Retro cukorka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy ismerõsöm mondta, aki saját állítása szerint nagyon okos ember, hogy valami C-vitaminos cukorka volt a neve, csörög féle nájlonban volt, zöld és piros felirattal... meg fehér is
nekem is beugrott. nagymamámtól mindig kaptam ilyet...
...what\'s for You, will not pass You by...
Ú arra a savanyú rágóra én is emlékszem és tényleg az volt a neve. de nagyondurván savanyú volt :))
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az ûrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
asszem centershock volt s nrvr:)
So cry me a fuckin river, bitch!
erre asszem én is emléxem
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
<#wow2>#wow2><#hamm>#hamm><#wow1>#wow1><#idiota>#idiota><#finom>#finom><#zavart2>#zavart2><#wilting>#wilting>
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
Perzse, hogy komoly! Nem hallottál még olyan cukorról ami töltött? :DDD
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Ez most komoly?:-)
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítõ haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Ki emlékszik arra a kis zöld szín?, lapos, smarties alakú, belül fehehér, savanykás íz? (talán szölö, citrom) cukorkára? Mi volt a neve?