41998
-
#7998 és a harangot + a létrát az ajtó felett ne felejtsük máár el, teljes méretben tök jól látszik :) -
#7997 nem ér..hasonlón dolgozok épp, olyan lesz, mintha tőled copy-ztam volna az ötletet :( -
#7996 jobbklikk->tulajdonságok ;) tom, h ez nem minden esetben megbízható, de most pont nagyon :) -
#7995 ...így már "kerek" :D (tippem a stonehenge lett volna, csak nem mertem megkockáztatni, plussz "pont" az ablakokért, ajtóért :D) -
#7994 stonehenge csak kő, dehogy van rajta ablak (bár akkora kövek mint 1 ház, mégse lakott benne sose senki) totál tömör.
#7993 - a fák lombjai már csak ilyenek, sztem pont a belógó levelek miatt maradt az élethűség környékén :)
#mindenki - örülök, h tetszik, köszi mindenkinek. -
#7993 épp a kicsinyítéssel lehetne elérni hogy a fák lombja ne látszódjon ennyire recésnek ;)
amúgy jó, mármint a kompozícíó meg az egész -
#7992 naon frankó -
#7991 ...nem kis meló volt vele, jó lett gratula (azok az ablakok voltak?) -
#7990 nekem ez jött össze az alapból. innen onnan vagdaltam dolgokat, kis radír, kis átfedés játék aszt ijjen lett. picit a mérete (1,6MB) lehet hagy kívánnivalót maga után, de nem akartam kicsinyíteni rajta.
ha más hiba is van benne akkor a kritika érdekel, de nekem így tecc.
-
#7989 sztem meg jó ötlet. azért mert más nem időmilliomos, nem kell ezt szóvátenni. volt egy jó ötlete, megcsinálta.
(mondhatnám azt is, hogy legyen jobb ötleted/megvalósításod)
goblin: te meg beteg vagy :D -
#7988 /a rászánt idő nem mindig azonos a végeredménnyel...
közmondás
VRSDM -
#7987 Ez így van.De sajna csak erre futotta erőm és időmből..De azért nem volt rossz ötlet.....:) -
#7986 beállítottad háttérnek, nyomtál egprint sreen-t aztá belevágtad egyx monitorba... nem kötekedés képpen, meg nem is dumálok mer nem csináltam, és letámadnátok, de sztem kicsit még fogalkozhattál volna vele -
#7985 ...nincs túl bonyolítva (de, kiírásba belefér :D) -
#7984 pff... pont ilyet akartam :S -
#7983 Hát ez jött össze.. -
#7982 -
pako00 #7981 ez is jó gratula -
pako00 #7980 jó ötlet tudsz te jobbat is tudjuk mi nem rossz azért este alkotok én is -
#7979 ...belefáradtam, nem lett olyan mint szerettem volna, ezért összecsaptam a végén!(már bánom)(házak P.shop-al készültek, de nem rajz, hanem szerkesztett + fa, kő plug-in + fű klónozás)
gazgoblin: (pont a Hókuszpók maradt le?!) -
#7978 amúgy kezd photoshop péntek feelingje lenni a topicnak..a kedvencek közt nem írta ki nekem tegnap óta, hogy X új üzenet érkezett..most látom csak, hogy jött...és még contest is van :) -
örömmel látom, hogy hozod a formádat Goblájn :) -
#7976 -
#7975 133 találat a SANS szóra ;) hátha közte van
7973 - apró hibák, de ezektől eltekintve korrekt munka és gyors ;)
/a házakat te rajzoltad nem? -
#7974 Sziasztok! "TheSans" betűtípus nincs meg vkinek? -
#7973 -
#7972 CONTEST
Téma:ÉPÍTSD BE
source:EZ ALATT A LINK ALATT
/gondolom minden érthető... és 20:51 től van este :D -
pako00 #7971 na e contest nyema 20:39 este???? -
#7970 ...este van, hol a contest? -
#7969 én már rég egyetértettem vele
... nem írkálok pirosan, nem is szólom le, megfogom kitörlöm... ha újra beírja ban... ha még4x akkor kick... hát most mitcsináljak, jön majd az alregjével újra játszani...
ez sg
/este contest -
#7968 lassan már kezdek vele egyetérteni... -
#7967 nem csodállom, hogy Shedo is inkább csinált saját fórumot és itthagyta a sok sg-s idiótát... -
#7965 a csaj jó :) -
#7961 ezt muszáj ezt?
attól még h szétszpemmelitek/offoljátok a topikot, attól még nem lesz élet basszus. -
#7957 tom véletlen elhibáddztam :S -
#7956 Első ránézésre még dolgozhattál volna vele. Pl a joboldali fának a törzse lég hiányos. -
#7954 szepmunka.noisian- k2 elott es bent is - mar osztogattak is.alap h ottleszunk. -
#7953 értem.valaki nem akar vmit feldobni? -
#7952 már vártam a kérdést...:)
csatlakozom... -
#7951 van amikor pörög, most épp szünidő van :)