41998
-
#11391 mindenki nagy worth1000 mániába van és az oldalt sem ismeritek ?
van külön ilyen esetre tutorjuk is. csekk it -
#11390 [center]
kegyetlen vágással :P -
#11389 Ezt fizikailag lehetséges körbevágni? Bár mondjuk egy 1 px-es radírral és 1-2 szabadidővel simán. -
#11388 [apro][right]shiwo-rooney: kerestek nekten egy paint contesztet okés ? -
#11387 Hát nem könnyű :) de sztem csak holnap csinálok -
#11386 ha lesz rá időm/kedvem/türelmem... -
#11385 ezért mondtam hogy holnap megcsinálom a lustikért. bár pont benned-shadowban-goblin-ban bíztam hogy kivágjátok ;) megmutatjátok a fogatok fehérjét :D -
#11384 bammeg..mire ezt noteszen körbevágom.. -
#11383 CONTEST
Téma: Ahol nem számítasz rá!
((vagyis tedd valami frappáns mókás helyre))
[/b][/nagy]SOURCE KÖZÉPEN[/b][/nagy]
/most csak ennyi jutott eszembe, végülis kreatív kopi pésztről lenne szó. de az ügyesebbek persze bevethetik minden lapjukat a közösbe;) lehet tanulni szőrözni ;)
/holnap ha hazaértem buliból csinálok egy perpixel maszkot, aztán azt még beszőrözöm és felrakom a psd-t, hogy a lustábbak is alkossanak ;) -
Dénes é #11382 üdv. vki segítene nekem?
ezt a képet kéne úgy felnagyítani hogy ne legyen utána homályos, vagy esetleg vektorba.
előre is köszi a help-et
-
#11381 Lécci legyen valami új contest -
CseZo #11380 Hihihi...többet nem rakom be nyugi. -
#11379 Nekem se teccik az a fa, csak túl kevésnek találtam hogy csak taz van ott és azért van eltörve a fa mert ő ugyebár úgy forog vagy mit csinál és kidöntötte :)...Árnyékot meg azért csináltam mert láttam hogy mögötte süt a nap...Azt a fene árnyákot mindig elrontom... -
Shadow_THH #11378 légyszives rakjatok be mionden képet legalább 4szer mert úgy sokkal viccesebb és akkor az emberek jobban meg fogják jegyezni, hogyti csináltátok őket -
CseZo #11377 Na tettem rá 2,5 gaussian blurt. Egyébként nyugodtan kötekedhetsz, az ilyen építő jellegű kötekedésekből csak tanulni lehet.
-
#11376 nemrossz nemrossz, ha még nagyon kötekednénk, ÍGY IS JÓ. nem azt mondom, de ha megnézed a valódi kocsik azok homályosabbak, csak egy picivel, míg a tied (mivel render kép ugye) Tű éles, mondom ígyis jó, megvan a feelingje ez nem hiba, csak észrevétel hogyha élethűbbre akarod a kocsidat, akkor cselekedj, ha megtartod mese feelingnek, akkor jó ígyis nagyon. szvsz -
CseZo #11375 Na picit korrigáltam a csillogását.
-
CseZo #11374 Köszi szépen! Néztem több verdás képet, de mindegyik csillogott. Erre az lett volna a legjobb megoldás ha akkor éjszakai NASCAR fényképet keresek, de örülök, hogy ilyet találtam. Nem mindegy ugye, hogy az autók, hogy állnak, hogy prespektivusan beilljen a képbe.
Na ebben a mondatban kicsit sok volt a „hogy”. -
#11373 a verdákban, akárhol nézed, csillogvillog mint a tükör (hd-ben csodás). mert mindig jól lemosták őket :D
vicet félretéve, énis megnéztem hogy fura de ez legyen a legkevesebb nekem bejön ;) -
cucmalajmc #11372 nagyon jó! csak az a kép gondolom esti versenyről volt azt fénylik rajta a reflektor. de szép munka. -
#11371 -
CseZo #11370 Köszi az oldal címet, ez már müködik. -
CseZo #11369 Nah hátha most összejön.
-
#11368 az a fa nagyon nem kéne oda szerintem. a lombok kivágása mindig is macerás és nehéz... ne legyen árnyéka, nézd meg úgy... MINDIG A KÖRNYEZETHEZ IGAZÍTDS.
hiába van mögötte a lemenő nap, ha a fáknak nincs neki sem legyen ;) összejön az majd -
#11367 kössz :) bár Ambrosiáé volt az alapötlet, én csak összeeszkabáltam -
#11366 Ez a banner állat lett! Nem tudom ki csinálta, de gratulálok neki! -
#11365 nemenyim én csak kontárkodtam -
#11364 Hát ez megint nem jött össze -
pako #11363 nagyon pipec szép alkotás -
#11362 árnyékok...argh...
bocs de értékelhetetlen....
azt látom hogy tudsz árnyákot csinálni csak azt nem értem hogy miért spórolsz vele?
fáknak nincs árnyéka az eredeti képen se szóval Taz-nak mitől van?
realitás érzékeddel lesz a gond javasolnék megoldást csak nem akarlak megbántani....
bocs és pussz
Goblin -
#11361 Én is csináltam egy cartoon-os at:
-
#11360 az a legjobb! :) -
#11359 ide töltsd -
Shadow_THH #11358 haha pedig jó kép -
#11357 tiltva van a képfeltolto.hu asszem :$ -
#11356 4 warnal nem ugrálnék :DDD
Hogy szerezted?:P -
CseZo #11355 S.O.S. !!! Mit csinálok rosszul, hogy nem jelenik meg a kép a fórumon csak ha ráklikkelek a "kép megjelenítése"-re?
Kepfeltöltő.hu-ra feltöltöm a képet és a kép URL-t megadom a kép beszúrásánál. -
CseZo #11354 -
#11353 én az autó elmosódására sejtem, azok tényleg nem mutatnak jól -
CseZo #11352 Köszi!Mármint a fekete csíkokra vagy az autó utáni csíkokra gondolsz?