82
szülők vs. játékok
-
#42 kérem kapcsojja ki :| -
nemá :DDDDDDDDdd -
#40 lábbal sem?:O -
#39 Hát verje a billt a fejével :D -
#38 Nekem sose szóltak bele, mert képes voltam arra is hogy tanuljak mellette. Viszont úgy látom, hogy ez a hobbi és tanulás dolog kizárja egymást itt többeknél ami elég szomorú...
Most meg már nem is lakok otthon, szal ha bele is akartak szólni már elkéstek vele :D -
#37 Leszrom mit gondolnak a játékokról amivel játszok. Ha nem tetszik nekik azt is.
Ezt játszom, nem fog nekem pattogni, hogy mért játszok ezzel, vagy azzal. -
#36 bázz -
#35 jujjderosszvicc :\\\\\\\\\\ -
#34 #17 -
#33 a szonszéd kisgyereknek nemengedik hogy jáccon a gépen mert nincs keze :c -
#32 én mmorpg-vel nyomom/nyomnám :( ha a szüleim nem arra fognák a matek karóimat :S -
#31 majd ha te is odaérsz, megtudod mit keres ott. -
#30 !:DDDDDDDD -
(H)
Tápigba már be sem írsz :S -
#28 Na te mit hallotál rólam? -
#27 ^J^ begyuzs -
#26 LÁL -
#25 jah,azt aláírom :D
Hacsak nem a sittről írsz ^J^ -
#24 téged pl a fórumozástol kéne eltiltani? :) nem hivatkozok semmire :D -
#23 dettó.
Voltam albérletben,volt bnőmmel,hát soha többet.
Inkább vissza ősökhöz,ott legalább egy fél ház az enyém.
(külön bejárattal,meg garázsal :D) -
#22 "aki az iskolában lövöldözi a diákokat"
:P
-
#21 Hát jah, azért annyira nem vagyunk még jóléti állam hogy 21 évesen már saját lakás stb.Én is 23 vagyok és ősökkel lakom.Hálistennek full normálisak és nem szólnak bele dolgaimba.Ha zsarnokoskodnának meg veszekedések lennének esetleg egy albérletet megfontolnék, de a több milliós lakáshitelek egyelőre nem hoznak lázba. -
[hacsak nem miller^^] -
#19 még tanul, monta ő izs o: -
"és mégsem váltam őrültté"
háizé,... :P -
#17 hát végülis igazad van :D
[majd fogmég sírni ezér őis:D] -
#16 nekem soha nem szóltak bele abba,hogy mivel játszak...és mégsem váltam őrültté,aki az iskolában lövöldözi a diákokat,tanárokat,majd saját magát fejbelövi!:DDD -
#15 Hol lenne,ha nem raknak alá kérót....? :)
Ez magyarország,Pátty
-
#14 bocs
a süket némát... -
#13 a blood rayne-t is kétszer kellet felraknom mert hogy az emereket felkoncoltam
aztán később eszembe jutot ha játszom a süketnémet lekopnak rólam. -
Newfronter #12 Ilyen a szülő nem tudok mit csinálni, ez van.(minden ember más)
Háát nem tudom hol lehetnék máshol, mert ugye még tanulok, így saját állásom sincs, majd esetleg 2 év múlva. -
#11 hát anno dukenukem magyar hangjának nem nagyon örültek de nem tiltottak el tőle azért:) -
#10 hát az érdekes hogy neked 21évesen is igy beleszolnak a dolgaidba
az meg a másik hogy mit keresel még szüleidnél ... -
#9 lol :D
-
#8 :))))))))))))) -
#7 engem csak akkor tiltanak el ha túl szar jegyet kapok (mondjuk ilyen még nemvolt csak céloztak rá)...régebben sokat játszottam lövöldőzős gémmel az nem teccett nekik,a Jedi Academy-t se szerették túlságosan de mostmá nem is nagyon játszom :) -
#6 :O
kíváncsi vok ki van még ilyen véleményen rajtad kívül :DDD -
Newfronter #5 Nálunk aból van a vita, hogyha én játszok, akkor ne azt csináljam, hanem inkább valami mást (dolgozzak, tanuljak..stb.), szóval minden mást csak a játékot ne. :(
Pedig már 21 vagyok, ez azért fura. Családi veszekedést meg nem szeretem, így akkor játszom amikor nem látja senki.. :)
-
#4 leszarom az angolokat.
Én teremtem meg az új angol nyelvtani alapokat -
#3 Engem special a PoP WW -től própáltak meg mikor az öcsém (8) teljes extázissal újságolta hogy csaptam ketté az ellent.
De kitartottam és csak azért is végigvittem csak vér nélkül nem volt az igazi.