41998
-
#11513 ezen sokat fillóztam, hogy a tükrözésén látszik-e de aztán rájöttem hogynem, majd javítom -
#11512 a cipő éle érdekesen keresztül tükröződik a cigin:) -
#11511 Azt hittem mindne pedot töröltek myspacről :DDD -
#11510 bejövős -
#11509 hamárcsináltam.akkor.berakom. a myspace.pro-m. mivel ps-hez "értek" ezért abban oldottam meg nem html-ben, az osszhatás a "lényeg" ?
nagyonfos? -
#11508 Elégzavaro a szög. Nehéz betenni normálisan dolgokat. -
#11507 MUSZÁJ -
cucmalajmc #11506 nem muszály focival kapcsolatos képet csinálni, a szabad gyöp a lényeg. pl: tollaslabda vs. röplabda stb. -
cucmalajmc #11505 ha már unjátok bevetek egy új témát.
Contest: sportágak összevonása, keresztezése!?
-
#11504 Az elütés tény, de árnyéka mindennek van. Mivel a labda helyén van, ezért ott van neki a labda árényéka. De legalább egy hozzászólás. :) Elismerem, van rajta pár hiba. -
#11503 nincs árnyéka, és nagyon elüt a képtől, de én nem értek hozzá:) -
#11502 OMG! Nagyon jó lett! -
#11501 Én képeimre miért nem ír senki? Múltkor is tettem egyet, azt senki nem szólt hozzá. Na mindegy. -
#11500 Sztem semmi baj vele
-
#11499 mikor lesz új contest? -
#11498 Mi a baj a fogalmazásommal? :)
Meg nem is igazán értem, hogy ahol egy képet kell nézni, hoy jön oda a fogalmazásom :) -
#11497 Akkor már én is kezdek valamit a képpel.
Igaz, nem akadályozom meg, de azért érdekes. -
#11496 PyRex -a fogalmazásod irasd meg valakivel - mert az a gyenge pontja,
Elég régóta foglalkozom - ez egy kicsit profán módon sikeredett.
Én a margókat alul és a jobb oldalon nyagyobbra venném,
nagyon asszimetrikussá válik az oldal hiányában. -
solikka #11495 Nekem is nagyon tetszik!! GRAT! Csak így tovább! -
#11494 tudom az árnyék még nem ok teljesen :)) -
#11493 -
#11492 ezpazmegeznagyonjó.
de szőrszálhasogatás ;] az ágak kb. pár centire vannak a felülettől, és mivel göcsörtös, valahogy közelebb valahol távolabb kéne lennie az árnyéknak szerintem, értsd, ahol a képbe belemegy a fa, közeledve a site, lapjához, ott szinte összeérne, ahol meg kifelé, a monitorból ki, távolodik a fa a site síkjától ott meg mint ahogy van most simán :]
remélem érthető voltam, az még dobna egy fain térhatást rá.
de ettől függetlenül. NAGGYONJÓ :] -
Tothenkopf #11491 grat!Ez tényleg szép! -
#11490 tetszik. grat. -
#11489 ugyan nem vág a témába, de
ebből a képből
lett
ez a design :) -
braaa #11488 hát ez nagy lett!!! :))))
(de rég jártam ebbe a topikban....) -
#11487 Ezt találtam. Igaz, nem csak Photoshop, (de az is van benne!) viszont Magyar Termék.
Innen származik -
#11486 lol a contest -
#11485 Kört nem akartam négyzet meg nem jött össze :) -
#11484 ötlet jó, de a kivítelezés... -
#11483 -
#11482 -
#11481 Hát ezt keresgéltem egy ideig. Nincs ezzel semmi baj, legfeljebb, hogy nem látom a bot árnyékát. Az vele a gond, hogy kicsi és nem feltűnő. Ennél láthatóbbá legfeljebb nagyítóval teheted. Viszont valaki cvsinálhatna olyat, hogy odalánolja valamihez a labdát. -
#11480 sehogy nem tudom megcsinálni, hogy normálisan látszódjon az akadályozó tényező :(
-
#11479 A képes fele lett lecserélve :D Elöször elkezdtem szépteni, de az én tudásom kevés ahhoz hogy uj kép betétele nélkül ne szépitsek rajta :D
maradt a régi modi ami az Ál/Arc c. filmben volt :D
Arc csere -
#11478 ez régi -
#11477 elég sokat kellett fotoshoppolni azt a csajt (a before nevűt) mire leforgatták vele a Lost 3 évadját :) -
#11476 aztnemértem hogy mi maradt az eredeti csajról? egyszer poénból virt.kocsi.tuning-ba ladából csináltam continental-t, de MINDEN-T lecseréltem, na most ittis ez a gáz. hogy köze nincs (max a haja a vállánál) a szebb lánynak a rondábbhoz -_-
a többi munka nagyonjó. szumós odavág ;] -
#11475 én kérek elnézést :)
-
cucmalajmc #11474 lehet, hogy a lába közt el lehet rúgni,de ha az a szumós ott lenne előttem inkább nem tenném.
Pákós kép tényleg olyan-amilyen, de az ötlet jó.