41998

photoshop-banner.jpg
  • RaZoK
    ez a soruce megvan nekem nagyba ha kell
  • Kovács legény
    jaja nekem is ez jutott eszembe első ránézésre, elég durva kéz vastag csukló, ebből a nézetből inkább jut egy csípőfogó az eszembe a kezekről.
  • JackMeadow
    ez is csak skicc :) (hehe ezekután mindig ezzel fogok védekezni) oszt megteccet a részlet sztem egész fincsi
  • Lyukasbogrács
    kicsit olyan munkáskéznek tűnik.
  • VRSDM
    nem fotorealisztikus, de lehet nem is volt cél.
  • JackMeadow
    3d + ps

• JackMeadow
  • SMGBAS

:D
  • SMGBAS
    Csak megtetszett a neve :D
  • RaZoK
    depis vagy ehh?:D
  • pyrohun #38147
    cuky
  • SMGBAS
  • pyrohun #38145
    "lehányod" omg D:DSsdadssda
  • passatgt
    akkor mond meg nekik hogy szar, különben lehányod:)
  • Lyukasbogrács
    jók ezek a pixel art-ok, de nekem mindig a 90's éveket idézik :D
  • JackMeadow
    typo meg volt adva sajna
  • SMGBAS
    Szifonra azért még azt is ráírhatnád: "és ha így fogja ahogy én akkor a térerővel sincs többé problémája" :D
  • theone91
    Oké, hogy vázlat, de egy jobb betűtípust keress a szöveghez. Az Apple fontját pl.

Az elfogyasztott alma igencsak ötletes amúgy... :)
  • SMGBAS
    :D
  • theone91
    Vagy inkább keress hozzá egy DVD lejátszót.
  • pyrohun #38137
    Próbálj állítani az antennán, mert mindjárt kezdődik az X Faktor :)))
  • SMGBAS
  • JackMeadow
    köszcsi :) igazad van tördelni röhellek
  • passatgt
    + a betűtípus nagyon gáz és több sorköz kell
  • passatgt
    első képen:
    én a szöveget középre zárnám, eseleg a szöveg a félkörökbe bemehetne
    meg a címet is középre kéne igaznítani az így nagyon nem tetszik:)
    az alsó két bekezdést meg egyvonalba kéne hozni vízsizntesen, esetleg sorkizárt szöveggel

2. kép:
    nekem bejön, csak a sarkokba nem kellenek az almák meg a fa alatti két kocka nincs egyvonalban vízszintesen

3. kép
    bal elül a színes ipod reklám előtt van pár px fehér csk, az szerintem nem kell
    a szöveget az almához kéne igazítani, szóval ilyen félkör legyen a jobb széle(az alsó szövegnél is)
    az almák ide se kellenek
    a középen lévő nagy alma széle nagyon homályos, én inkább simán egyenesre raknám, és egy innerglow-ot vagy shadowot tennék rá

ja és Fejlődéstörténet, nem fejlődsétörténet
  • Bexter
    ötletes
  • JackMeadow
    skicc egy cikkhez minőséget nem figyeli

• SMGBAS
    Van valakinek xtreemhosttal valami tapasztalata?
  • Spészgószt
    visszatérve a 3d-s képedre elég ha dobsz az arcára egy kis zajt (monokromatikust!) és máris bőrszerűbb, mert így plasztik sima. Vagy keresel egy bőr textúrát és azt szépen ráteszed az opacitással és blendingel jáccadozva...
  • Spészgószt
    az a tollas tintatartó ott valahogy lebeg...perspektívában kicsit sántít, és a csajra eső tollrész is gány....
  • sanya200
    Egyenlőre elég a sima 2d-s megoldás hogy egy adott képen pl azon amit linkeltem szebb, élethűbb textúrát tudjak csinálni.A 3d-nek addig nem akarok nekiállni amíg nem értek a ps-hez úgy ahogy szeretnék még olyan kezdő-haladó szinten lehetek:)A szöveget pl el tudom tüntetni a képről az nem okoz gondot.
    Ez az egyik munkám nem rég csináltam csak a csajon nem változtattam semmit a többi az én munkám:)
    [img=http://noob.hu/2010/12/11/tn/megan_3.png]
  • MANOWAR
    Giffet pólóra!
  • MANOWAR
    Mit is szeretnél tulajdonképen megtanulni PS-ben arcot, fejet rajzolni vagy adott 3D-s modellt pl fejet textúrázni? Mert amit a linkelt képeden látunk női alakot annak a textúrázása valami
    http://yscik.com/jf/page.php?id=178ilyesmi módon történik ahol a 3D-s felületet 2D-be "kifeszíted" és a 3D-s progi belső festőjével vagy exportálva PS-be neki állsz. Ha egyszerűen csak fejeket arcokat szeretnél rajzolni válasz egy számodra szimpatikus fejet és másold le (persze ne indigóval stb. :) ) először az arányokat fogod szem előtt tartani majd azokat korrigálod árnyalással stb. de előtte döntsd el melyiket akarod csinálni.:) Ha a 3D-s textúrázást választod (UV-zás) akkor sok minden másra oda kell figyelned mert ott a 3D-s modellből adódóan az árnyékokat a bőrről vissza verődő fényeket stb a progiban állítod be, más szóval azokat nem kell megrajzolni/festeni.
  • SMGBAS
    Keress egy hasonló irányba néző női arcot és alakítsd hozzá
    Videjjó
  • sanya200
    Sziasztok szeretnék egy kis segítséget kérni, ezt a képet szeretném feljavítani hogy minél élethűbb legyen a páncélt meg tudom oldani de az arcát hogy csináljam szerintetek?Tudtok ajánlani valami tutorial-t vagy valamit nem csak erről a képről lenne szó a lényeg hogy meg szeretnék tanulni ps-el minél élethűbb emberi arcot készíteni, mármint textúrát:)
    Előre is köszönöm a segítséget.
  • RaZoK
    najovan, a lényeg bármi ami képfájl :D
  • hungary27
    ha mozgót akarsz akkor meg gif :)
  • Grr1234
    Pélyengé.
  • RaZoK
    mindenki mást mond faszom, majd hlnap utánajárok :D
  • SMGBAS
    Béempé :D