41998

photoshop-banner.jpg
  • gerykagylo
    na egyszerűsítsünk:
    nyomsz egy "u" betűt, előjön a shape eszköztár, kiválasztod, a négyzetet a kört vagy a vonalat vagy amelyiket akarod, és elkezdesz rajzolgatni, kivágni belőle, radírozni belőle...előbb utóbb kijön vmi olyan amit akarsz...
    aztán van a szerkesztés-alakítás vagy transzformáció, és abban a görbítés hajlítás ( ez főleg vonalaknál nyerő )
  • gameplusz
    Es ez a magyar PS-ben hogyis vanez ez? :D
  • gerykagylo
    jah, a sajátokat meg a legegyszerűbb:
    - line tool/rectangle tool/ellipse tool
    - megrajzolod ami tetszik, aztán transform warp és már alakíthatod is...plusz még egy két radírozás
  • gerykagylo
    hallgass bexterre, deviantart.com , ott meg a keresőjébe: photoshop shapes
  • Bexter
    - Betütipust majd még nézek
    - Ilyen zőld szin kellet nekik
    - A menü direkt ilyen nagy nem baj ha a felület nagy rsézét elveszi hisz sok dolog nem lesz rajta.
    - Hírtelen ez a forma ugrott be nekem :)
    - hasonlo mint a máltai, vagy vöröskereszt vagy ehhez hasonlo segitő egyesületetk, klubbok.
  • Csori
  • v150r
    betűtípussal gondok vannak
    ez a zöld meg olyan tipikus igénytelen szín. én kicsit erősebb, tisztább színekkel dolgoznék
    a menü túl nagy, a felület jelentős részét elfoglalja, holott nem látom értelmét
    nemtudom. érdekes. én más formát adnék neki.
    mondjuk nemtudom, h mi ez a klub...
  • Bexter
    www.deviantart.com itt mindent megtalálsz.
  • gameplusz
    És ilyen shape-eket honnan lehet beszerezni (illetve a sajátokat hogyan rajzolod meg)? Mert hatalmas szükségem lenne nekem is ilyenekre... Köszi előre is!
  • gameplusz
    Szombathely 4ever :D
  • gerykagylo
    a nagy része saját, de a festék, meg a sok kör az shape
  • Bexter
    Építő jellegü ötleteket várok további csinosításra:

http://users.atw.hu/bexter/ps/web.jpg
  • ColdFire
    tényleg rengetek a ps :DDD
  • dzsuvajoe
    ez buzi! mé nem rakja be:) szal: www.shavaleromale.atw.hu
  • dzsuvajoe
    szal Ime
  • dzsuvajoe
    Nezzetek meg rengeteg benne a PS
    Ime!
  • Bexter
    Saját készítésű brushok vagy töltötted?
  • v150r
    nah, akit érdekel:
    a tegnapi flyer _nagyméretben_
  • gerykagylo
    mai adag szépség... 3 órát játszottam vele mire ez lett...
    milyen?

• VRSDM
    épp az ilyen üvegbe gombostű-meg szanaszét árnyék miatt olyan amilyen
    ... na ez elég érthetetlen volt, (2perce keltem) a lényeg hogy direkt olyan...

na meg nem valami überbrutál szanaszéteffektelt nagytudású képet akartam, csak valami kedveset...
    nameg szójjá még le :D egyszer végre csinálok valamit :D
  • droidika
    ...ez most üveg törés, mert ha az, akkor abba nem szúrsz gombostűt, (aminek az árnyékai sem igazán érethetők)
    (azt le se írom, hogy tudsz te ettől jobbat)
  • vafeN
    Ez nagyon jó lett
  • vafeN
    köszi szépen
  • VRSDM
    ma éjjel végre tudtam már ps-elni...
    megleptem barátnőt egy háttérrel... jóbarátok+bellz+én
  • VRSDM
    nesztek ps (nem saját munka, de minden elismerésem :D)
  • KILLER2
  • VRSDM
    3px-es brush, csak neki nyomásérzékeny wacom pad-ja van ezért nem kell folyton az opacity-vel játszania, míg neked/nekünk egér híján kb. minden húzás után kéne állítani ami nem kis macera és idő...
  • v150r
    küldj egy mailt a profilomban levő címre (ne az msnre, mert azt nemnézem), vagy vegyél fel msnre, mert cmykban van a színskála és ha átkonvertálom nagyméretben akkor nagyon különbözik.
    elküldöm zipben, mert feltölteni meg nemtom cmykban
  • vafeN
    Aki tudja mit használt a az elején amikor csinálta a fej körvonalát léci írja le:) nem értek még ennyire photoshop-hoz hogy így megtudjam
  • droidika
    ...engem érdekel! (amióta 19 col-os monitorom van szeretem nagyban)
  • VRSDM
    pff-hhh-mmm

