41998

photoshop-banner.jpg
  • VRSDM
    mindenki nagy worth1000 mániába van és az oldalt sem ismeritek ?
    van külön ilyen esetre tutorjuk is. csekk it
  • Bexter
    [center]

kegyetlen vágással :P
  • KILLER2
    Ezt fizikailag lehetséges körbevágni? Bár mondjuk egy 1 px-es radírral és 1-2 szabadidővel simán.
  • VRSDM
    [apro][right]shiwo-rooney: kerestek nekten egy paint contesztet okés ?
  • rooney8
    Hát nem könnyű :) de sztem csak holnap csinálok
  • Shiwo
    ha lesz rá időm/kedvem/türelmem...
  • VRSDM
    ezért mondtam hogy holnap megcsinálom a lustikért. bár pont benned-shadowban-goblin-ban bíztam hogy kivágjátok ;) megmutatjátok a fogatok fehérjét :D
  • Shiwo
    bammeg..mire ezt noteszen körbevágom..
  • VRSDM
    CONTEST

Téma: Ahol nem számítasz rá!

((vagyis tedd valami frappáns mókás helyre))

[/b][/nagy]SOURCE KÖZÉPEN[/b][/nagy]

/most csak ennyi jutott eszembe, végülis kreatív kopi pésztről lenne szó. de az ügyesebbek persze bevethetik minden lapjukat a közösbe;) lehet tanulni szőrözni ;)
    /holnap ha hazaértem buliból csinálok egy perpixel maszkot, aztán azt még beszőrözöm és felrakom a psd-t, hogy a lustábbak is alkossanak ;)
  • Dénes é
    üdv. vki segítene nekem?

ezt a képet kéne úgy felnagyítani hogy ne legyen utána homályos, vagy esetleg vektorba.

előre is köszi a help-et
  • rooney8
    Lécci legyen valami új contest
  • CseZo
    Hihihi...többet nem rakom be nyugi.
  • rooney8
    Nekem se teccik az a fa, csak túl kevésnek találtam hogy csak taz van ott és azért van eltörve a fa mert ő ugyebár úgy forog vagy mit csinál és kidöntötte :)...Árnyékot meg azért csináltam mert láttam hogy mögötte süt a nap...Azt a fene árnyákot mindig elrontom...
  • Shadow_THH
    légyszives rakjatok be mionden képet legalább 4szer mert úgy sokkal viccesebb és akkor az emberek jobban meg fogják jegyezni, hogyti csináltátok őket
  • CseZo
    Na tettem rá 2,5 gaussian blurt. Egyébként nyugodtan kötekedhetsz, az ilyen építő jellegű kötekedésekből csak tanulni lehet.

• VRSDM
    nemrossz nemrossz, ha még nagyon kötekednénk, ÍGY IS JÓ. nem azt mondom, de ha megnézed a valódi kocsik azok homályosabbak, csak egy picivel, míg a tied (mivel render kép ugye) Tű éles, mondom ígyis jó, megvan a feelingje ez nem hiba, csak észrevétel hogyha élethűbbre akarod a kocsidat, akkor cselekedj, ha megtartod mese feelingnek, akkor jó ígyis nagyon. szvsz
  • CseZo
    Na picit korrigáltam a csillogását.

• CseZo
    Köszi szépen! Néztem több verdás képet, de mindegyik csillogott. Erre az lett volna a legjobb megoldás ha akkor éjszakai NASCAR fényképet keresek, de örülök, hogy ilyet találtam. Nem mindegy ugye, hogy az autók, hogy állnak, hogy prespektivusan beilljen a képbe.
    Na ebben a mondatban kicsit sok volt a „hogy”.
  • VRSDM
    a verdákban, akárhol nézed, csillogvillog mint a tükör (hd-ben csodás). mert mindig jól lemosták őket :D
    vicet félretéve, énis megnéztem hogy fura de ez legyen a legkevesebb nekem bejön ;)
  • cucmalajmc
    nagyon jó! csak az a kép gondolom esti versenyről volt azt fénylik rajta a reflektor. de szép munka.
  • gazgoblin
  • CseZo
    Köszi az oldal címet, ez már müködik.
  • CseZo
    Nah hátha most összejön.

• VRSDM
    az a fa nagyon nem kéne oda szerintem. a lombok kivágása mindig is macerás és nehéz... ne legyen árnyéka, nézd meg úgy... MINDIG A KÖRNYEZETHEZ IGAZÍTDS.
    hiába van mögötte a lemenő nap, ha a fáknak nincs neki sem legyen ;) összejön az majd
  • Shiwo
    kössz :) bár Ambrosiáé volt az alapötlet, én csak összeeszkabáltam
  • Roger6
    Ez a banner állat lett! Nem tudom ki csinálta, de gratulálok neki!
  • gazgoblin
    nemenyim én csak kontárkodtam
  • rooney8
    Hát ez megint nem jött össze
  • pako
    nagyon pipec szép alkotás
  • gazgoblin
    árnyékok...argh...

bocs de értékelhetetlen....

azt látom hogy tudsz árnyákot csinálni csak azt nem értem hogy miért spórolsz vele?

fáknak nincs árnyéka az eredeti képen se szóval Taz-nak mitől van?

realitás érzékeddel lesz a gond javasolnék megoldást csak nem akarlak megbántani....

bocs és pussz

Goblin
  • rooney8
    Én is csináltam egy cartoon-os at:
  • Benc16
    az a legjobb! :)
  • zsolesz92
    ide töltsd
  • Shadow_THH
    haha pedig jó kép
  • VRSDM
    tiltva van a képfeltolto.hu asszem :$
  • Bexter
    4 warnal nem ugrálnék :DDD
    Hogy szerezted?:P
  • CseZo
    S.O.S. !!! Mit csinálok rosszul, hogy nem jelenik meg a kép a fórumon csak ha ráklikkelek a "kép megjelenítése"-re?

Kepfeltöltő.hu-ra feltöltöm a képet és a kép URL-t megadom a kép beszúrásánál.
  • CseZo
  • VRSDM
    én az autó elmosódására sejtem, azok tényleg nem mutatnak jól
  • CseZo
    Köszi!Mármint a fekete csíkokra vagy az autó utáni csíkokra gondolsz?