41998

photoshop-banner.jpg
  • Shiwo
  • Shiwo
    hogy worthos-e ? meglehet...elég sok contest volt már ott, hogy hasonlóság lehessen..mondhatni nicns sok új a nap alatt...

szar a source ? nem, direkt ilyen...ez benne a nehezítés.. arról nem tehetek, ha ,megrettensz a kihívástól és csak tökéletes source-ból tudsz alkotni
  • Sas6
    Sziasztok én azt szeretném megkérdezni hogy valaki nem tudna nekem egy ötletes drum and bass feliratot késziteni ha szépen megkérem? Nem kell hoy olyan nagyon szép igényes legyen csak valami szép kis drum and bass felirat. Valaki vállalkozna rá? Elöre is köszönöm!
  • dzsuvajoe
    KIcsit zavaró ja, nem olyan mitha a fő lézer csík :) egy síkban lenne a többi picivel. Olyan mint egy kétpontos perspektíva, ettől lesz egy kis kiterjedése. MI az afura cafat? Levégta a lábát vagy mia bánat?
  • VRSDM
    sztem meg nagyon is zavaró, a lézer színe, megvalósítása, nem élethű. mig az előbbi ugrósról még eltudom képzelni stb. na mind1,
    [right][apro]elmentem otthonról, éjjel jövök, addig nem rosszalkodni
  • Benc16
    nagyon tetszik.. csak hajrá ^^
  • VRSDM
    őszintén az előbbi munkámmal megvagyok elégedve, ezzel nem, valahogy nem tetszik :D
    de ha már dolgoztam vele berakom...
    [center]
  • VRSDM
    Conteszt. megadunk egy témát, megadunk hozzá source (forrás) képeket, és ezekből kell összehozni a dolgot :] annyi munkát adsz be egy témára amennyit az erkölcsöd enged :D, nyeremény nincs, azon kívül hogy jólesik ha dícsérik az embert, gyakorisága meg változó, van hogy hetente új téma van, voltmár hogy 2naponta, de voltmár hogy hetekig nem volt semmi új.

nyugottan tedd be a képed ha nagy, azért van a forum motor hogy leszabályozza :D, de ha egyszer betetted, és később módósítod akkor csak linkkelve tedd, hogy ne egy kép variációival legyen tele a topik.

mégvalami kérdés? :]
  • ibor90
    Mivel még új vagyok itt, mesélnétek nekem erről a contest dologról?
    Milyen gyakran van? Mik a feltételek, szabályok? Van-e nyeremény? stb?
  • ibor90
    Sziasztok!
    Ide irányítottak, hogy ide rakhatom a PS-es képeim.
    Szval kb 1,5 éve kezdtem a PS-t a maya-val együtt.
    Nah akkor elsőre egy kis "negatív" retus-os kép.
    linkelem mert nagy....Hermione
  • PyRex
  • VRSDM
    estevan, késő, soksör bennem mégis konteszteltem :D megis látszanak a körülmények a munkán talán? :D
    [center]

gondoltam még nanoruhára , vagy jetpack-ra, vagy müholdakon lévő 1.000.000.000 méter stb táblákra :D de leragad a szemem :]
  • dzsuvajoe
    #12025: Nekem is ő akedvencem. Álltalában keverni szoktam őket akkor utnek igazán nagyot

+1
    Sourcek ha neadjisten vkitérdekelne: Itt!
  • dzsuvajoe
    Ez nem kritizálás :), az amit en csinalok azt lehet kritizalasnak meg fikazasnak hivni, ez : "Szolidan hibákra világítás" :) MI akar az ott leni? Az egyik source széle ugylaccik ottmaratt, figyelmetlenség:). A cseppekben is igazad van. Nagyon sokat szoptam h belerakjam a bébi fejét, pedig az eper bonyolultabbnak nézet ki,. A Sáska meg az alma árnyéka sztem naggggyából stimmel. Fölülről jön a fény meg kicsit oldalrol, a támaszkodó bogárral már valóban van egy kis gebasz. Szitakötők: Baromira örültem h végre találtam egy vizsonylag eccerűen kivághatő bogarat, keresné még 7-8 at ami még a tetjében egyállású a többivel, hát puff. Nekkem viszont nagyon bejönnek, vadászrepülő feeling, azok is ugyanúgy néznek ki nemde:)

