6
  • mousee
    #6
    Én nem a piaci részesedést nézem, hanem a hatékonyságot... Igaz amit mondasz, valóban így kéne lennie, de mégsincs... Sajna a számítógép használók durván 80-90%a azt se tudja, hogy mi az a linux... De még azt se hogy mi az az Internet Explorer, csak azt, hogy kék E betü, és akko megtoom nézni a frímélemet :P
  • Equ
    #5
    a piaci részesedés nem azt mutatja...
    (amitől persze neked lehetnek forradalmi elképzeléseid, de az a TÉNYEKEN nem változtat :)

    az xp részesedése még 5 évvel a kiadása után is folyamatosan nő (ami nem semmi), ezért nincs értelme kapkodni a vista-val.
    Ha lenne jobb (vagy akár csak fele olyan jó, de ingyenes) már évek óta zuhanna az xp részesedése, ehhez képest ennek ellenkezője az igaz :)
  • EvilDevil
    #4
    A cikk írója tájékozatlan Novemberre vár előzetes
    nem volt... Decemberre ígérték a Beta2-t, amit elhalasztanak jövő év elejére.. az ok pedig az hogy a Beta2-ben már a funkciók 100%-a megtalálható lesz.. a maradék időben már csak az optimalizáslás és bugmentesítés marad hátra,, igy 2006 végén megjelenhet a végső atomstabil verzió
  • mousee
    #3
    Ebbe simán belekötnék, de nem akarok flémet kezdeni :))

    Szerintem van jobb az xp-nél, és az nem a Vista... de ez csakis az én véleményem ;)
  • Equ
    #2
    "Nem úgy volt, hogy 2006ban jön ki a teljes vista?"

    Láttad ennek ellenkezőjét a cikkben? :)
    Arról van szó, hogy amit most decemberben kiadnak előzetest, annak nem béta lesz a neve, hanem CTP... Ebből következően a nagyközönség számára ez (hivatalosan) nem lesz elérhető csak a jövő év elején megjelenő béta... De mindez semmit nem befolyásol a jövő karácsony előtt megjelenő végleges időpontján.

    Mindenesetre sietettni szerintem se kell. Az xp-nek sincs komoly ellenfele, pedig 5 éves lesz lassan, még egy évet nyugodtan kibír.
  • mousee
    #1
    Nem úgy volt, hogy 2006ban jön ki a teljes vista? Na mindegy, dolgozzanak csak rajta, legyen jó rendszer, legyen erős konkurencia, legyen mit túlszárnyalni :)
    Hajrá MS:P