41998

photoshop-banner.jpg
  • PyRex
    te akadjál már le rólam kisfiam...
  • dzsuvajoe
    Amennyiben külföldieknek is szánod majd az oldalacskádat sztem ne ".hu" legyen a vége... sztem azt se tudjak h van olyan h magyar
  • robos
    jó kép, illik ehhez a zenei stílushoz...
    Megyek is, hallgatok egy kis chill-t így reggel...
  • Benc16
    nekem naon tetszik ^^
  • Bexter
    Én másmien blurt használtam volna.
    Amugy tetszik nagyon :)
  • PyRex
    nem contestre, csak úgy. még régen megtetszett ez a bútor és jött egy ihlet belőle :)

• AntiHero
    Engem zavar hogy minden képeden ugyan azt az ecsetet használod:S

Elhiszem hogy tetszik meg szép, de hogy minden képeden majdnem ott van az már kicsit túlzás:S

(grundge képeidre értem)
  • zsolesz92
    a logóddal kapcsban igaza van rózsának xD
    Előző jobb volt
  • zoltan93
    Csá!
    Valaki meg tudja mondani hogy honnan tom letölteni az Adobe Imageready-t magába?
    vagy azt csak a photoshop cs2-vel lehet letölteni?
  • Benc16
    Kösz a tapasztalat adást snake, ambrosia

[igaz:] Kösz vrsdm ^^
  • PyRex
    nem akarok én is beszólogatni (azt meghagyom neked), de az epres-fejes képen kívül a többi az háát, hmm. felejtős, legalábbis számomra.
  • PyRex
    erről van szó, de azért köszi, hogy belekötöttél. mondom: lehet, hogy szarnak szar, de nem koppintottam sehonnan.
  • PyRex
    "Egy pont hus ímél :) címhez nagyon de nagyon hatásvadász, és innapropriate odairni egy ilyen angol kis szlogent. Mint mikor a Tatárszentgyörgyi futbalcsapat zászlóján nagymagyarországvan és alá nem az van irva h MAgyarország hanem az h "hungary" Száánalmasos "

Ezt most igazán nem is értem. Milyen ímél címről gagyarászol? És mi a hatásvadász? Ez egy portál lesz, aminek ez a szlogenje. Hogy miért angol? Gondolkozz, talán rájössz, hogy nem csak "belföldre" tervezem... ^^
  • nfs world
    Szerintetek?
    1 hete kezdtem "müvészkedni"
  • PJack
    végülis igazatok van :)
  • Bexter
    ugyanaza mint #11912
  • VRSDM
    némi kukacoskodás (amellett hogy bejön a dolog) engem zavar most vagy magyar vagyok vagy angol, szobor+by ... vagy szobor xy munkája vagy statue+by vagy hasonlók, nem lenne helyes ilyet írni...
  • PJack

véleményt kérek.
  • VRSDM
    [b]
    (!)FLAME OFF(!)

[right]aki folytatja, törléssel, és felkiáltójelekkel számoljon!
  • PJack
    nem is azért raktam be. [apro]de bocsánat, tényleg elég lesz.
  • Bexter
    Ide azok a képek kerülnek amit a felhasználók saját maguk készítettek az Adobe Photoshop nevü progijukkal.

Más tollával nem ékeskedünk!
  • PJack
    az övé rusnya?:D
    Bagoly mondja :)
  • PJack
    semmit, csak találtam.
  • Bexter
    Nyugi :)
  • dzsuvajoe
    huu... fingod nincs errol az egesz topikrol, meg arrol h én micsinálok itt, azert mert nem teccenek a képek amiket alkotnak és ez leirom attol az meg nem fikazas... Ha részedről enyi akkor köszöntük a részvételt, szia...
  • Bexter
    Ebben mit csináltál te?
  • Bexter
    Tévedsz 1680 1050 ben nézem és nagyon bal odlalt van ez :)
  • PJack
    [center]
  • solikka
    Igen ez teljesen saját munka, és ha nem tévedek 1280x1024 ben nézed, azért tűnik úgy hogy bal oldalt van, egyenlőre csak 1024*768-ra van optimizálva, de jó hogy szólsz ki kéne javitani!
  • ZSIZSKO
    és te mit keresel itt ha csak fikázol? leginkább az nem érdekel amit írsz.amilyen hangnemben.amilyen stílussal.részemről ennnyi. :]
  • Bexter
    Sztem tedd középre ne balra zárt legyen.
    Amugy nem rosz. Te kodoltad?
  • VRSDM
    legalább tanulnál meg linkelni. vagy legalább egy url-t pontosan leírni hogy csak copy-zni kelljen. és az oldal banner-ére gondolsz? mert ha igen, akkor csak AZT linkeld, ne az oldalt mert így bizony reklám.
  • dzsuvajoe
    Ha nem érdekel h ki mit tud mit keresel itt?
  • ZSIZSKO
    őszintén engem nem nagyon érdekel hogy te és más mit tud.sztem véleményt lehet mondani.deh lefikázni meg sztem nem kell.és nem vagyok "bébi" ha kérhetem.
  • oO VinyuS Oo
    Hű de rossz napja van valakinek!
    A logom pedig szimplám a nickem első betüje!
  • dzsuvajoe
    EZT! Nézd végig bébi és ha meg mindig ugy gondolod h nem tom megcsinálni akkor gyere vissza!

Köszi!
    u.i.: Ki a bánat vagy te?
  • ZSIZSKO
    majd ha esetleg csinálsz egy ilyen logót.majd akkor rusnyázd le.amúgy meg tudod ha vmi nem tetszik nem kell erre a fórumra jönni.és amúgy ahogy észreveszem senkinek sem hiányoznál AMBRÓZIA?! jah bocs rövid o és s.akkor ambrosia.nah csáó.
  • dzsuvajoe
    Rusnya a logód!

Üdvözlet: AMBRÓZIA!
  • VRSDM
    majd eCCer úgy írom. ha épp nem beszólongatsz...

[center]OFFNAK VÉGE
  • dzsuvajoe
    #11885: Probald mar meg legalab eccer helyesen leirni, rövid "o" és "s" nem "z"...
    hat ez van, nyaralgatok, aztán ha hazajövök leirom a véleményeim, "hát környörgöm egy villám had ne menjen már csak a tengelyeket" -.-
    nekem wiw jutot rola eszembe,
    #11886: Nekem 8...