41998
-
#11928 te akadjál már le rólam kisfiam... -
#11927 Amennyiben külföldieknek is szánod majd az oldalacskádat sztem ne ".hu" legyen a vége... sztem azt se tudjak h van olyan h magyar -
#11926 jó kép, illik ehhez a zenei stílushoz...
Megyek is, hallgatok egy kis chill-t így reggel... -
#11925 nekem naon tetszik ^^ -
#11924 Én másmien blurt használtam volna.
Amugy tetszik nagyon :) -
#11923 nem contestre, csak úgy. még régen megtetszett ez a bútor és jött egy ihlet belőle :)
-
#11922 Engem zavar hogy minden képeden ugyan azt az ecsetet használod:S
Elhiszem hogy tetszik meg szép, de hogy minden képeden majdnem ott van az már kicsit túlzás:S
(grundge képeidre értem) -
#11921 a logóddal kapcsban igaza van rózsának xD
Előző jobb volt -
#11920 Csá!
Valaki meg tudja mondani hogy honnan tom letölteni az Adobe Imageready-t magába?
vagy azt csak a photoshop cs2-vel lehet letölteni? -
#11919 Kösz a tapasztalat adást snake, ambrosia
[igaz:] Kösz vrsdm ^^ -
#11918 nem akarok én is beszólogatni (azt meghagyom neked), de az epres-fejes képen kívül a többi az háát, hmm. felejtős, legalábbis számomra. -
#11917 erről van szó, de azért köszi, hogy belekötöttél. mondom: lehet, hogy szarnak szar, de nem koppintottam sehonnan. -
#11916 "Egy pont hus ímél :) címhez nagyon de nagyon hatásvadász, és innapropriate odairni egy ilyen angol kis szlogent. Mint mikor a Tatárszentgyörgyi futbalcsapat zászlóján nagymagyarországvan és alá nem az van irva h MAgyarország hanem az h "hungary" Száánalmasos "
Ezt most igazán nem is értem. Milyen ímél címről gagyarászol? És mi a hatásvadász? Ez egy portál lesz, aminek ez a szlogenje. Hogy miért angol? Gondolkozz, talán rájössz, hogy nem csak "belföldre" tervezem... ^^ -
#11915 Szerintetek?
1 hete kezdtem "müvészkedni" -
#11914 végülis igazatok van :) -
#11913 ugyanaza mint #11912 -
#11912 némi kukacoskodás (amellett hogy bejön a dolog) engem zavar most vagy magyar vagyok vagy angol, szobor+by ... vagy szobor xy munkája vagy statue+by vagy hasonlók, nem lenne helyes ilyet írni... -
véleményt kérek. -
#11910 [b] (!)FLAME OFF(!)
[right]aki folytatja, törléssel, és felkiáltójelekkel számoljon! -
#11909 nem is azért raktam be. [apro]de bocsánat, tényleg elég lesz. -
#11908 Ide azok a képek kerülnek amit a felhasználók saját maguk készítettek az Adobe Photoshop nevü progijukkal.
Más tollával nem ékeskedünk! -
#11907 az övé rusnya?:D
Bagoly mondja :) -
#11906 semmit, csak találtam. -
#11905 Nyugi :) -
#11904 huu... fingod nincs errol az egesz topikrol, meg arrol h én micsinálok itt, azert mert nem teccenek a képek amiket alkotnak és ez leirom attol az meg nem fikazas... Ha részedről enyi akkor köszöntük a részvételt, szia... -
#11903 Ebben mit csináltál te? -
#11902 Tévedsz 1680 1050 ben nézem és nagyon bal odlalt van ez :) -
#11901 [center] -
solikka #11900 Igen ez teljesen saját munka, és ha nem tévedek 1280x1024 ben nézed, azért tűnik úgy hogy bal oldalt van, egyenlőre csak 1024*768-ra van optimizálva, de jó hogy szólsz ki kéne javitani! -
#11899 és te mit keresel itt ha csak fikázol? leginkább az nem érdekel amit írsz.amilyen hangnemben.amilyen stílussal.részemről ennnyi. :] -
#11898 Sztem tedd középre ne balra zárt legyen.
Amugy nem rosz. Te kodoltad? -
#11897 legalább tanulnál meg linkelni. vagy legalább egy url-t pontosan leírni hogy csak copy-zni kelljen. és az oldal banner-ére gondolsz? mert ha igen, akkor csak AZT linkeld, ne az oldalt mert így bizony reklám. -
#11895 Ha nem érdekel h ki mit tud mit keresel itt? -
#11893 őszintén engem nem nagyon érdekel hogy te és más mit tud.sztem véleményt lehet mondani.deh lefikázni meg sztem nem kell.és nem vagyok "bébi" ha kérhetem. -
#11892 Hű de rossz napja van valakinek!
A logom pedig szimplám a nickem első betüje! -
#11891 EZT! Nézd végig bébi és ha meg mindig ugy gondolod h nem tom megcsinálni akkor gyere vissza!
Köszi!
u.i.: Ki a bánat vagy te? -
#11890 majd ha esetleg csinálsz egy ilyen logót.majd akkor rusnyázd le.amúgy meg tudod ha vmi nem tetszik nem kell erre a fórumra jönni.és amúgy ahogy észreveszem senkinek sem hiányoznál AMBRÓZIA?! jah bocs rövid o és s.akkor ambrosia.nah csáó. -
#11889 Rusnya a logód!
Üdvözlet: AMBRÓZIA! -
#11888 majd eCCer úgy írom. ha épp nem beszólongatsz...
[center]OFFNAK VÉGE -
#11887 #11885: Probald mar meg legalab eccer helyesen leirni, rövid "o" és "s" nem "z"...
hat ez van, nyaralgatok, aztán ha hazajövök leirom a véleményeim, "hát környörgöm egy villám had ne menjen már csak a tengelyeket" -.-
nekem wiw jutot rola eszembe,
#11886: Nekem 8...