41998

photoshop-banner.jpg
  • pxxl
    persze h jó, mert én csináltam :D az a vár része az alapanyag a szar :D jó ez nem megy nyomdába, de akkor is randa. első meló ebben az évben. el is ment a kedvem az egésztől :/
  • pyrohun #38316
    Ezzel most mi a gond? Ha tényleg egy hetedikes csinálta, szerintem nem olyan rossz :)
  • pxxl
    [URL=http://i.imgur.com/uim5i.jpg]fuck yea! épíccsünk szarból várat 2011-ben is ^^[/URL]
  • Spészgószt
    tudja valaki, hol lehet bekapcsolni azt a funkciót, hogy amikor egy psben ablakot kisebbre veszek, akkor a kép mérete is csökkenjen benne az ablaknak megfelelően
  • pyrohun #38313
    És ha a nagymama sárga volna és csilingelne... :)
  • pxxl
    vagy levels-ben meghúzod kicsit :D
  • Spészgószt
    dehogynem ráhúzol egy 100%osssal
  • pyrohun #38310
    Igen mert úgy kell nézni, hogy ha van egy 50%-ig átlátszó felületed, ami elé raksz egy másik 50%-ig átlátszót, akkor a második az már az elsőre fog vonatkozni, ergo az 2egész" 25%-ig lesz átlátszó, ha elé raksz megint egy 50%-osat, akkor már csak 12,5%-ig és bár megközelíteni meg lehet a 0-t (amikor teljesen nem átlátszó lesz), de elérni matematikailag soha nem lehet.
  • karajjj
    most ha matematikailag nézed, a felének a fele még így is átlátszó marad
  • pyrohun #38308
    Ugyanazért, amiért két, félig átlátszó üveglapot egymás mögé rakva sem lesz "átláthatatlan" a felület :)
  • SMGBAS
    Az miért van, hogy ha egy ecset áttetszőségét átállítom 50%-ra és húzok vele egy vonalat, majd ugyan ezzel a beállítással egy másik vonalat ami áthalad rajta, akkor ahol a két vonal fedi egymást az nem 100%-os?
  • pxxl
    ennek elkérhetném a psd-jét, átszabnám magamnak :D nincs sok kedvem újragyártani a kép alapján
  • pyrohun #38305
    igen, közben már megvan, thx!

#38303 nem jó, ezt én is tudtam :)
  • VRSDM
    rakok rá egy layer maskot
    arra meg egy olyan gradient-et húzok (lásd alantabb) amilyen értékekkel és pozíciókkal szeretném.
  • Lyukasbogrács
  • Lyukasbogrács
    színátmenet színbeállításainál kell az átlátszóságot (opacity-t beállítani)
  • pyrohun #38301
    PS-ben hogyan csináltok grádiens átlátszóságot? Tehát van egy layer, mondjuk 100 pixel magas, és azt szeretném, hogy a tetején 50%-ig legyen átlátszó, az alján meg 90%-ig, közben pedig ugye fokozatosan csökkenjen.
  • theone91
    Nekem csak az nem tetszik hogy totál pointless.
  • JackMeadow
    az also gradient szerintem csufi
  • passatgt
    saját
  • thoomas
    Ezzel én is egyetértek. Viszont baromi nagy meló lesz átgondolni a hátteret. Mert ha jól sejtem, Passatgt az elejétől fogva képek váltakozásával képzelte el az oldalt. Bár kis szerencsével még jól is kilehet jönni a dologból:)
    Kicsit off: Passatgt, milyen CMS lesz a MAME alatt, ha szabad tudni:P?
  • passatgt
    igazad van, úgy lesz
  • pyrohun #38295
    A háttérképet lehet, hogy nem hagynám fixed-nek. Tudom, hogy sokkal jobban néz ki, de nagyobb felbontásban egy i7-es procival is szaggat a görgetés szinte minden böngészővel :( szvsz dizájn soha ne mennjen a használhatóság rovására, de ez csak szubjektív vélemény.
  • passatgt
    a, ha nagyon ráértek:), nyomkodhatnátok ezt és privátban vagy az info kukac visztpeter.me-re írhatjátok, hogy mi szar, mi nem megy.

Regisztrálni, belépni ilyeneket lehet, a zenekarokon nem valós adatok vannak, illetve a tv műsor/linkcsere még nincs kész, de a többit tudjátok nyomogatni elvileg.

Előre is köszi:)
  • RaZoK
  • pxxl
  • SMGBAS
    Hát kb. annyi energiát és időt fordítottam rá, mint amennyit a jómodorra való nevelésedre a szüleid, szóval ne csodálkozz rajta :D :P
  • pxxl
    őőő jah, szarból nehéz várat építeni
  • JackMeadow
    trágya
  • Jim Morrison
    :D
  • SMGBAS
    Nekem nagyon tetszenek :D

#38280 Mintha valami 99-es gémből lenne screenshot :D
  • Jim Morrison
    van benne valami :D
  • passatgt
    azért nem aranyos, mert szarul állnak a körmei?
  • JackMeadow
    ez a oabda sztem kurvára nem aranyos, szarul állnka a körmei
  • VRSDM
    nem jó.
    bocsi.
    de sehogy sem :/
  • pyrohun #38282
    zseniális
  • RaZoK
    http://www.benheine.com/pencilvscamera.html
  • haki92
    idén 1. képem kb 10 hónap után
  • thoomas
    Szerintem a gitár illik leginkább oda, ha ez a háttér lesz mindig. De ha az változik, akkor végűlis mind1. De amúgy jó mind a 3:)
  • hungary27
    2. má reklám :)