Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pls küldjetek egy republic commando crack-et erre az e-mail címre:
[email protected]
sehol nem találom a neten(már letöltöttem néhányat de nem mûködött 1 sem)
Nagyon fontos lenne!<#help>

JAG1
Öööö...
Milyen játék? Honnan akarod letölteni?

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Segítsetek! Nem indul el a játék demó letöltése.
ha ezt nekem írtad akkor a válaszom: JÁTÉK!!!!
Saddalim
na rákerestem és rájöttem hogy valamit nem kérdeztem meg:
játékhoz (ha igen akkor melyikhez), dumához, fájlátvitelhez vagy mihez kell?

JAG1
Itt a progi, ha netán nem jönne össze a csatlakozás.

Itt egy kis help hozzá.

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Jaj köszi szépen!remélem találsz valamit:o)
Saddalim
stitulbi: "Válasz 'bmate17' üzenetére (#1158)"
bmate17: sulibol vagyok, otthonrol utánanézek...

ááááááá...isten vagy!!!
kösz mindent
JAG1
Elsõ lépés, hogy kiderítitek kinek mi az ip-je. Ezt itt tehetitek meg. A gémet egyáltalán nem ismerem, szal csak elméleti segítséget tudok adni. Szal valaki csinál egy Multi servert. Elképzelhetõ. hogy van opció netes, vagy Lanos serverre. BF-ben a portot is lehet állítani, itt nemtom' hogy van. Másik fél belép multiplayer-be és "ADD Server", vagy "Join direct connect", vagy valami hasonló fülön megadod a haverod ip-jét, meg portot ha állítottatok rajta. Elvileg ennyi, de valszeg nem fog összejönni, mert a Winfos tûzfal, meg a telepített tuti meg fogja fogni. Wintûzfal kikapcsol( mindkét oldalon) és a másikon tûzfalon engedélyezd vagy a progit, vagy a portot, vagy mindkettõt.

Egyébként van erre más megoldás is, ami tuti mûxik csak kicsit bonyolult. Virtuális Lant lehet neten.

nézz utánna pls mert én már egy hónapja ezzel tökölõdök!!!!!!!
és kérdeztem a fifa wc 2006 fórumon csdak ott nem válaszolnak mert túl amatõr a kérdés!!!
szal segííííts pls!!!!
nem vok lusta!!szted nem kerestem eddig???
de télleg nem találok semmit,nem írtam vna ha nem ez lenne az utsó "esélyem"
na mind1
Saddalim
keress rá guglin, de ha lusta vagy, holnapig utánanézek

Helloka!
vki nem jáccik az ice age 2-vel?mert elakadtam..:o(Van 1rész amikor 1ijan nagy futómadár hátára kell felugrani és úgy megszerezni az aranydiókat,de van 1dió ami túl magasan van és nem tok oda felugrani,meg a gejzír sem visz fel ojan magasra...hogy kell azt megszerezni,segítsetek,mert nagyon idegesít h elakadtam
tûzfal van router nincs!!!
és játszani szeretnék a haverommal!!!
Saddalim
total commander alulsó sávba farcry.exe -devmode
ha soxor használod parancssroba:
bemész a játék könyvtárába
copy con inditas.bat
farcry.exe -devmode (nemtom mi az exe neve speciel)
Ctrl+Z (ekkor ^Z fog megjelenni)
enter
quit
ezután az inditas.bat-at tudod a devmode paraméterrel elinditani

JAG1
Jobb klikk a prancsikonra - tulajdonságok,
A cím mezõbe: "c:\xxx\Far Cry.exe" -devmode
vagy "c:\xxx\Far Cry.exe -devmode"
vagy "c:\xxx\Far Cry.exe" "-devmode"
Már nem emlékszem melyik verzió jó, de a " kell mindenképp valahova. :-)

JAG1
Nem windows, Xbox360...

JAG1
Mit is szeretnél csinálni?

Tök nem mind1, hogy játék, vagy adatátvitel. Az sem, hogy milyen gépek, sõt az sem, hogy van e router/tûzfal.

valaki mondja meg nekem h hogyan lehet direkt ip-vel csatlakizni egymáshoz!!!!
pls
Jó, Saddalim de hova kell és hogyan kell beírni ezt a paramétert(Mer ha a parancsikonnál a célhoz beírom akkor ott elkezd rinyálni vmi érvénytelen célról és NEM TUDOM HOGY HOGYAN KÕ BEÍRNI)!!!+ a #1135-höz is helpeljen vki
thx

Saddalim
na most egészen pontosan van egy x360-ad
az az oblivion mi akar lenni (nen nézzetek hülyének, de nekem nem ugrik be semmi)
õszintén szólva ha nem támogatja a pal60-at örülnöd kéne hogy ment egyáltalán, nem azon bosszankodni hogy már nem megy. azt hogy miért volt jó és miert rossz most... hát, winfos

Sziasztok! Nem tudom jo helyre irok-e, de megprobalom.

