 5 ki lép mit csináljak?
elõre is köszi
csáó!
van egy pár olyan játék amit úgy kell elindítani hogy lehúzom a kábelt a cd-rómról,és van valami egyszarûbb módja annak hogy szétszedem a gépet? pl.:1 program vagy valami...?
Voltan
Thx. Megpróbálom.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Saddalim
jaja próbálj meg drivert frissíteni

JAG1
Driver probléma sztem. Rakd újra, vagy régebbi driverrel próbáld meg.

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Voltan
Sziasztok! Remélem, tudtok nekem segíteni, mert már kezdek megõrülni. Az utóbbi idõben a következõ üzenettel szokott meglepni engem az ATI driver:
"VPU recover has reset your graphics accelerator as it was no longer responding to graphics driver commands"

Gondoltam, hogy esetleg túlmelegedés okozza, kicseréltem a régi ventit a kártyán (ami tényleg elég szar volt már), de ugyanaz. Pedig a kártya biztos nem melegszik túl, ellenõriztem. Lefuttattam azt a brutál 3d teszter progit is (a neve nem ugrik be), többször egymás után, és nem volt semmi baj. Pedig ha valami, hát az terheli a kártyát. Ráadásul nem is akkor szokott errorozni, mikor indokolt lenne, tehát pl. nagy megterhelés esetén, hanem ha teszemazt rákattintok valamire a játékban, és ki kéne írnia valamit.
Ja, Radeon 9600 Pro 128 és 6.4-es Catalyst.
Segítség!!!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Saddalim
#1007: keresni luxus?
#1008: readmeben nézd meg ha van troubleshooting. ott az ilyen runtime-okat írni szokták, ha nem, akkor online manual, ha az se, akkor dobj egy mailt nekik

Ha minden igaz, akkor azért van program futási hiba, mert nem olyan típusú adatot kap a program, mint amilyet szeretne.
Programozási hiba...

Run-Time error"13":Type mismatch ez a hiba üzenet mit jelent egy programról van szó?!

A "KEEPSAKE" játékhoz megvan már a magyarosítás vagy a végigjátszás?
JAG1

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Hogyan kell CoD2-ben szinezni a nevedet?

STFU!

Run-Time error"13":Type mismatch ez a hiba üzenet mit jelent egy programról van szó?!

[Jakuza]
Felveszed a kapcsolatot a jatekkiadoval.
Lefotozod a szamlat es a jatekdobozt a szeriaszammal es elkuldod nekik.
Legtobb esetben orvosolni szoktak az ilyen lopasokat oly modon, hogy a regi szamot letiltjak a rendszerben es kuldenek egy uj szeriaszamot.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Szevasztok.
Sajnos ott vettem. Mit lehet tenni ilyenkor.
Véletlenül nem a Media Markt-ban vetted??
Ott rendszeressen lopják a CD kulcsokat!!!
Velem is elõfordult már ilyen!

Nálam is elõfordul néha IE6 alatt is.

Szevasztok.
Olyan problémám lenne, hogy megvettem a Joint operationst, és felmentem a novaworld oldalára ott létre hoztam egy accountot, de azóta sem jött az email, és nem tudom újra csinálni sem mert azt írja ki hogy a cd kulcsomat valaki használja. Most mit csináljak, nincs valakinek ötlete.
Mégis csak 5000ft ba került, már gyüjtögettem rá egy ideje.
Feltudom venni a novaworldel a kapcsolatot esetleg, van neki valami magyar képviselete, nem tudom mit csináljak hiszen a singleplayer rész az semmi.
Segítségeteket elõre is köszönöm.
arsene
tudomásom szerint ezek gyerekprogramok. rákerestem a "legvadabb" hackeroldalakon, de sajna nem foglalkoznak ilyesmivel. meg kell venni.

\"Találkozni kell Istennel, meg akarok kérdezni tőle egyet-mást\"

JAG1
A Firefox, mit böngészõ nem lehet gond, ugyanis én is azt használom és 0 a hibák száma. Klasszisokkal jobb bõngészõ, mint az IE. Sztem telepítsd újra. Esetleg egy újabb verziót is nézhetnél, hamár reinstall.

dronkZero
Szerintetek az miért van, hogy itt az SG-n, ha egy oldalra nem fér ki az összes hozzászólás, de nem tölti meg a második oldalt, akkor egyszerûen képtelenség megnéznem az elsõ 20-30 hozzászólást. Nincs jobbra fent az "oldalak: 1" legördülõs cucc, nincs a topic alján az "<< Elejére! Elõzõ Következõ (2) Végére! >>" linkcsoport sem, és még a "Válasz 'xy' üzenetére(#1)"-re is hiába klikkelek, semmit sem csinál. Egyszerûen úgy néz ki, mintha a topic a -teszem azt- 15. hsz.szel kezdõdött volna.

