41998
-
#38157 ez a soruce megvan nekem nagyba ha kell -
#38156 jaja nekem is ez jutott eszembe első ránézésre, elég durva kéz vastag csukló, ebből a nézetből inkább jut egy csípőfogó az eszembe a kezekről. -
JackMeadow #38155 ez is csak skicc :) (hehe ezekután mindig ezzel fogok védekezni) oszt megteccet a részlet sztem egész fincsi -
#38154 kicsit olyan munkáskéznek tűnik. -
#38153 nem fotorealisztikus, de lehet nem is volt cél. -
JackMeadow #38152 3d + ps
-
JackMeadow #38151 -
:D -
#38149 Csak megtetszett a neve :D -
#38148 depis vagy ehh?:D -
#38147 cuky -
#38146 -
#38145 "lehányod" omg D:DSsdadssda -
#38144 akkor mond meg nekik hogy szar, különben lehányod:) -
#38143 jók ezek a pixel art-ok, de nekem mindig a 90's éveket idézik :D -
JackMeadow #38142 typo meg volt adva sajna -
#38141 Szifonra azért még azt is ráírhatnád: "és ha így fogja ahogy én akkor a térerővel sincs többé problémája" :D -
#38140 Oké, hogy vázlat, de egy jobb betűtípust keress a szöveghez. Az Apple fontját pl.
Az elfogyasztott alma igencsak ötletes amúgy... :) -
#38139 :D -
#38138 Vagy inkább keress hozzá egy DVD lejátszót. -
#38137 Próbálj állítani az antennán, mert mindjárt kezdődik az X Faktor :))) -
#38136 -
JackMeadow #38135 köszcsi :) igazad van tördelni röhellek -
#38134 + a betűtípus nagyon gáz és több sorköz kell -
#38133 első képen:
én a szöveget középre zárnám, eseleg a szöveg a félkörökbe bemehetne
meg a címet is középre kéne igaznítani az így nagyon nem tetszik:)
az alsó két bekezdést meg egyvonalba kéne hozni vízsizntesen, esetleg sorkizárt szöveggel
2. kép:
nekem bejön, csak a sarkokba nem kellenek az almák meg a fa alatti két kocka nincs egyvonalban vízszintesen
3. kép
bal elül a színes ipod reklám előtt van pár px fehér csk, az szerintem nem kell
a szöveget az almához kéne igazítani, szóval ilyen félkör legyen a jobb széle(az alsó szövegnél is)
az almák ide se kellenek
a középen lévő nagy alma széle nagyon homályos, én inkább simán egyenesre raknám, és egy innerglow-ot vagy shadowot tennék rá
ja és Fejlődéstörténet, nem fejlődsétörténet -
#38132 ötletes -
JackMeadow #38131 skicc egy cikkhez minőséget nem figyeli
-
#38130 Van valakinek xtreemhosttal valami tapasztalata? -
#38129 visszatérve a 3d-s képedre elég ha dobsz az arcára egy kis zajt (monokromatikust!) és máris bőrszerűbb, mert így plasztik sima. Vagy keresel egy bőr textúrát és azt szépen ráteszed az opacitással és blendingel jáccadozva... -
#38128 az a tollas tintatartó ott valahogy lebeg...perspektívában kicsit sántít, és a csajra eső tollrész is gány.... -
sanya200 #38127 Egyenlőre elég a sima 2d-s megoldás hogy egy adott képen pl azon amit linkeltem szebb, élethűbb textúrát tudjak csinálni.A 3d-nek addig nem akarok nekiállni amíg nem értek a ps-hez úgy ahogy szeretnék még olyan kezdő-haladó szinten lehetek:)A szöveget pl el tudom tüntetni a képről az nem okoz gondot.
Ez az egyik munkám nem rég csináltam csak a csajon nem változtattam semmit a többi az én munkám:)
[img=http://noob.hu/2010/12/11/tn/megan_3.png] -
#38126 Giffet pólóra! -
#38125 Mit is szeretnél tulajdonképen megtanulni PS-ben arcot, fejet rajzolni vagy adott 3D-s modellt pl fejet textúrázni? Mert amit a linkelt képeden látunk női alakot annak a textúrázása valami
http://yscik.com/jf/page.php?id=178ilyesmi módon történik ahol a 3D-s felületet 2D-be "kifeszíted" és a 3D-s progi belső festőjével vagy exportálva PS-be neki állsz. Ha egyszerűen csak fejeket arcokat szeretnél rajzolni válasz egy számodra szimpatikus fejet és másold le (persze ne indigóval stb. :) ) először az arányokat fogod szem előtt tartani majd azokat korrigálod árnyalással stb. de előtte döntsd el melyiket akarod csinálni.:) Ha a 3D-s textúrázást választod (UV-zás) akkor sok minden másra oda kell figyelned mert ott a 3D-s modellből adódóan az árnyékokat a bőrről vissza verődő fényeket stb a progiban állítod be, más szóval azokat nem kell megrajzolni/festeni. -
#38124 Keress egy hasonló irányba néző női arcot és alakítsd hozzá
Videjjó -
sanya200 #38123 Sziasztok szeretnék egy kis segítséget kérni, ezt a képet szeretném feljavítani hogy minél élethűbb legyen a páncélt meg tudom oldani de az arcát hogy csináljam szerintetek?Tudtok ajánlani valami tutorial-t vagy valamit nem csak erről a képről lenne szó a lényeg hogy meg szeretnék tanulni ps-el minél élethűbb emberi arcot készíteni, mármint textúrát:)
Előre is köszönöm a segítséget.
-
#38122 najovan, a lényeg bármi ami képfájl :D -
#38121 ha mozgót akarsz akkor meg gif :) -
#38120 Pélyengé. -
#38119 mindenki mást mond faszom, majd hlnap utánajárok :D -
#38118 Béempé :D