Az a problemam, h vettem egy X360-at, meg hozza egy Obliviont. Egesz jo parositas lenne, csak hat nem lvastam el a boritojan a figyelmeztetest, h CSAK OLYAN TV-N FUT, AMI TAMOGATJA A PAL60-AT!!!!
Aha...hat hazavittem beraktam, elindult a jatek, de a hang picit akadozott a menu elott. Mondom nem baj ha megy a jatek.
Ment is, 4 napig. Aztan hirtelen legkozelebb mikor el akartam inditani, kurva lassan toltott be es sokat lassult a jatek, toltogetett jatek kozben. Mostmar el sem indul. Olvastam neten olyan hozaszolast vmi forumon, h akinek a tv-je nem tamogatja a PAL60-at, az rafaragott. Az X-et atalitottam Pal60-ra. Utana ua volt. VISZONT, az Outfit demoja is pAL60-AT igenyel, es az ment miutan az x-et atallitottam. Tehat, vegkepp nem tudom mi a gond. Valaki, akinek van halvany fogalma a dologrol, kerem irjon, mert mar nagyon tepem a serom, h mi lehet a gond!

Elore is koszonom a segito valaszokat!
Saddalim
eredeti vagy tört?

Csõ! Légyszi segítsetek, ha tudtok. A GTR Fia Gt Racing-el lenne egy kis gondom!
Lehúzom a cd-t rendesen be is checking-eli, de aztán kiírja hogy error és mellé két soros hibaüzenetet, hogy nem jó a cd-kulcsom, pedig rendesen írtam be! Ha tudtok küldjetek hozzá cd key-t, vagy ha tudjátok miért van írjátok le légyszi!
Elõre is köszi
Saddalim
#1140: nicht warez. ellenben e-mailban elmondom, írj: [email protected]
#1141: létezik játék, amihez nincsenek kódok
#1142: marha nehéz. pl. farcry.exe -devmode
#1143: grafika legalacsonyabbra, majd szép lassan lépésenként egyre följebb amig jó
#1144: minek az neked? ha megy, megy
#1145: nicht warez

maateking
(pcre kéne)

MEMBERS OF MAYDAY

maateking
Hali!!!! Valaki nem tudja hogy a pokemon bluet honnan lehet letölteni????

Please <#help><#help><#help>!!!Nagyon sürgõs!

MEMBERS OF MAYDAY

Üdv: Azt szeretném kérdezni, hogy nem lehet-e elhitetni a Windowsal, hogy egy játék felvan installálva? Mert a játék feltelepíti magát, csak kihagy néhány fontos dolgot, helyretuttam állítani, megy a játék. De ezt a gép nem tudja, mert a játék nem "jegyezte fel magát", hogy installálva van. Elõre is köszönöm! <#help>

Intel P4 HT 3.06 Ghz, Intel 865GLC, Sapphire Radeon X1300 Pro, 4x512MB Samsung RAM (DC)

gio1969
üdv.eelég hülye problémám van,van egy MSI 7600gt-m,és n.f.s. most wantedben állandóan elmegy a kép.nagyon zavaró,de úgyhallottam,hogy ez nem egyedi probléma.ha vki tud vmi megoldást,írjon.köszi

giga ep35 ds3,q6600@3,5Ghz,scythe ninja,gtx 260 oc,2x2gb 1066mhz kingmax,samsung 1tb+wd black 640gb,chieftec 500w,win7 ultimate x64,hanns-g hg281d

+ még azt szeretném kérdezni hogy hogyan kell paraméterekkel elindítani bizonyos játékokat? pl.: a Far Cry-nál a -DEVMODE paraméter

pls valaki segítsen már!!! az #1135-ös hozzászólásnál

SG rock
Kéne Cd kulcs a Fifa World cuphoz!

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

valaki plz segitsen már

A Star Warsnál is ezt montad, és nem jött össze.Az eredeti CD-t kéri!!
JAG1
Írd ki, majd kapcsold ki a daemon tools-ot, és/vagy alcohol120%-ot.

Csõztök.A Hitman Blood Money indításkor azt írja ki hogy emulátort talált és nem indul el.Mit csináljak?Nem tudtok hozzá cracket, vagy valamit amitõl elindul!!
Hogyan kell a Far Cry-ban csítelni?
Már 2-szer végigvittem, de egyszer sem jöttem rá hogyan kell úgy beírni a csíteket, hogy azok mûködjenek.
plíz segítsetek mert szeretném egyszer nem lopakodva hanem "õrjöngve" végigvinni (játszhatnék Unreal Tournamentet de annak nem ilyen szép a grafikája)
PLS HELPELJETEK. elõre is kösz

hijába rakom ujra, ugyan az a probléma..

eZo
Direkt Ip-n keresztül !

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

hogy hogy másolt ? nekem letöltötték Image fálba a netrõl.
zeli
Sz Matyi021:ha a Fifa 06 neked másolt akkor nem lehet megcsinálni...

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

heló. én úgy csináltam hogy nem crackeltem és gond nélkül ki tudok szálni az autókból.
Valaki meg tudná mondani nekem hogy hogy lehet megcsinálni hogy a Fifa 06-al lehessen neten játszani ?Kössz
Kandurex
Valaki írja már le neki :/

Egyébként annyi a lényeg, crackelni kell a játékot. A crack -et letöltheted a gamecopyworld.com -rõl.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Valaki küdje má el az e-mail cimemre hogy kell pontosan feltenni a godfathert hogy ki tudjak szálni az autóbol??????????????????????????????????????????????????????????????????adri881019@freemail.hu
zeli
LAN hálózatban akarsz játszani?

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Heló...
Nem tudná valaki megmondani nekem, hogy lehet-e Train Simulatort hálozatban játszani ???
És ha igen, akkor hogy tudom megcsinálni ???
A válszt elõre is köszi !!!
( Miki )
Saddalim
reinstall

Köszike

Official - Neelix - Expect What