41998
-
#10337 Akor már inkabb contestelünk, nem "contestet állitunk" h ahangzik ez már nem is rímel XD -
#10336 semmit se csináltam az alsó képen, szinte... :S az igaz, de egyszerű de "nagyszerű" :) -
#10335 Semmi köze a photoshophoz, a mangás kép undrito, randa, h jon ide? a felirat sem illik hozzá, csak talált egy szép effektet és rávágra, túlmagas, a felirat meg akép balra van rendezve, legalább lenének egymás alatt. meg az a 3 menüpöty is elég szánalmas SZVSZ. -
#10334 miért ? mert egyszerü ? ...jó, az vitatható, hogy a feliratokon kívül mit alkotott, de annyira nem qrva szar.. -
#10333 Már bocs a nyers kifejezésért... De ez kurva szaR XD
-
#10332 Csináltam új kinézetet megint a topicknak:
-
#10331 kösz, sztem se lett olyan rossz. :) -
#10330 nekem 8 -
#10329 Nekem tetszik -
#10328 Azon gondolkodtam, hogy kéne csinálni, mindenkinek egy logót, itt sg -n photoshoppal kapcsolatosan aki akar.... :)kicsiben is ugyanazt meg nagyban is ugyanazt... .:)
véleményt erről is :P -
Most csináltam az m1 -nek egy képet.... Ilyen lett... véleményt... :) -
#10326 jó lett... :) -
#10325 Retusálgattam kicsit: (saját fotóm, a mobilommal készült XD )
SOURCE -
#10324 megjöttem, hellosztok :) -
braaa #10323 oh, jesus!!!!!!!!
már látom!!!! ez nagyon szar bazz, ki csinálta?!?!!:???? :))
nvidiába tettem rá egy adag fényerőt, ugy látszik nálam is a keret, de nálam akkor már képernyőgyilkos a contrast!!! :(
szóval mielött megnézitek a #10137es képem vegyetek vissza egy csepp fényerőt,köszi :) -
#10322 énis látom :D
nálad a hiba -
braaa #10321 zsolesz, coldfire, lehet, mer kijelölés mentén (csak a fejre akarva) raktam az effektet, sztem az látszódhat, igazábol én semmit nem látok, pedig a monitoromon brightness, contrastot felnyomtam maxra, meg ps-be is +100% brightness is próbáltam, semmi, lehet a monitorommal van valami, nem egy friss darab... -
#10320 ez egy nemtommi:
-
#10319 ha viágosítasz, akkor a fekete is világosabb lesz, nézd meg milyen a boci körül, láccik a vágás -
#10318 Valószínülg rosszul van beállítva a monitorod de egy fekte keret van a bocid körül, és igy eléggé ratyi -
braaa #10317 na, igy már majdnem olyan mintha...
-
#10316 köszi, már meg is van :D -
#10315 segítsetek pls. nem tzom mi van a ps-emmel, de tökmindegyhány layerem van, a smudge toolal elmaszálok monnyuk egy rajzolt csikot és az összes layert maszálja.
mi van vele? -
braaa #10314 ez a 10292re akart válasz lenni -
braaa #10313 ezt a levels-te meg hogy kell használni? van egy rakás csuszka, 4 channel, mi,hova,merre hány méter? egy ilyen "élesítő" effekt tényleg hiányzik a képről, de nem találtam hogyan? -
#10312 Ha már boci a téma arrol nekem a Milka jut eszembe. Ugyhogy ha már én nem tudok milka bocit csinálni a képből valaki megprobálhatná :D -
#10311 Hát nem volt időm mert dolgozni mentem rögtön utánna, most értem haza:) De jóvan az úgy nem szarakodok vele:) Csinálok inkább még 1-et. -
#10310 Majdnem sikerült tőlem megszabadulnotok.
Mg fél óra, és meghalok ha ezt a képet kéne fojtatnom...
szar lett és több mint 2 órát b...kodtam vele:
ma ilyen alkotós napom van...
-
#10309 szerk.: szer9intem jól néz ki. szerintetek? -
#10308 annál nem voltam itt ;)
Na inkább képet rakok:
a másik totyikbol van az ötlet -
#10307 konkrétan a biciklis témánál :D 1hete :D -
#10306 ez a boci bevitt minket a top10be. ilyen is régen volt. -
SeLFisCH #10305 igen slipknot. Ki máson lennemégmaszk? :D köszönöm egyként -
#10304 legalul a blackmetalosoknak kinézők slipknot? amúgy nekem tetszik:-) -
SeLFisCH #10303 Egy kis hátteret összedobtam magamnak. vélemények?
-
#10302 emo is meg szeretek is hajat rajzolni, mi kell még?!
-
#10301 a kép széleit is szakitsd be, nem hiszem h a pusztán a kóvbóój városban meg maradt olyan szép egyenesnek, kics gyuroges rajta... amugy ari:9 tegyél ra kóvbóój sapkát:) meg szivart -
#10300 ha a contesttől eltekintünk, és leveszed a bajszot, jó kisd tutorial ez :D
Na a szekálódást befejezem, vedd le azt a nem odas illő bajszot és jó lesz -
#10299 inkább így: -
#10298 hello! ez az 1. beküldött munkám. Tudom hogy teli van hibákkal de nem baj.... még kezdő vagyok xD