(u.i.: Ha mégeccer ráfirkálsz a képemre kiforditom a búráda!) :-)
  • VRSDM
    fórum. beállítások részleg ;]
  • pako
    remek
  • sztyui2
    Csak azt mondja már meg nekem valaki, hogy hol lehet olyan kis képet betenni a nevem helyére, mert foggalmam sincs?
  • sztyui2
    A kép lényege szerintem, hogy az alma kétségbe van esve, mert minden bogár felé megy és meg akarja enni(vagy valami ilyesmi):D
  • RaZoK
    :-c debuta vagy....
    ha azt vesszük, hogy az alap képre ráillesztessz egy shapet, és beleírod a szöveget.
    SZVSZ két lépés...
  • sztyui2
    Jah, és az árnyékok se nagyon stimmelnek. Nagyon úgy látszik, mintha legalább 3 helyről jönne a fény, és egyik sötétebb, a másik meg világosabb. Gondolok itt az alma árnyékára és a beleharapó bogár árnyékára.
  • VRSDM
    na mint látjátok takarítottam picit :]
    a contest-el én megvagyok elégedve, ügyes sopper megoldja hogy elmosodótt a széle :] 5leteim már vannak is párak.
    dzsuvajoe-nak igaza van hogy a worth-on is volt valami hasonló, annyi baj legyen szerintem, ha lesz rá sok munka akkor tökmindegy hogy a worth-osok mit mikor hogyan agyaltak ki :]

12022-képre meg... kokó?heroin?marihuana? csakmert érdekes egy fantáziavilágod van ám :] amúgy nemértem a kép lényegét, azonkívül hogy tetszik az a sáskás lovag :D
  • sztyui2
    Lehet, hogy le fogtok osztani, mert csak egy napja vagyok itt és máris kritizálom mások műveit, de ezt nem basztatásképpen mondom, hogy tényleg van egy-két hibája a képednek. Ha ezeket kijavítod, akkor nagyon fog tetszeni nem csak nekem, hanem mindenkinek(bár nekem félig-meddig így is tetszik):
    [IMG]http://kepf.extra.hu/pic/1188568808_14343370885 copy.jpg[/IMG]
  • dzsuvajoe
    NA vááácáp?
  • dzsuvajoe
    Lemaratt, Nagyban nézzétek, szép nagy minden: NAgy a legjob ha l
  • dzsuvajoe
    MOst nem akarok senkit baszogatni, de hát ha egyszer ez van. Megin sprotos contest, volt már pár asszem, de leeht hogy tévedek (Végulis talajak ki jobbat...) Meg kicsit mintha worth szaga lenne (lehet h tévedek). Sourceknek rosszabat nem is találhattál volnam, 1 picik 2 az összes elvan mosodva, eccerűen használhatatlanak.

Elnézést kérek Shiwotol hogyha az utóbbi postomban valahogy megsértettem volna...

other: befejeztem amin ma ültem... hát nem ilyenre terveztem, valaki irjon rola valami jo véleményt elemezzétek ki a hibáit! NA hajrá! (baba arco no comment)
  • Shiwo
    Contest:
    A jövő atlétikai sportjai

Sources:
    Source 1
    Source 2
    Source 3
    Source 4
    Source 5
  • dzsuvajoe
    Ez PL teccik, Jolie ra emlékeztet, csak túl sok feketét hagytál a tetején XD
  • PyRex
    asszem 7-essel
  • sztyui2
    Na nézzük, talán ezzel.
  • robos
    Mennyire régi, még PS 4.0-val készült?
  • PyRex
    a szikes talajról jut eszembe egy régebbi művem:

• robos
    De lehet, h ez volt az eredeti kép...
  • sztyui2
    Na most jó volt, csak nagyon kicsi:)
  • sztyui2
    Most máshova töltöttem fel. Hátha sikerül:D
    [/url][/IMG]
  • The Garrett
    lensflare nélkül, csak simán a logo magában jol nezne ki :)
    [lens flare 1992 ota nem menős]
  • sztyui2
    És hogy lehet feltölteni a galériámba?
  • robos
    sztem válassz másik képfeltöltő oldalt....
  • zolo
    Ne így csináld!
    Töltsd fel itt Sg-n a galériádban, nézd meg nagyban, jobb gomb/tulajdonság, és a linket másold ki.Utána itt a fórumban Kép beszúrása gomb, és másold be a linket, és voálá.
  • sztyui2
    És hol lehet a nevem helyére betenni olyan kis logót?
  • robos
    Sztem ez volt az eredeti kép és ebből csinálta azt a képet....