41998

photoshop-banner.jpg
  • Shiwo
    gratulálok... hova szemeteltél ? :)
  • AntiHero
    HÁHÁ
  • VRSDM
    [apro]/eztis megéltem 3 év alatt. hogy warnok ott figyelnek mellettem :D
  • VRSDM
    space jam az van. de asszem csak konzolra... figy sztem egyszerübb ha adsz egy UV-map et (nagyon nem vagyok otthon 3d-ben csak picit) asszem arra lehet ps-ben utólag textúrát rajzolni vagy valami kiterített palást képet vagy hogyhívják aztat :D utána megpróbálkozhatok rajzolni ;)
    /vagy textúrákat teszel a térbe? és azokra húzod rá az íveket? (én igy csináltam anno) és ahhoz kéne?
  • Shiwo
    azoknak linkeltem, akik megpróbálkoznának vele...mondjuk sztem ez nem is ps munka, inkább grafikai..mert nem hiszem, hogy túl sok olyan kép lenne, amely megfelel a követelményeidnek.. esetleg nincs vmi disney-s játék, ami 3d-s és szerepel benne a prérifarkas ? hátha kitudnád szedni belőle a skint... mittomén..nincs vmi 3d-s space jam vagy valami hasonló ?
  • vafeN
    Köszi. De azért kérdeztem hogy valaki megtudná-e csinálni mert én nem tudom, hiába vannak képek. Nem értek annyira photoshophoz. Én csak weblap készítésre használom.
  • Shiwo
    1 kis segítség..

E. Coyote
  • vafeN
    Hellosztok. Valaki tudna segíteni nekem? A gyalog kakukból valaki megtudná csinálni nekem a préri farkast? 4 szémszögből kéne: Előről, hátulról és a 2 oldalról. ( A kettő oldalnak ugyan arra kell figyelni^^ ). A figurának meg ugy kéne állnia mint ezen a képen ez emberek. Még annyi kérésem lenne hogy legkésőbb holnapra legyen kész [ ha nem lesz nem nagy baj. Csak még mielőtt elutazok megakarom csinálni 3D-be:) ]. Előre is köszönöm annak aki megcsinálja.
  • cucmalajmc
    Májk Vázovszi! Még mindig nem adta le a jelentését! tetszik.
  • braaa
    ez kész!!!!!!!!!!!!
  • rooney8
    na itt van kijavítottam (de nem biztos hogy jó) az árnyékot meg kukát meg ilyeneket meg brightness contrast-oztam itt
  • Pepsi Twist
    addig gyakorolgatok még :D
  • rooney8
    Végülis ez nem ehez a contest-hez készült hanem csak a szemét adta meg az ötletet, és azért van ott egy űrlény mert...izé...olyan jópofa volt :) És azért vannak zsír új cuccok mert nem is gondoltam rá hogy használt cuccokkal jobb lenne :)
  • Pepsi Twist
    Majd a következő contestre csinálok valamit :D ez most nekem nem jön be nem találok értelmes "anyagot" :D
  • VRSDM
    sose tartottalak épeszűnek :D de ezek után az utolsó reményem is latba veszett :D
    /jóóóó
  • Bexter
    Jah tök állat :D
  • gazgoblin
    LOLOLOLO

vállának a kutya....ehehehehhehehe kész vagyok megyek aludni lololo
  • Shadow_THH
    kevés a transformers még :)
  • Shiwo
    mé ? kéne a kis zöld szörny ? :)
  • Bexter
    Hol fotoztad megyek oda guberálni :D
  • gazgoblin
    1. Játsz egy kicsit a bevágott cuccok (kuka hűtő stb) brightness contrast részével

2. miért zsír új cuccok vannak kidobva?

3. mit keres ott egy lábakal rendelkező mégis lebegő űrlény (csak gonoszkodom)

összegezve nem vágom a koncepciót a kivitelezés meg...belejössz meglátod
  • VRSDM
    az árnyéka nem a legjobb, csak ott legyen árnyék, ahol elemelkedik talp, pl, saroknál, lábujjak felfelé ívelésénél, a többi helyen nem lehet ugyan akkora, így azt adja le hogy lebeg a föld felett jó 3-4 centivel ;) am. nincsen más hibája első ránésére...
  • Shiwo
    hátööö..
  • rooney8
    Szerintetek milyen?
  • VRSDM
    sztem is jobb igy kékes-fémesen... téma meg átírva... jó munkák jó téma ;)
  • Shiwo
    ha te mondod..én még nem láttam bellülről kukásautót..még utastérből sem, a konténer-részből meg pláne..
  • gazgoblin
    és hány kukasautotban utaztál már pontosan?
    amugy direkt nem szineztem azt a részt de azért thnx
  • Bexter
    A tető belsejéről beszélek igen. sztem szebben mutatna. A kukás auto is narancs belül :P
  • gazgoblin
    a robot nem tessik és szinezgettem a bácsit utolagos engedelmeddel.....

• Shiwo
    minek ? a belső fele nem feltétlen narancssárga..és ügyebár kivan nyitva a "tető"
  • Bexter
    Tetszik, sztem narancsozd be a belső fedőket is.
  • Shiwo
    lol :D ez jó :D
  • Shadow_THH

jeee 45 perc hogy tetszik kérdés
  • madrix
  • gazgoblin
    egy fejléc contest rész frissités nem ártana szvsz....

amúgy meg Fővárosi Közterület Fenntartó Vállalat.......

• VRSDM
    teheted, de akkor csak link-be (EZ MÁSOKRA IS IGAZ)
  • Pepsi Twist
    na kijavítottam a fehéret de gondolom már nem akarod hogy ujra benyomjam :D ilyen lámátol mint én... pff (amúgy ez a hulladékos most nem jön be nekem)
  • Pepsi Twist
    uhh kössz télleg :D (a kivágás az direkt ilyen... gyorsan akartam igazadvan)
  • VRSDM
    a kivágás nagyon szögletes, ez nem a technikád hanem a trehányságod :D
    továbbá az ujjai között kitörölhetnéd a fehér részt... ezen kívül nincs vészes nagy hiba (kötekedhetnék az árnyékban, de felesleges, majd belejösz, nem jó még legyen ennyi elég :)
  • KILLER2
    Bal kezénél belül nem vágtad ki a fehéret.