Firefox lehet a gond? (Szar ügy lenne, mert kigyomláltam a gépemrõl az IE-t)

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Saddalim
bazzeg ilyenkor hol vannak a modok?!?!?!?

Remélem valaki kibannol téged...

Hol tudom letölteni teljes verzióban a következõ fejlesztõi játékokat?:Tutaj,Manómatek1-2,Mininyár?! NAGYON FONTOS LENNE.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jótudom, de nagyon fontos lenne, Noodlee!!!!!4

NOOB!!! <#lama><#falbav>
Elég csak egyszer kérdezned bármit is, ha valaki tudja a választ, akkor majd válaszol!!!

Hol tudom letölteni teljes verzióban a következõ fejlesztõi játékokat?:Tutaj,Manómatek1-2,Mininyár?! NAGYON FONTOS LENNE.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Saddalim
üdv megint egy elveszett progi 😛
tudott movból mpg-be konvertálni, hosszú neve volt, nem ingyenes (trialt lehetett letölteni), és kis asszem szürke alapú (ez nem tuti) ablaka volt. rémlik valakinek valami?

Saddalim
keress rá guglin

Hol tudom letölteni teljes verzióban a következõ fejlesztõi játékokat?:Tutaj,Manómatek1-2,Mininyár?! NAGYON FONTOS LENNE.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hol tudom letölteni teljes verzióban a következõ fejlesztõi játékokat?:Tutaj,Manómatek1-2,Mininyár?!

Saddalim
ne írd be kétszer, inkább nézd meg hogy valaki válaszolt-e. gondolom azért írtad be... #977

Azért nem tudsz, mert nem eredeti a játék!!!!!!!Vedd meg!!!!

http://csuknorisz.mybrute.com

maateking
van 1 kis problémám! a sims kettõbe nem tudok falakat virágokat és medencét építeni!!mitöl lehet ez?

MEMBERS OF MAYDAY

Dopti
HI! Vki meg tudná mondani hogy a http://shop.game.net rõl lehet Mo. is rendelni?
És ha igen akkor mennyi a postaköltség? ELÕRE IS Xth!!

sziasztok! mgs2 végigjátszás kellene, vagy segítség. Elakadtam. Raident megmenti Olga. Most meztelen van. Mit kell tenni? Ruhája hol van? Kicseleztem mindenkit a hangárban, felmentem az emeletre, ott bementem egy alagútba, és ennyi. Nem tudom mit kell csinálni. Aki tud segítsen. Köszönöm
JAG1
Elõször is, nem célszerû 2 féle emuláló progit használni egyszerre. Tehát, vagy daemon, vagy alcohol. Nem lehet egyikbõl a másikba átrakni, meg nincs is értelme, ugyanis tudsz Daemon-ban is hozzáadni. Jobba alul a tálcán Daemon ikon, jobbklikk, Virtual CD/DVD, Set number of devices, és állíts be rajta amennyit akarsz.

Saddalim
1. no media- mountolj hozzá image fájlt...
2. mi az hogy az "alcoholon van"???

Saddalim
Itt néz körül és keress mini-imagékat

Hi! Lenne egy problémám a daemon toolsal a daemonomon nincs semmijen meghajto igy értem: Device 0:[ ]No media lehet az alcoholal van a probléma help.. hogy lehet az alcoholbol átteni a daemonra meghajtott mert az alcoholon sok van(összes H-Z)

My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)

Hol tudom letölteni teljes verzióban a következõ fejlesztõi játékokat?:Tutaj,Manómatek1-2,Mininyár?!

maateking
van 1 kis problémám! a sims kettõbe nem tudok falakat virágokat és medencét építeni!!mitöl lehet ez?

MEMBERS OF MAYDAY

maateking

MEMBERS OF MAYDAY

Halli!
ROGUE TROOPER-hez kellene cheat.Segítsetek-köszike
hi
JAG1
Talán probálkozz meg, egy VGA driver cserével.

Csá! A counter strike 1.5-ön elkezdek neten játszani és 30 másodperc után lefagy. Mit tegyek??? A válaszokat kössz!