ebből kb. annyi igaz rám hogy még annyi sem... éjjel törlöm az egészet, mert off,,, jól hallottad JAG --- T Ö R L Ö M --- akkor ugylátszik szerencséd hogy nem ismersz, vagyis nemis ismernél meg sosem hisz ha ezt gondolod rólam bitang rossz emberismerő vagy

nem fogok itt neked / nektek idézgetni magamtól és kifejteni mit jelent egy mondat, nincs kedvem az egészhez, pakold a képed, beszéljétek meg egymással éld itt az életed, de nekem ne szólj be többet ...
    amióta itt vagy oltasz hogy mekkora tré forma vagyok, hát legyen már elég, nem fenyegetés, nem beszólás, de nem unod? mert én már nagyon is

/ha a személytelenség mögé bújnék, nem lenne rólam ezer kép
    /az internetnek épp az a csodája hogy mindenki egyenlő rajta (egykét kivételtől eltekintve) ugyhogy, itt ugyan annyit ér az aki ledolgozott nemes állampolgárként, 60évet, mint aki most ült ide, először a gépe elé...
    /amikor megesett a bizonyos " másik topikban " a rólam berakott kép és fikázás, hol maradt abba a szám? sehol...

de tényleg hagyjuk, nemtetszik akkor ne gondold tovább, elolvasod rácsapsz az asztalodra " ez mekkora egy fassszopó " és ennyi ... nem kell folyton leírni ugyan azt... köszönöm

és mint irtam éjjel törlöm
  • v150r
    ehh... véletlenül szerkre nyomtam :P
    szal majd fogok oda is :)
    (ha még idén megtalálom a topikot :D)
  • Shadow_THH
    aha és phéntekbe meg lóherére sosem csinálsz semmit :/
  • v150r
    :)
    majj.
    eljön annak is az ideje :)
  • v150r
    saját render, cinema 4d.
    (nem kevés ps munka van rajta, alapból sima kék volt, semmi extrával -reflection, lightning...)
    majd feltöltöm nagyobban is ha érdekel valakit
  • Bexter
    És ha elszált vele a ló, miért ragadsz le nála, lépj tovább. Ne fogllakozz olyan irásokkal ami nem érdekel. Én képeim egy részét is a sárga földig lehordták, de nem szabad leragadni.
  • JAG1
    Pont arról van szó, hogy a személytelenség mögé bújva, emberekkel elszáll a ló. Az ilyen emberek szemtől-szembe, mindjárt ponttá zsugorodnak.
    Lehet rosszul látom, de sztem egy fórum akkor jó, ha egy jó kis csapat verődik közösségbe, ami mindjárt nem egy személytelen, beszólógatos, beírok, oszt' nem jövök többet cset.
  • Bexter
    És még van aki halálkomaly veszi a netet? :)
  • JAG1
    Azért a negatív kritika, ami építő jellegű, nem egyenlő a fikázós, beképzelt, nagyképű leszólással...
    Kicsit észrevehetné már magát. Azért azon elgondolkodhatna, hogy hogy ír embereknek, meg csinálja itt a rendszergazdát, a saját képére formázva egy közösségi fórumot. Ránézésre, cirka 10-15 évvel vagyok idősebb. Szóval gondokozzon kit és hogyan oktatgat ki. Vannak, akik fele ennyiért összetörik, mint a ropit.

Addig ilyen nagy a szája, amíg valaki nem csinál egy fényképet a bejárati ajtójáról. (Megtörtént eset, másik topikban)
  • Bexter
    Vannak pozitív meg negatív vélemények. Ha valaki pozitivat mond teli vigyor, ha valaki negatívot akkor jön a szidkolodzás, meg h mien jogon mond ilyet.
    Fogadd el a negatív kritikát főleg ha te is teszel negatív kritikát.