41998
-
#11311 gratulálok... hova szemeteltél ? :) -
#11310 HÁHÁ -
#11309 [apro]/eztis megéltem 3 év alatt. hogy warnok ott figyelnek mellettem :D -
#11308 space jam az van. de asszem csak konzolra... figy sztem egyszerübb ha adsz egy UV-map et (nagyon nem vagyok otthon 3d-ben csak picit) asszem arra lehet ps-ben utólag textúrát rajzolni vagy valami kiterített palást képet vagy hogyhívják aztat :D utána megpróbálkozhatok rajzolni ;)
/vagy textúrákat teszel a térbe? és azokra húzod rá az íveket? (én igy csináltam anno) és ahhoz kéne? -
#11307 azoknak linkeltem, akik megpróbálkoznának vele...mondjuk sztem ez nem is ps munka, inkább grafikai..mert nem hiszem, hogy túl sok olyan kép lenne, amely megfelel a követelményeidnek.. esetleg nincs vmi disney-s játék, ami 3d-s és szerepel benne a prérifarkas ? hátha kitudnád szedni belőle a skint... mittomén..nincs vmi 3d-s space jam vagy valami hasonló ? -
#11306 Köszi. De azért kérdeztem hogy valaki megtudná-e csinálni mert én nem tudom, hiába vannak képek. Nem értek annyira photoshophoz. Én csak weblap készítésre használom. -
#11305 1 kis segítség..
E. Coyote -
#11304 Hellosztok. Valaki tudna segíteni nekem? A gyalog kakukból valaki megtudná csinálni nekem a préri farkast? 4 szémszögből kéne: Előről, hátulról és a 2 oldalról. ( A kettő oldalnak ugyan arra kell figyelni^^ ). A figurának meg ugy kéne állnia mint ezen a képen ez emberek. Még annyi kérésem lenne hogy legkésőbb holnapra legyen kész [ ha nem lesz nem nagy baj. Csak még mielőtt elutazok megakarom csinálni 3D-be:) ]. Előre is köszönöm annak aki megcsinálja. -
cucmalajmc #11303 Májk Vázovszi! Még mindig nem adta le a jelentését! tetszik. -
braaa #11302 ez kész!!!!!!!!!!!! -
#11301 na itt van kijavítottam (de nem biztos hogy jó) az árnyékot meg kukát meg ilyeneket meg brightness contrast-oztam itt -
#11300 addig gyakorolgatok még :D -
#11299 Végülis ez nem ehez a contest-hez készült hanem csak a szemét adta meg az ötletet, és azért van ott egy űrlény mert...izé...olyan jópofa volt :) És azért vannak zsír új cuccok mert nem is gondoltam rá hogy használt cuccokkal jobb lenne :) -
#11298 Majd a következő contestre csinálok valamit :D ez most nekem nem jön be nem találok értelmes "anyagot" :D -
#11297 sose tartottalak épeszűnek :D de ezek után az utolsó reményem is latba veszett :D
/jóóóó -
#11296 Jah tök állat :D -
#11295 LOLOLOLO
vállának a kutya....ehehehehhehehe kész vagyok megyek aludni lololo -
Shadow_THH #11294 kevés a transformers még :)
-
#11293 mé ? kéne a kis zöld szörny ? :) -
#11292 Hol fotoztad megyek oda guberálni :D -
#11291 1. Játsz egy kicsit a bevágott cuccok (kuka hűtő stb) brightness contrast részével
2. miért zsír új cuccok vannak kidobva?
3. mit keres ott egy lábakal rendelkező mégis lebegő űrlény (csak gonoszkodom)
összegezve nem vágom a koncepciót a kivitelezés meg...belejössz meglátod -
#11290 az árnyéka nem a legjobb, csak ott legyen árnyék, ahol elemelkedik talp, pl, saroknál, lábujjak felfelé ívelésénél, a többi helyen nem lehet ugyan akkora, így azt adja le hogy lebeg a föld felett jó 3-4 centivel ;) am. nincsen más hibája első ránésére... -
#11289 hátööö.. -
#11288 Szerintetek milyen?
-
#11287 sztem is jobb igy kékes-fémesen... téma meg átírva... jó munkák jó téma ;) -
#11286 ha te mondod..én még nem láttam bellülről kukásautót..még utastérből sem, a konténer-részből meg pláne.. -
#11285 és hány kukasautotban utaztál már pontosan?
amugy direkt nem szineztem azt a részt de azért thnx -
#11284 A tető belsejéről beszélek igen. sztem szebben mutatna. A kukás auto is narancs belül :P -
#11283 a robot nem tessik és szinezgettem a bácsit utolagos engedelmeddel.....
-
#11282 minek ? a belső fele nem feltétlen narancssárga..és ügyebár kivan nyitva a "tető" -
#11281 Tetszik, sztem narancsozd be a belső fedőket is. -
#11280 lol :D ez jó :D -
Shadow_THH #11279
jeee 45 perc hogy tetszik kérdés -
madrix #11278 -
#11277 egy fejléc contest rész frissités nem ártana szvsz....
amúgy meg Fővárosi Közterület Fenntartó Vállalat.......
-
#11276 teheted, de akkor csak link-be (EZ MÁSOKRA IS IGAZ) -
#11275 na kijavítottam a fehéret de gondolom már nem akarod hogy ujra benyomjam :D ilyen lámátol mint én... pff (amúgy ez a hulladékos most nem jön be nekem) -
#11274 uhh kössz télleg :D (a kivágás az direkt ilyen... gyorsan akartam igazadvan) -
#11273 a kivágás nagyon szögletes, ez nem a technikád hanem a trehányságod :D
továbbá az ujjai között kitörölhetnéd a fehér részt... ezen kívül nincs vészes nagy hiba (kötekedhetnék az árnyékban, de felesleges, majd belejösz, nem jó még legyen ennyi elég :) -
#11272 Bal kezénél belül nem vágtad ki a fehéret.