41998
-
#10784 kijelölöd ahová akarod, majd feather, és szép magas értéket adsz meg, aztán filter-blur elég homályosra, aztán filter-distort-glass és válassz valami jó textúrát... ennyi
na egyből jobb ;), csa hogy még kötöszködjek -> filter-sharpen-sharpen more vagy mi, de csak a yoda fejre picit
[szin=red] -
#10783 Csak és kizárólag a te kedvedért, megcsináltam kicsibe....
-
#10782 köszi,kicsit tényleg bonyolultnak tünik:D -
#10781 :DDDD -
#10780 ?-ezt tudtam! Nem is ezt kérdeztem-.- -
#10779 van egy képed ami 300pixeles (szélességet írom persze)
és van egy ami 600pixeles(szintén szélesség)
akkor a 600-as kicsinyíted 300-ra és akkor lesz két azonos minőségü képed.
mig ha fordítva, akkor a 300-as már 2x olyan homályos lenne :S -
#10778 esetleg videó vagy képes útmutató van? Mert nem fogtam fel -
#10777 a torzítás : középerős blúroltam aztán diztortálás alatt glássz részleg, és ott kettő féle teksztúra van egy részletesebb meg egy picit nagyobb, én a nagyobbal csináltam, vagyis van még másféle is de azok nem ilyenek, és akkor az egésznek a szélét ügyesem elmostam, nagyon-nagyon, a mert új rétegen csináltam ... :)[szin=red] -
#10776 ezért kellett volna a nagyobb képet butítani a kisebbhez és akkor máris éles lenne csak max, 300px-el kisebbe ... -
#10775 Át alakított javított FINAL verzió:D (sok hibát nem is vettem észre pl: SOON helyett SON volt csak:D)
-
#10774 Ennek egyetlen egy oka van, no hq source, ez volt, ez lett belőle...
#10772:
Okés, akkor sztornó a feltöltés oda... -
#10773 csak indokolatlanul nagy, hisz a jodafej valami ocsmány homályos :S
kisebben szebb lesz ;] -
#10772 Mozi film plakátokat kell át alakítani! Szerintem ez így nem pontolyan. Javítsatok ki ha tévedek.
Amúgy jó lett kép, grat. -
#10771 Íme az én Movie Madness 3 contest képem: Yoda-Gollum
Sztetek milyen lett? Ha oda fel akarnám tölteni, vki elmondaná annak a menetét pm-be? Thx...
-
#10770 tetszik, csak a repülőt kisebbre kéne venni mert olyan mintha a gyerek akkora lenne mint egy repülő. -
#10769 jó lett! a hajtóművek mögötti torzítást hogy csináltad? -
#10768 jó lett -
#10767 akkor ittvan az újabb... ezzel már megvagyok elégedve ... /bár lehetne még fokozni, de most csak kopi pészt és enyhe eldolgozásokra, van lelkem... majd akarok rajzos robbanós romosat is :D
na nesztek. /nem véletlen ilyen "nagy" (3800*2100px-ben dolgoztam rajta :D), szóval azért ekkora mert ilyen részletes...
kérlek nagyban nézd, mert piciben elveszíti a varázsát...
[szin=red] -
#10766 Ez jóóó! :) -
#10765 Javítottam rajta mert a szöveg nagyon átlátszó volt:)
Ja és itt az eredeti poster:
-
#10764 Vagyis soha :)
Csináltam a Movie Madness 3 contestre képet, mien?
-
#10763 mivel nem tetszett csak jpg-be mentettem, max egy ráérős éjjelemen nekivetemedek újra ;] [szin=red] -
#10762 sztem a háttéemeg sinek meg az iylemsik stimelnek kurv ajok csak gyerek nem illik oda, kicsit pusztits rajta, meg a fények sem jok rajta tul vilagos, tul tisza az egész meg az árnyéka is rosz lett... -
#10761 ott a pont ;) bevallom az ichelett, úgytűnik nem jött össze. na nem adom fel, nekiesek újra :D [szin=red] -
#10760 lol -
#10759 Gondolom a gyereket csak hangulat fokozónak akartad:) Úgy mint az eggyik contest képen a kabátos krapek:P -
#10758 atomcsapás utáni mutáns gyerek felnőt ruhában. -
#10757 meg a sinhez képest elég nagydarab egy csecsemő :D -
#10756 nem pedig egy frissen öltöztett tiszta fazon? van benne valami :D
jólvan fos kedvem van, csak fos kép jöhetett -.-[szin=red] -
#10755 hát ennél tényleg jobb képeket szoktál csinálni... meg a gyerek is lehetne vmi elhagyatottnak kinéző forma.. -
#10754 a 3. világháborús packomba akartam berakni... mint magára hagyott gyerek, felette elhúznak a gépek stb. aztán végül hagytam, mert nem tetszik ...
/gyerek meg valami akárki netről ...[szin=red] -
#10753 értelme sincs, így első ránézésre... ki a gyerkőc ? -
#10752 se hangulata, se nagy látványeleme nincs, de ha már csinálgattam berakom...
fos kép tőlem:
[szin=red] -
#10751 tényleg rémes -
#10750 eezt a sok buzi szabályt :S -
#10749 nemvágomhollehet megneznih miket alkottak? a contestekre :S fura ez ahonlap -
#10748 Tényleg robos,a plakátokat honnan szerzed?Most írkálom be mindenféle nyelven a ggogle képkeresőjébe,de enmad ki olyan sokat.3-4..... -
#10747 Contestre, kicsit más szemszögből :) Tudom hogy a sorbanállók rémesen lettek kivágva, majd ha lesz türelmem, kijavítom. -
#10746 Akkor csinálj ne Fleto témájút...itt az alkalom. -
#10745 Ez a Movie Madness nem is rossz, van is 1 csomó ilyen témájú képem a gallériámba, csak az a baj, h az ottaniak azt sem tudják, h ki az a Fleto....