41998
-
#9934 Jómunkás Vrsdm-ként lecserélhetnéd a banner alatt a contest részt....(nesze nemnyalás) :D -
#9933 na újreges témát lezártuk - nyalást lezártuk mostmár munkákat lehet beadni csak :D -
#9932 -
#9931 /pirul
nyalás nemnyalás én téged is a jobbak közé sorollak ám -
#9930 nézz be a MU-topicba..ha látod, hogy irkál oda közüllünk vki, az valszeg játszik...
ide photoshop munkákat várunk, lehetőleg nem fél perces munkákat..pláne ha kezdő vagy...mert mondjuk Gazgoblájn vagy Véresdm fél perc alatt is mesterművet tud alkotni, míg másnak fél óra sem elég hozzá..
és szabályokat valamint alapvető normákat tessék betartani... szabály, hogy SG-n nincs politika, alapvető norma, hogy türelmesek vagyunk és nem barmoljuk szét a topicot.. -
#9929 figy, ez így egyértelmü, ha valami jó, úgy is megdícsérnek, nem kell kérdezned, és ha nagyonsok képed van akkor érdemes őket linkelni. az meg hogy kinek mi hogy jött össze, hát örülök hogy rájöttél hogyan kell használni a smudge toolt, meg a liquify-t ...
nem oltalak, de azért ne várd hogy a fél hónapos ps tudásod előtt fejet hajtsunk, esetleg olyanok akik pénzért ps eznek, vagy már évekkel és rengeteg tapasztalattal a hátuk mögött kenik vágják a témát :)
nem elküldelek, de egy új társaságban úgy szokás bekerülni hogy előtte, felméred a terepet, hogy ott hogy mennek a dolgok, aztán igyekszel felvenni a ritmust :) tessék visszanézni és rájössz hogy hogy mennek itt a dolgok :) -
#9928 Szívszorító......
Deha vígasztal megihlettél...
persze nem sok koze van a témához de azért.... -
#9923 Nem tudom! Talán mert most az egyszer belejöttem a Photoshopba, ami eddig fél hónapja nem jön össze, és egyszer örülök neki! azt csá! EGyszer örültem, hogy lett magamhoz képest pár jó munkám! Ennyi az egész! Akkor teperek! -
#9922 reggeli kakaót biztos összekeverte a kávéval :) aztán betette belőle a 3bögre :D
Koon JM - nyugi. -
#9921 -
#9920 Ájjá már le bazzeg.. Mivan veled?
Köszi az elismerésd. De tripla Guatro post mi fasznak?
Minek kérded meg hogy jó e mindig?
Minek rakod be százszór a képedet? -
#9919 de a tied is kur*a jó lett! -
#9914 Tényleg ??? NEM LÁTTAM! -
#9913 Diamondhead - látod 9906 gazgoblin üzenetét ? valamit netán nem suggal? :)
9905naaagyonjó ;] -
#9912 Hát tudom, hogy nem BMXel van a gyerek, meg nem megmenekülős, de ez jutott eszembe:): -
#9911 ok! DE ez jó lett, nem? -
#9910 sztem ne politizálj, mert ha véletlen betéved ide egy modi, akkor jön a büntipont.. -
#9909 Nah! Most mrá jó! Csak frissítettem, sé most az igazi! -
#9908 xD sry, rosszat töltöttem fel! Ezt alakítottam át! -
#9907 ez jó! Most 10 perc alatt összeütöttem valamit, mivel mennem kell!
ÍME: -
#9906 juj már várom....nincs ennek valami más fórum? -
#9905 -
#9904 értem én! Csak amennyire kedvelem őt... ez baráti kép neki! Tudnék még szépeket!
Most viszont hosszan fogok dolgozni egyen! Az kemyén lesz! -
#9903 és ezzel nem a gyúrcsit akarom védeni.. -
#9902 lol..ez viszont jó :D
-
#9901 NEM -
#9900 mint ps-munka elmegy, mint ötlet, nem tetszik.. -
#9899 -
#9898 nem tetszik ? -
#9896 -
#9895 ehez mit szólsz, msot alkottam xD! -
#9894 -
#9893 most csináltam egy mgé jobbat, azt is felrakom! ALAP, de egészen jó lett! -
#9892 :DDDDDDDD -
#9891 Nem! Csak neten találtam! DE én is csinálok ilyet! Msot dolgozom rajta! -
#9890 lol...ezt te csináltad ? :D -
#9889 ez a legeslegjobb a világon: -
#9888 xD -
#9887 Egyértelmű mi a valóság:) -
#9886 Hogy tetszik a képem ?